Kategorier
Prisjakt

FIFA 14 (PS4)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
7 år sedan*
Testade hos en kompis och helvete vad segt det var
*Redigerades 7 år sedan
b
buyitnow

8 omdömen

7 år sedan*
Bara att de har tagit bort funktionen att spela flera spelare på samma lag online, på en konsol, gör det till det sämsta FIFA jag upplevt. Dvs. Nu kan man inte bjuda över kompisar och sitta tillsammans för att spela online.. helt SJUKT!
*Redigerades 7 år sedan
T
Tompa1978

412 omdömen

7 år sedan*
Det är pinsamt att konstatera att Fifa 13 var det bästa fotbollsspelet någonsin, för att året därefter ge ut Fifa 14 som inte på långa vägar ger samma status. Fifa 14 är en försämring på de flesta plan. Det är en fruktansvärt dålig balans under matcherna. Defensiven belönas mer än offensiven på ett anmärkningsvärt tydligt sätt. Balansen på motståndet är oerhört dålig. Som exempel känns det enklare att göra ett mål mot Barcelona och Milan i CL än att göra mål mot Brommapojkarna och Mjällby i Allsvenskan. Det måste vara en tydligare svårighetsgrad där. Samtidigt är svårighetsgraden på spelet i sig dåligt balanserad då man under två säsonger inte förlorar en enda match. Ändrar jag då till steget högre i svårighetsgraden duger jag knappt till att få bollen i nätet. Jag inser givetvis att jag är en högst medioker spelare, men det ska inte vara sådana stora gap mellan två närliggande svårighetsgrader. Jag hoppas verkligen att nästa års version av Fifa blir mycket bättre. För det här önskar man i princip stänga av så snart man startat en match. 6/10.
*Redigerades 7 år sedan
h
harrkarj

1 omdöme

7 år sedan*
Intressant försämring av en spelserie. På ytan är spelet betydligt snyggare än Xbox360 och PS3 versioner. Du har även lite mer finkänslig kontroll över spelarnas rörelser. Det är i dagsläget det enda spelet jag spelar till PS4 men det är endast på grund av bättre alternativ. Generellt har känslan i spelet blivit sämre och om det inte vore för att "jag har ju ändå köpt en PS4"-faktorn så skulle jag fortsätta spela Fifa 13. Startar PS3an ibland bara för att spela PES2014 som denna generation lyckats med mycket bättre känsla i exempelvis passningsspelet och i närkamper. Om ändå det hade släppts till PS4. Nu svär jag mest över ett otroligt laggigt onlineläge, som hälften av gångerna inte ens låter mig spela mot min matachade motspelare (efter att den gått igenom hela laddningsprocessen!) då den klagar över att jag och min motståndare har olika versioner av laguppställningssparfilerna. (I PES kan man inte matchas mot en annan spelare om man inte har rätt version av sparfilerna) Halvfärdig produkt som tappat titeln som fotbollssimulator, med hemsk onlinefunktionalitet. När EA slutar stressa igenom spel och släpper något genomarbetat kan jag tänka mig att köpa ett nytt FIFA. Nästa generation blir det PES2015.
*Redigerades 7 år sedan
F
Frulle1983

2 omdömen

7 år sedan*
Köpte fifa till xbox 360n och tyckte spelet va riktigt bra,bästa fotbolls spelet sedan Pes 6. Köper både pes och fifa varje år och har tidigare tyckt Fifa vart lite för "stumt" och Pes spelen har på senare år bara blivit sämre och sämre. Hur som helst befann jag mig på mediamarkt en dag och hade inga planer på att köpa ps4an ännu med Fifa 14 då jag fått för mig att det är ungefär samma spel som till 360n och ps3an men då jag fick möjligheten att testa Fifa 14 på Ps4an blev jag väldigt förvånad över skillnaden mellan versionen till 360n och Ps4an att det skulle vara så stor skillnad i både grafik och hur spelet flyter och känslan va för mig natt och dag. Åkte hem och sålde mitt xbox med fifa och köpte dagen efter ps4an med fifa 14 då jag endå vet med mig att jag skulle köpt en ps4a förr eller senare så mitt råd är iallafall att åka till butiken och testa spelet. Att passningarna skulle gå fram för enkelt varje gång känner jag inte igen, spelar med blåvitt i allsvenskan och kan vara en av förklaringarna men även när jag spelar med bättre lag kan man slå både bra och sämre passningar beroende på hårdhet och vinkel, givetvis går det hitta rätt med passningarna om medspelarna gör en bra löpning och försvaret inte är med men tycker inte det är något upprepande. Tycker det finns en bra balans i spelet och att varje situation avgörs hur du själv väljer att agera i många fall men givetvis inte alltid. Hårdhet och vinkel i passningar och skott avgör. Tajming och val av tackling avgör definitivt. Hoppa eller inte hoppa i vissa dueller är också en snabb och avgörande sak. Spelet får en 9a då animationerna kan slipas på en hel del, visst kan man hitta fel och klaga på att det skulle vara si eller så men det kommer det alltid att finnas men spelglädjen, realismen och grafiken är riktigt bra och över iallafall mina förväntningar.
*Redigerades 7 år sedan
N
Noggranntestare

12 omdömen

7 år sedan*
Riktigt bra grafik och känsla i spelet. Dock så är spelet rätt så anpassat för alla spelare. Bara att klicka på passningsknappen samt lägga djupledare i luften som alltid sitter perfekt.
*Redigerades 7 år sedan
B
BioBerra

249 omdömen

7 år sedan*
Problemet är att spelet inte handlar om din egen skicklighet längre. Det är lite som i Mario kart spelen där spelaren får momentum om man är dålig. Detta märks tydligast i Ultimate team, ju bättre lag du har dessto sämre kommer ditt lag att bete sig på planen, alltså ska man helst blanda silver spelare med guld spelare för att få momentum på din sida, en dålig forward kan ibland vara bättre än en superstar som tex Suarez. Kan ta ett exempel där jag hade mest silverspelare och killen jag mötte hade Ronaldo, Suarez med flera superstars, jag vann med mitt silverlag med 4-2, hade endast 3-4 guldspelare, men varje spelare i mitt lag fick momentum. Det är ingen större skillnad på vare sig versionen till 360 eller PS4, ignite gör enligt mig liten eller ingen förbättring när det gäller momentum. Det kanske är något mer precis kontroll på PS4 samt att grafiken är bättre, men problemen kvarstår! Spelet belönar tyvärr dom dåliga spelarna för att göra det roligt för alla. Det känns tyvärr som man har lite chans att påverka matchbilden, det är förutbestämt från början om din spelare ska göra 3 mål eller inga alls. Nyligen blev en tråd på EAs forum stängd då folk klagade på detta. Det stör mig något enormt att det finns någon slags osynlig faktor som påverkar spelet på planen. Spelarna beter sig helt enkelt inte logiskt när du har detta momentum mot dig, dom kan inte göra ett enda rätt beslut. Spelet har helt klart sina moments när det bara flyter på, det är synd att det bara händer i typ var 10e match. I resten av matcherna känns det som man inte har någon påverkan alls på spelet, spelarna känns som styrda av en robot. Ibland är det bättre att låta datorn sköta försvaret, för man vet att den man spelar mot kommer att gå förbi dig ändå, oavsett hur hårt du pressar i markeringen så kommer den som har momentum ändå att komma förbi.
*Redigerades 7 år sedan
J
Joakimmanu

26 omdömen

7 år sedan*
PS4 versionen är GRYM, Detaljerat som fan, mottagningarna är grymma, inläggen är inte lika bra som till ps3/360 kan jag även tillägga! Bästa fifa hittils!
*Redigerades 7 år sedan
L
Lerfel1t

38 omdömen

7 år sedan*
Fifa 14 till ps4an är ett helt annat spel än till ps3/xbox 360 tro inget annat! ALLT är bättre i ps4-versionen. Mottagningarna, bollfysiken, spelarfysiken, smartheten hos spelarna och grafiken är mycket bättre. Detta säger jag efter att ha spelat ps4a versionen i 2 veckor och sen igår så fick jag prova på ps3 versionen hos en kompis. Och fy va dålig ps3 versionen va! Dålig grafik, konstig bollfysik bollen bara rinner från spelare hela tiden i djupet, mottagningarna suger, konstiga beslut av spelarna som man inte styr bland annat. Så next-gen är faktiskt här i Fifa även om det är ett "hafsjobb" (som en del kallar det) av EA för att få ut det till ps4 i tid!
*Redigerades 7 år sedan
T
Tiasen

73 omdömen

7 år sedan*
Fy fan vad dom har lyckas med detta spel. Grafiken känslan i spelet är grymt. Äntligen är publiken snygg och ljudet. Repriserna är grymt snygga. Detta är det bästa FIFA spelet någonsin. Sen har dom fixat passningsspelet på ett bra sätt.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1