Kategorier
Prisjakt

Samsung UE55F8005

Samsung UE55F8005

  • Bildstorlek: 55 tum
  • Upplösning: 1920x1080 (Full HD)
  • Bildskärmsteknik: LCD
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung UE55F8005

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
W
Wizzard_

4 omdömen

5 månader sedan
8 år+ och fortfarande kanon. Enda gången jag sett någon försömring vart när jag hade på ett vinterlandskap via youtube, då kunde man se viss skilland i kanterna men inget man ser i vanliga fall.
a
ali_ab

1 omdöme

ett år sedan*
Jag köpte min tv 2013 för ca: 20.000kr kampanj på Elgiganten.... Jag har haft den ca: 7år nu och jag är fortfarande nöjd som jag var dag 1 med tvn, jag har aldrig haft problem med den och den är fortfadande "up to date" så att säga , den har alla funktioner som behövs och en bra appbutik och modellen stödjer alla appar som man behöver för streaming samt IPTV o.s.v
*Redigerades ett år sedan
D
DonGrif

23 omdömen

6 år sedan*
Bästa tvn jag haft! Fungerar perfekt och har underbar bild. Dock verkar den ha utgått ur sortimentet nu.
*Redigerades 6 år sedan
S
Supablue

2 omdömen

7 år sedan*
Jag älskar denna tv! Design: Den tunna ramen och den stilrena foten får tvn att agera som möbel när den är avstängd, väldigt snygg till skillnad från alla andra modeller och märken som envisas med att tävla i "fulast fötter vinner" Ljud: Då jag är van med att ha extern ljudanläggning till tv så har jag bara lyssnat på dom inbyggda i några få sekunder. Jag vet inte var dessa står sig mot konkurrenter, men fakta är att externa högtalare är ett måste oavsett modell eller märke, punkt. Bild: Jag kan inte klaga här. Svärtan kan självklart inte mäta sig med plasma men den är ändå väldigt bra! Det finns många valmöjligheter för inställningar för att hitta den bilden du vill ha. Jag använde mig av råd&rön's rekommenderade inställning för att sedan finjustera efter mitt öga och smak. Färgdjupet är bra men det är lite för ljust out of the box. Studiolampornas sken i håret gav ett helhetsintryck som gav minnen från "kvinnofängelset". Men med lite rattande i inställningarna så kommer du få det som du vill ha. 3D har jag inte hunnit testa ännu förutom en väldigt kort sekvens om 5 min. Glasögonen som följer med är lätta och känns knappt, minus är att dom inte är heltäckande på sidorna. Jag kommer att leta efter nya för det ändamålet. Smart-tv: Utbudet av appar är begränsat men jagkänner att det jag behöver finns redan. Plex är utan tvekan den mest värdefulla för mig. Med den kan du streama film och musik från dator till tvn och förstärkare och du har dessutom ett väldigt snyggt interface med filmomslag och info om dina filmer tex. Röststyrning och kameran är avstängd då jag inte finner någon som helst funktion för dessa. Fjärrkontrollen (smart-kontrollen) är bra men saknar några få knappar som du har på den andra. Helhetsintrycket av denna tv är mycket positiv! Jag ångrar inte en sekund att jag köpte denna och rekommenderar den verkligen!
*Redigerades 7 år sedan
LabOne242
LabOne242

3 omdömen

7 år sedan*
Ville ha en snygg och bra TV. Valet föll på denna 55" i Samsungs 8-serie. Rekommenderar verkligen denna produkt!
*Redigerades 7 år sedan
TrumJalle
TrumJalle

98 omdömen

7 år sedan*
Jag har alltid vurmat för plasma-tekniken. För ett par år sedan gjorde jag ett försök med en LCD-TV men den packades ner i kartongen omgående. Nu fick jag möjlighet att byta från min några år gamla LG 50PK950 som jag varit otroligt nöjd med. Samsung-TVn är (enligt mina okalibrerade ögon) bättre på allt förutom betraktningsvinkeln. Jag är sjukt nöjd!
*Redigerades 7 år sedan
e
ejonzon

1 omdöme

7 år sedan*
Kom äntligen till skott och beslutade mig för att köpa en Samsung. Nöjd? Supernöjd. Jag refererar till Bild & Ljuds recension som är sanningsenlig. Det är en toppen TV! Provat plasma och några olika LED men denna ger en komplett upplevelse och bilden är riktigt riktigt bra! Inte ett spår av clouding. Jag har följt några anvisningar dels via Råd & Rön men sedan via nätet på bra inställningsguider. Konstigt att tillverkarna fortsätter att skapa konstgjorda inställningar när ingen vill ha det??? Använder två olika inställningar en för SD material (normal) ComHem digitalsändning och en för HD och Film (Film mode). Grym upplevelse framförallt då du kan ställa in svärtan exceptionellt bra. Och som sagt ingen clouding så långt ögat når. Min gamla Sharp led av det rejält. Smart TV funktionen fungerar smärtfritt och snabbt med denna processorkraft. Sedan lever inte alla appar upp till användarvänlighet men det ligger framför allt på bl a producenterna som Viaplay att utveckla. Den appen är inte riktigt användbar. De borde kopiera Netflix som är lätt att använda för alla i familjen. I övrigt saknas SVT Play app. När kommer bankapparna? Skype funkar grymt bra Rörelsestyrning fungerar faktiskt över förväntan men behöver ljus i rummet då den styrs av kameran Inspelning till USB klockrent men lite svårt att starta programinspelning intuitivt....ändras kanske med uppdatering framöver man måste klicka en del innan rec börjar för planerade program. Time shift busenkelt att hantera. Tittarupplevelsen är grym och till och med sd sändningar är bra med rätt inställning. Själv älskar jag den fina HD kvaliteten. 9/10 pga egna inspelningar gränssnittet haltar lite och att man inte kan se/spela in flera kodade kanaler samtidigt. Min ComHem box fixar ju detta men inte TVn. Vill helst skrota boxen o bara köra TVns gränssnitt. Snygg som attan och andas kvalitet. Benställningen tar lite plats på djupet och fick köpa ny bänk men det var det värt. Med andra ord JÄTTENÖJD! Passa på innan denna modell tar slut. Funderar på att köpa en även till andra våningen i huset som idag har en Panasonic Plasma.....
*Redigerades 7 år sedan
R
Rost1

2 omdömen

7 år sedan*
Clouding clouding clouding. Efter cirka 4 år med sin edgeled-teknik bör problemet vara löst. Nej juste, det är ju inte ett problem, för dom... Blev ett återköp och en Sony W905 istället. Ingen clouding/bleeding eller andra "fel" vad jag kunnat se än. För övrigt en grym smart-tv med grym bild och design, men vad gör det när all clouding förstör bilden i mörkare scener.
*Redigerades 7 år sedan
M
MrPancakes

1 omdöme

7 år sedan*
Efter månader och väntan eftersökning på bästa TV man kan få tag på under 20.000 så kom jag fram till efter att ha cruisat runt butiker och läst massor om TVn, att UE55F8005 skulle vara TVn för mig trode att det var folk som skrivit lite i ondo om TVn och dess problem i ren avundsjuka. Har haft den nu sedan den 10:e Februari TVn och bytt den redan 1gång den 14:e Februari och det är dags för den andra eller göra återköp då jag inte tror det kommer bli bättre av att bytta den emot en annan från samma batch/serie från butiken. Har varit i kontakt med Samsung fick till deras service skickade bilder på problemet och avfärdade det som Banding direkt och skall inte täckas av garantin och jag skulle kontakta VOC (Voice Of Customer) hos Samsung om jag ville göra mera med det. Jag svarade att då kommer jag häva köpet och lämna tebax denna TV med och välja en av deras konkurenter! Possitiva: Mycket fina spec's och mycket funktioner och fineser samt utlovade saker. Negativa: Skärmen ser bra ut och allt från clouding och ingen horrible vertikal banding som folk beskrivit utan mitt problem är att det är två fula horizontela linjer ca: 1.5cm tjocka up och ned till på skärmen som är ljusare än övriga bilden och det är inte heller torchlight svårt att beskriva vad felet, är tänk att ha ruta och sedan en svag tonad film på och den täcker inte riktigt ordenltligt och lämnar en kant upp och ned till på 1.5cm. Samt Banding ser det inte ut som heller då det är ett vertikalt problem och inte horizontelt. Samt TVn slår på sig själv lite random och röst och rörelse kontrollen är helt värdelösa med, och jag har stängt av dom funktionerna och ja, det är en sorglig historia! TVn är inte värd dom pengarna för det problemet jag har fått utstå och kommer därför att häva köpet och välja en konkurent!
*Redigerades 7 år sedan
petern
petern

10 omdömen

7 år sedan*
Grymt nöjd, stod i valet och kvalet över denna och en Panasonic Plasma men gillar trycket i bilden. De fortsätter släppa firmware uppdateringar vilket jag gillar så produkten lever och sen ju möjligheten med att uppgrader med ett Evolution kit i framtiden.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1