Prisjakt

Fjällräven Keb Jacket (Herr)

Fjällräven Keb Jacket (Herr)

  • Passform: Herr
  • Typ av jacka: Skaljacka
  • Tillgängliga färger: Svart, Grå, Brun, Blå, Röd, Gul, Orange, Grön, Beige, Lila, Khaki
Bevaka
Jämför

Fjällräven Keb Jacket (Herr)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
L
Larre_1

1 omdöme

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Sämsta fjällräven jacka jag någonsin haft. Jag hade lika gärna kunnat ta en billig fleecetröja. Den hade förmodligen stått emot regn bra mycket bättre och kanske även vind eller åtminstone lika bra. Har varit i kontakt med fjällräven som bara spelar dumma och påstår att dom aldrig påstått att den ska klara regn men är ypperlig för fjällturen. Tur att det aldrig regnar när man ute på fjället då.
*Redigerades 4 år sedan
C
Chiiefen

10 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Riktigt bra jacka. Skön att ha på sig, snygg och praktisk. +materialet +vikten +vattentålig -ej innerficka
*Redigerades 5 år sedan
Panthers
Panthers

39 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
Otroligt nöjd med min ockrafärgade Kebjacka, efter ungefär ett års ägande. Köpte den inför en fjällresa upp till just kebbe förra året. Vi hade förvisso löjligt bra väder, men uppe på toppen gjorde den bra nytta ändå. Jackan funkar lika bra som en vardagsjacka. Jag använder min jacka (typ) dagligen. Vinterjackan har blivit hängandes i garderoben hela vinter då Keb jackan håller värmen bra, såvida man har en kofta/tjockare tröja under. Skyddar bra för vind, helt ok mot regn och väta, men sen är det ju riktigt snygg också. Kvalité rakt igenom.
*Redigerades 7 år sedan
n
nilsmag

30 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Gillar min gröna, bra med möjlighet att öppna ventilationskedjorna på sidorna. Står emot lite regn om man vaxar den på axlar och huva men andas samtidigt bra genom softshellmaterialet på ryggen. Det enda jag saknar är en innerficka.
*Redigerades 7 år sedan
R
Ruscher

28 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Haft denna jacka i snart två veckor. Har dock inte testat den i kallare väder eller i snö ännu. Men jag gillar den änsålänge, med Fjällräven slitstarka och vattenavvisande G 1000 material så tål den mycket. Luvan är en riktig storma som kommer väl till pass när vädret kräver det. Men har man den nere kan kragen bli aningen hög och lite ivägen, men det kommer nog bara vara en positiv sak att gömma sig bakom när man befinner sig i minusgrader och snö. Passformen är smidig och formsydd, känns inte alls klumpig. Jackan är förvisso en skala så det krävs lite plagg under för att kunna hålla sig varm. Men det är ju så det är med denna typen av jacka. Bara på med en underställströja och en fleece tröja eller liknande under så är den toppen. Jag gillar även de stora praktiska innerfickor med plats för lite större saker t.ex kartor eller liknande. Helhetsintrycket är mycket bra. Man får vad man betalar för.
*Redigerades 7 år sedan
graf
graf

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
Fint Jacka, passar bra.
*Redigerades 8 år sedan