Final Fantasy XV (PS4)

Final Fantasy XV (PS4)

 • Genre: Äventyr, RPG, Sci-fi, Fantasy, Fighting
 • Lanseringsår: 2016
 • Rek. åldersgräns: 16 år
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Final Fantasy XV (PS4)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Genre: Äventyr, RPG, Sci-fi, Fantasy, Fighting
 • Lanseringsår: 2016
 • Rek. åldersgräns: 16 år

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 8 omdömen

Sorterat efter datum
2018-06-27
  aidin(35 omdömen)
  I början så trodde jag inte så mycket på spelet. Men jag blev väldigt indragen i slutet, rent känslomässigt. Visst, den har många brister, sidequesten är tråkiga och väldigt mycket go fetch (extra jobbigt att man måste tillbaka till questgivaren jämt!). Men att det är open world, finns wanted monsters, extra svåra dungeons och ett supermonster (adamantoise) så gör det spelet mer intressant. Men det allra bästa var den känslomässiga resan som verkligen blommade i slutet. Även om jag inte förstod allt så känner jag idag, flera månader efter att jag klarat det att jag känner för att starta spelet igen och bara träffa folket.
  2017-03-02
  Redigerades 2017-08-21
   IamDavej(195 omdömen)
   Provspelade och det känns laggigt, segt och märkliga strider. Inge FF-känsla. Fördummade strider med Button-smash. Jag har gillat alla FF från 1-10 och har väntat på ett open world FF hur länge som helst. Jag var besiviken på linjäriteten i 13... Jag trodde detta skulle blir bra... Men Nej. Uppdatering: Nu har jag spelat många timmar och spelet blir bättre. En FRUKTANSVÄRT dålig start där man inte fattar nåt och striderna är katastrof blir snabbt en OK strid (förutom i trånga utrymmen och när det är många fiender). Mycket att utforska och det finns mycket att hitta.
   2017-05-25
    c
    castellanos(4 omdömen)
    Spelet är ett bristande mästerverk. Alltså är det ett högst omtyckbart lir men som ändå har sina brister. Ytterst objektiv 8.5/10
    2017-04-05
    Redigerades 2017-04-06
     C
     Chris_Kadaver(17 omdömen)
     Jag är kluven... Spelet peakar väldigt snabbt och först när jag klarat det och börjat googla på handlingen, så inser jag ganska snabbt att spelet inte var färdigt när det släpptes. Square Enix har medvetet utelämnat hål i handlingen för att i efterhand kunna sälja DLCs som täcker upp hålen. Det gör att själva storyn inte håller måttet. Spelet har utvecklats sedan början av 2000-talet. Någonstans på vägen insåg dom att det här kunde bli en kassako om de medvetet stympade spelets handling och sålde delar separat. Hade jag vetat att det låg till på det sättet hade jag väntat... Jag hade hellre pröjsat 1000:- och fått ett fullständigt spel om jag visste att det låg till på det här sättet. Men vi fick inga förvarningar eller liknande, utan det är något som börjar gå upp för en när man inser att man inte har en jävla aning om vad det handlar om. Samtidigt var det underhållande... Jag har kört ca 200 timmar. Därför är jag kluven och känner mig lurad. Hade hoppats på en bättre och mer sammanhängande story. Det finns massa cutscenes på youtube som klippts bort från spelet och som helt enkelt borde ha varit där. Vet inte vad square enix planerar att göra med materialet riktigt. Ett tips däremot är att se filmen Kingsglaive: Final Fantasy XV innan ni kör spelet. Just nu tröstar jag mig själv genom att köra FFVII igen. Vet inte om det är nostalgi eller ej, men tycker fortfarande att det är bästa rpg-spelet som någonsin gjorts.
     2017-03-07
     Redigerades 2017-03-21
      L
      LadyGegga(59 omdömen)
      Sammanfattning: Tycker spelet är episkt och tycker alla som gillar den här typen av spel borde köpa! Uppdaterad! Spelet växer mer och mer gillar det starkt. Nytt stridssystem som är "realtid" men går även att slå på waitmode. Tack vare det nya systemet är det lättare att undvika strider också. Man slipper "påhoppningen" som i de tidigare FF spelen. Dock så blir det en del påhopp i dungeons. Tog ett tag att vänja sig med stridssystemet och även om jag föredrar det gamla så är det helt ok. Otroligt snyggt och grym musik. Mycket nyheter men fortfarande FF-känsla. Har hittills lätt varit värt pengarna. Tycker det buggar ibland när man ska köra action button för att plocka upp saker m.m. Stötte också på en bugg i början som hängde hela spelet. Jag får spela vidare och komma med ett slutgiltigt betyg. Tips: Kör klart alla sidequests du kan på dagen innan du åker till hamnen i början och ska åka färja. Där får man sova på hotell och får dubbel XP.
      Sida 1