Logitech G430

Logitech G430

  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Mikrofon
  • Fästanordning: Huvudbygel
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech G430

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.5 / 5
(39 omdömen)
5
(14)4
(15)3
(2)2
(6)1
(2)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
9 månader sedan
Helt okej headset. Fick mitt gratis på köpet när jag köpte ett G920 (ratt och pedaler) från blocket. Först ville jag inte ens ta emot dem men nu med facit i hand är jag positivt överraskad. Plus: Billigt (även om man betalar för dem) Förvånansvärt bra mic (bättre än HyperX Cloud 2 där det låter som man pratar i ett pringles-rör). Helt okej ljud för pengarna. Man får dock justera och leka själv med EQ för att det ska gå att spela musik i dem, obefintlig bas annars. Minus: Sitter sjukt dåligt på huvudet. Precis som G930 så är bygeln för smal och den är inte heller platt. Om man jämför med ex. Steelseries Siberia eller andra lurar som har en bygel av "läder" så är denna typ som en rund plaststång med lite foder under. Om man lutar sig fram eller bak för mycket kommer det sakta glida av huvudet. Basen är nästan obefintlig, den får man försöka skruva upp själv. Spelar man dock upp ljud från en källa som inte är FLAC som t.ex YouTube, spel eller film så brister basen och det blir bara ett konstigt brus.
2 år sedan
I det stora hela, helt klart godkända. Ljud är ok, mic är ok med tanke på prisklassen. Dock, efter knappt ett år börjar plasten att ge vika. Produkten har INTE tappats och har skötts försiktigt. Men, plasten går sönder på ett flertal ställen, och speciellt vid byglarna som håller fast högtalarna. Kan inte riktigt rekomendera dessa, men, känner du att du vill ha lite pyssel samtidgt som du får något för en låg peng, go for it.
2 år sedan
Ett par riktigt riktigt bra hörlurar som delvis tål stryk händer ett par gånger att lurarna fick smaka betonggolv eller betongvägg när de gick dåligt i CS:GO. Men dom funkade ändå för det och levererade bra ljud både före och efter. Men blev rätt äckliga på slutet efter all svett som fastnat i tyget, istället för att de är blått så va de mer brunt. Men sköna va dom för det.
3 år sedan
*Redigerades 2 år sedan
Uppdatering: Efter 1 års normal användning så har headsetet börjat falla sönder, plastbitarna som håller kåporna i huvudbandet faller i bitar, jag hittar små plastbitar över hela skrivbordet. Mitt gamla G37 headset höll i typ 8 år, detta verkar knappt hålla i ett år. Sänker där med betyget från en 6.a till en 3:a. Med Logitech gaming software kan man göra rätt många inställningar och pilla med equalizern så ljudet kan jag inte klaga på. Som CptSeasick skriver så är bandet över huvudet för smalt vilket gör lurarna obekväma rätt snabbt. Man kan med lite våld öka avståndet mellan kåporna så de inte klämmer åt för mycket men huvudbandet är inte lika enkelt att göra något åt. Kabeln som går in i den vänstra kåpan skapar ett extremt irriterande ljud som fortplantar sig in i kåpan så fort någonting rör kabeln. Problemet löses enkelt genom att hänga kabeln över mickrofonen. Mina G35-lurar hade inte detta problemet men de var också dyrare och generellt ett bättre headset på alla vis. G430 känns som en budgetversion av G35 (som har utgått) men där man snålat in lite väl mycket på onödiga saker som bredden på huvudbandet och automatisk mute av mickrofonen när man viker upp den mot kåpan t.ex.
2 år sedan
Mina gick sönder efter drygt ett år. Har barn som råkas tappa dem ibland. Tycker de funkade rätt bra, men de är byggda på ett sätt som gör att de klarar inte alls mkt åverkan. +Ljudet +Mikrofonen +Utseendet +Komforten -Släpper in omgivningens ljud extremt mkt -Hållbarheten -Svag bas
3 år sedan
*Redigerades 2 år sedan
Alldeles utmärkt ljud för en amatör. Dock behövs logitech mjukvara å ställa in korrekt
3 år sedan
Kass headset med lågt ljud. Mjukvaran är också kass. Lämnade direkt tillbaka och svor mig själv aldrig mer Logitech's headset däremot om man söker lite runt ser man tydligen att många klagar. Funderar ni på att köpa headset? Det är upp till var och en men jag skulle inte rekommendera.
3 år sedan
+väldigt bra ljud för pengen +sköna +priset -micen katastrof -byggkvalitet, smular sönder efter 1 år.
3 år sedan
Gick från steelseries siberia headset som gett upp efter ca 7 år..köpte detta då jag inte ville betala mer än runt 500kr. Vilken stor skillnad! Dra på Surround ljudet och ett fps spel så har du ett kanon ljud för runt 500kr! Micken funkar bra också tycker jag.
3 år sedan
Now I have used these for some months and I most say that these headphones have surprisingly good sound quality and bass after some tweaking, "for it's price" (Payed 499 SEK). The virtual surround sound are good. Only tried so far in World of Tanks that really have some use for the surround. The sound quality is great, but kinda noisy in stereo mode if you use the Logitech software's setting "profile by game/app". The mic is OK. Nobody have complained yet at least :P Have not watched any movies with these so really can't say anything about that. Have used a Logitech headphones before (Logitech G35) so when I had to replace the broken Steelseries Siberia V2, I decided I would go back to Logitech. Not that Steelseries are bad, but I'm really happy with these Headphones.
Sida 1