Prisjakt

Func MS-3

Func MS-3

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Funktioner: Ergonomisk design, Flätad kabel
  • Typ av rörelseläsare: Laser
Bevaka
Jämför

Func MS-3

Användaromdömen

Sorterat efter datum
m
mazex

15 omdömen

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Bytte från en QPAD 5K till denna då den är ännu större och passar mina stora händer bättre... Gillar knapparna, känslan i hjulet etc men den är för "buggig". Emellanåt dör den bara - lamporna slocknar och den slutar reagera (och det hände på både min gamla dator och min nya så inte något USB-driver problem som jag till viss del misstänkte). Man får dra ur sladden och sätta i den så "bootar" den upp igen. Jag har nu tröttnat efter två år och går tillbaka till min QPAD 5K... Och det var ett himla klabb att uppdatera firmware som jag tror många inte lyckas med. Slutligen så släppte gummiytan på scrollhjulet från plasten. Fick pula in lite snabblim under för att den skulle fungera. Det fungerade väl oifs bra...
*Redigerades 7 år sedan
S
Scrypt

6 omdömen

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
riktigt skön och hålla i MEN första musen glappade sladden andra musen slutade mushjulet fungera. det är enkelt och komma åt mushjulet när man spelar
*Redigerades 7 år sedan
f
fgblomqvist

36 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
UPDATE: Tyvärr var byggkvalitén inte i topp. Oavsett hur trevliga supporten är, och hur snabbt de byter ut den så börjar det bli lite irriterande att hela tiden hitta något nytt fel på den efter ett par månader. ------------------------------ Den bästa musen jag har ägt hittils (min 4:e). Otroligt ergonomisk med sitt femfingersgrepp och lite extra stora storlek. Mjukvaran är toppen, återigen det bästa jag sett so-far. Både snyggt designad och väldigt funktionell. De släppte en firmware-update nyligen som fixar Win8 problem, själv kör jag dock Win7 så har inte märkt av något. Riktigt najs att man kan stänga av LED på scrollen och sniper-knappen också! All-in-all så är jag helnöjd, har använt den nästan varje dag sen release för 9 månader sen.
*Redigerades 8 år sedan
Darkie
Darkie

173 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Skön mus om än lite lätt. Dock så drar den billiga känslan på musen och de buggiga drivrutinerna ned betyget rejält. Mitt första ex gick ena tumknappen sönder på. Var inga problem att få en ny men det vittnar lite om kvalitén. Har även hänt ett par gånger att den inte startar med Windows vilket bara löses genom att rycka ur sladden och sätta i den igen, kan säkert härledas till dess buggiga drivrutiner.
*Redigerades 8 år sedan
R
RAGE_EXT

5 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Jag fick en sådan mus på jobbet och den känns bra att ha handen på om man jobbar en hel dag med datorn. Fördelen med musen är att den är väldigt ergonomisk och ger ett bra stöd för hela handen verkar fungera väldigt bra på Windows 7 och man kan programmera in knapparna för att göra diverse saker. Nackdelen med musen är dock att vissa knappar är väldigt svår åtkomliga med tummen och kräver att man har en lång tumme. Fungerar bra att arbeta med, men om jag skulle spela skulle jag nog titta på någon annan mus som har knapparna bättre placerade. Den här musen får poäng för dess ergonomi och finesser som programmerbara knappar och en bra sladd som är väl skyddad. Minus för placering av dess knappar då man måste ha en stor hand.
*Redigerades 8 år sedan
n
n1njan

14 omdömen

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Jag har haft min mus i drygt 3 månader och kan stämma in i skaran som har problem med scrollhjulet. Jag trodde först att detta vara ett mjukvarufel, men efter att ha kopplat in min Razer Deathadder och inte upplevt några som helst bekymmer, så kunde jag utesluta detta. Efter att jag med våld pressade ner scrollhjulet och samtidigt rullade på det fram och tillbaka, så upplevde jag att det blev lite bättre. Men detta är rent ut sagt katastrof för en mus som är 3 månader gammal.
*Redigerades 8 år sedan
d
deezel

9 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Gillade den skarpt så länge den funkade, vilket var knappt 8 månader. Det som slutade fungera först var mushjulet med resultatet att scrolla blir horribelt (du vill scrolla ner, men den börjar hoppa upp och ner). Kan inte rekommendera denna, har inte haft den ett år ens men i och med att jag inte använder maskinen den sitter i så mycket har jag inte bytt ännu.
*Redigerades 8 år sedan
s
spadde

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Riktigt bra mus, har använt den i ungefär ett år nu och inte stött på några problem. Det som hindrar den från att få en perfekt tia är att den är gjord för folk med större händer än normalt, vilket kan göra det svårt för folk med små händer att använda den.
*Redigerades 8 år sedan
Cyphe
Cyphe

9 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
För den som vill ha en oerhört grym ergonomisk mus är denna svårt att inte rekommendera. Greppet på denna mus är i princip perfekt, om man exempelvis jämför med en QPAD 5K där lillfingret fortfarande hänger ut lite, här gör det icke det. Dessutom är denna "FPS-knapp" som ändrar hastigheten på musen när den hålls ned, faktiskt rätt användbar i vissa scenarion. Låt kreativiteten flöda. Den andra stora knappen nedanför tummen är även något som jag uppskattar väldigt mycket. Jag hade ställt in så att jag byter låt med den. Även tillgång till massvis med olika profiler, etc. Bra att ha. Däremot hade jag oturen att ha ett litet hårdvaruproblem i mitt exemplar, där scrollhjulet inte riktigt gjorde det den ville ibland. Om man exempelvis scrollade nedåt hoppade den uppåt när man slutat scrolla nedåt. Svårt att förklara, men väldigt frustrerande. Jag fick tyvärr lämna tillbaka denna mus. Vänster- och högerklick har en specielll känsla som kan vara svår att vänja sig vid. Känns som man inte riktigt kan "spamma" lika mycket som man kanske skulle viilja. Förhoppningsvis har den nya versionen av Func MS-3 R2 som den kallas, åtgärdat dessa problem, om jag inte hade ett måndagsexemplar. Tummen upp annars för kvaliteten, storleken och ergonomin. Därför får denna mus 6/10 från mig.
*Redigerades 8 år sedan
b
bugg4

2 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Beställde musen i mars 2013 och den fungerade perfekt och underbart tills för någon vecka sedan dvs drygt 10 månader senare. Nu hackar den fram (stutter på engelska) och det gör den helt obrukbar till typ allt.... All form av precision är som bortblåst, t.o.m svårt att använda i windows för att stänga och öppna flikar t.ex. nästa som falerade ungefär samtidigt var scrollen... Den fungerar på så sett att den alltid scrollar upp innan den scrollar ner numera... Sjukt irriterande när du läser tidningen eller forum på nätet... Helt förödande i många fps där detta gör att du får fram fel vapen etc... så vet inte vad man ska säga... köp inte ens på rea i princip... kanske för 199 eller nått... annars inte värt problemen.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1