Kategorier
Prisjakt

Arctus Fenja 20

Arctus Fenja 20

  • Max avfuktningskapacitet: 20 l/dygn
  • Lokalyta: 100 m²
  • Effekt: 400 W
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Arctus Fenja 20

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
B
BigWoofer

6 omdömen

7 månader sedan
Används dagligen i det kombinerade tvätt/badrummet och har fungerat felfritt i över 6 år nu! Torkar tvätten över natten, även sommartid. Låter mindre och drar mindre el än vanliga torkskåp. De enda anmärkningar jag har är 1. Blir någon resonans när man kör swing-funktionen vilket gör att den vibrerar och låter mycket. Funkar nog bättre om man inte har den på klinker. 2. Hade varit mer praktiskt med vattenbehållaren på framsidan. Lite meck att dra fram hela avfuktaren vid tömning. 3. Lite svårt att få igång slangtömningen första gången. Luften i slangen stoppar flödet om slangen råkar ligga lite högt. En grövre slang hade funkat bättre.
M
MikaelOstberg

1 omdöme

7 år sedan*
Nu kan det vara något fel på just min enhet, men min väsnas massor. Jag valde den här för att det skulle vara tyst. Min ger ifrån sig 71dB och hela övervåningen vibrerar. Den går inte att använda på ställen där man planerar att vara samtidigt, typ sitt hem. Jag ska skicka tillbaka den och köpa någon annan. Jag är sjukt missnöjd.
*Redigerades 7 år sedan
M
Malin J

1 omdöme

7 år sedan*
Mycket prisvärd och snygg avfuktare! Använder den både i badrum och tvättstuga, och jag är jättenöjd. Den är lätt att flytta mellan rummen, och torkar både badrum (efter en långdusch) och tvätt på ett kick. Två tummar upp!
*Redigerades 7 år sedan
m
magnus2169

6 omdömen

7 år sedan*
Rätt så tyst. Välbyggd. Har hjul så man kan flytta på lätt. Slang medföljer. En aning tung kanske. Ingen hydrometer. Vi hade en liten vattenläcka i källaren och tömmde den här 2 gånger (6 liter). Den har även en värmefläkt som gör att mattan avdunstar lite snabbare. Mycket nöjd.
*Redigerades 7 år sedan
F
Fredito

21 omdömen

8 år sedan*
Tyst och snygg avvfuktare som gör sitt jobb i källaren, har "swing" så den sprider luften bättre.
*Redigerades 8 år sedan