Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 16GB

Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 16GB

  • Skärmstorlek: 8 tum
  • Operativsystem: Android 4.4 (KitKat)
  • Lagringsutrymme: 16 GB
Bevaka
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 16GB

Användaromdömen

Sorterat efter datum
G
Gadgety

9 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Bästa techprodukt jag någonsin köpt. Fick den iofs till ett extremt lågt pris. Surfplatta, telefon, och dator allt i ett. Med trådlösa in ear bluetoothlurar är det både bekvämt att använda som telefon (t ex med Skype out för billiga samtal globalt) och som musikspelare. Med ett 4G abonnemang är detta husets modem och hotspot för alla användare. Bara där sparar man in några tusenlappar. Väldigt bra portabelt format. Tillräckliga resurser. Bra screen. Penfunktionen ger mervärde inte bara för att interagera med enheten utan att kladda ner skärmen, utan även för att klippa ut bilder och text, och helt suverän med olika ritsoftware t ex Infinite Painter, eller Autodesk Sketchbook Pro. Har använt för att rita och lämna in rituppgifter på ett designprogram på högskolan, vilket visar vilken kapacitet pennfunktionen har. Extern lagring. Just nu har jag 128GB microSD kort i, men tar större, som det senaste 200GB. Vid resa går det bra att använda med Microsofts BT keyboard. Har skrivit rapporter och arbeten med enheten, som på vilken dator som helst. På sätt och vis har Samsung och Google's Android uppfyllt Microsofts vision om vad datorn skulle kunna ha varit. Förbättring? Tja, Samsung har nog inte sålt så bra av den eftersom någon efterföljare inte kommit. Om det kommer en ersättare så skulle jag vilja se 1. Något smalare då den är 13,6 cm bred. Få ned den till 11,9 eller så så går den ner i innerfickan på en kavaj. Nu krävs cargo pants eller olika typer av jackfickor. 2. AMOLED skärm med höger upplösning. 3. Uppdaterad software. Använder fortfarande Android 4.1.2. Android 4.4 har kommit på andra språk, men inte svenska. 4. Android och bluetooth kan ibland avge ett otroligt skrikande ljud i hörlurarna. Detta är ett känt fel på Android, och har inte direkt med enheten att göra. Har hänt ett par gånger under ett halvår. Likväl kan det vara chockerande att utsättas för det. Kommer inte en ersättare blir det katastrof den dag enheten går sönder.
*Redigerades 7 år sedan
d
dalstorp

25 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Perfekt storlek att ha med sig, bra skärm och 4g. Pennfunktionen är sådär, IR för att styra TVn likaså. Okej att spela på efter uppgradering till Android 4.4 (KitKat) men fortfarande sämre än min betydligt billigare Acer A1-810. Innan uppgraderingen så var den helt värdelös då den missade snabba tryck på skärmen. + Lagom stor + Bra skärm + Bra ljud i högtalarna + Bra som portabel hotspot - Blir varm - Filöverföring via USB är långsam och kan ha problem med udda filformat - Kommer ofta åt returknappen när man skall hålla den på bredden.
*Redigerades 7 år sedan
R
Robert_E

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Verkligen en bra att ha pryl, som har tonvis med finesser. Lite högre ljusstyrka på skärmen ute i solljus skulle vara nice "om man ska hitta något att klaga på", men det gäller nog alla surfplattor, smartphones och skärmar i allmänhet! Förutom alla funktioner som har med s pen att göra som bara begränsas av fantasin finns även. Vanlig mobil även om det ser lite roligt ut att prata i note 8" med 4g, så fungerar det lika bra som vilken smartphone som helst, den fungerar även som multifjärrkontroll, tvstyrning med tablå för dina kanaler. Styr stereo, bioreceiver mm. mm. Stor, kraftig och teknik späckad för att klara det mesta. Liten nog för att få med överallt. Använd headset av något slag om ni vill slippa prata direkt i plattan (:
*Redigerades 7 år sedan
o
onestar

23 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
Bytte från en iPad mini till den här och är supernöjd. Liten och smidig, toksnabb och går att använda som telefon plus att den har en ir-sändare så man kan använda den som multifjärr vilket bara finns i Note serien och Sonys senaste plattor. Snabbaste processorn man kan få tag på bland 8 tummarna.
*Redigerades 7 år sedan
m
moazzam

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
Everything is in it. All connectivity options like WiFi, 3G and 4G. Mobility is awesome even i can put it in my jacket pocket :). it comes with 50GB free Dropbox cloud space (that is 2GB with other devices). You can put all of your music, movies, pictures, documents on DropBox and access it on all devices. Cool I use it as a remote control for my room TV. I use it as my class Note book to write down all of my class lectures with intelligent s-pen. This tablet also makes and receives GSM calls...
*Redigerades 8 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
Jag har använt en Apple iPad Mini sedan release och alltid upplevt att iOS är drygt i filhantering, i synnerhet att överföra filmer och serier. Så jag klippte en Note 8 med 4G för ca 1800kr. Jag har alltid ansett att Samsung varit underlägsna vad gäller touch-känsla, gränssnitt och byggkvalitet. Däremot spelar det mindre roll för nu är filhanteringen en dygd. Dessutom finns µtorrent! 10/10
*Redigerades 8 år sedan
kaka
kaka

52 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Bra platta med pekpenna vilket ger plattan lite mer finess. Återkommer med utförligare svar
*Redigerades 8 år sedan
K
Krillezz

18 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Upptäckte nyss att man även kan ringa vanliga samtal med den. Bra ljudkvalitet med! Mycket behändig platta, lagom storlek, tunn så den fungerar bra att skriva på, man kan även lägga handen på plattan och skriva med pennan vilket underlättar ganska rejält, samt den lilla knappen på pennan som växlar mellan penna och sudd är grym. Har iof bara provat i Samsungs egna anteckningsprogram ännu vilket också är det enda samsung program som jag kan rekommendera. Kan inte anmärka på batteritiden då jag inte haft den länge. men skärmen är skön att titta på, inte den bästa jag sett men absolut inte den sämsta heller. Kameran duger, men det är inte därför man köper en surfplatta (hoppas jag). Personligen tycker jag att det är en del för många samsung appar installerade default och som inte går att få bort. Finns inte mycket att klaga på förutom samsungs egna appar och att den bara kör Android 4.1. detta ger -2 stjärnor. Kan användas som fjärrkontroll pga IR-blastern på sidan! Rekommenderas till de flesta! Pennan är en rolig funktion som inte alla plattor har!
*Redigerades 8 år sedan
tyrbo
tyrbo

39 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
En mycket behändig platta som väl motsvarar apple mini. Med det nya operativsystemet har Google kommit ifatt iOs med besked. En riktigt kul padda, som dessutom har ett fungerande 4G.
*Redigerades 8 år sedan