Kategorier
Prisjakt

WD Elements Desktop 500GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Leopardkungens
Leopardkungens

23 omdömen

12 år sedan*
Bra
*Redigerades 12 år sedan
n
nibben

53 omdömen

12 år sedan*
Funkade klockrent i ca 9 månader, sedan kraschade nätaggregatet. Stack till affären för att få ett nytt, men det visar sig att de hade slut i lagret. Det var också ett väldigt känt problem att detta hände. Som tur var hade jag en kollega som hade en likadan så jag kunde låna hans kabel för att rädda mitt data innan jag lämnade in den för att få pengarna tillbaka. Tror dock de nyare varianterna funkar bättre, men de billigare externa hårddiskarna är inte gjorda för att stå på konstant. Den nya hårddisken jag köpte blev en lite dyrare, Wester Digital My Home.
*Redigerades 12 år sedan
ToJa92
ToJa92

51 omdömen

12 år sedan*
Har fungerat perfekt i över ett och ett halvt år, men med tanke på de senaste omdömena överväger jag att skaffa mig 1TB versionen av den. Speciellt eftersom min tar längre och längre tid på sig att "spinna upp".
*Redigerades 12 år sedan
e
ejnare

1 omdöme

12 år sedan*
Hårddisken har funkerat i ca 16 månader. Sen la den helt av. En varning: utsätt dig inte för detta. Hade all backup automatiserad till denna WD som jag köpt på OnOff; tillika ett par viktiga program! På OnOff sa man att adaptorn var defekt, vilket var ett mycket vanligt fel på denna produkt. Men hur får man tag på en användbar adapter? Katastrofläge!!!!!
*Redigerades 12 år sedan
12 år sedan*
VARNING KÖP INTE DENNA EXTERNA HDD!! Western Digital är ett stort skämt, 2 st 500Gb har gått sönder för mig på 7 månader!! Första gick sönder p.g.a nätdelen, den blinkade bara till när jag försökte slå på disken. Den andra disken började smälla/knäppa i varje gång man försökte komma åt den och åtkomsttiden blev 5-10sek och tillslut dog den helt. Läste på ett flertal forum att det är vanligt att nätdelen går sönder, helt oacceptabelt!
*Redigerades 12 år sedan
c
crossar_

7 omdömen

12 år sedan*
Väldigt dålig hårdisk) Det knäpper lite i den.nu den får ingen kontakt med datorn:S
*Redigerades 12 år sedan
S
Slangefan

1 omdöme

12 år sedan*
Efter ett år av flitigt användande dog min disk för några dagar sen, har sett att några har problem med disken och kan tipsa om min metod för hur jag fick liv i min (eller om eran också dött men ni är som jag, för lat för att skicka in den på garantin.) Skruva upp skalet, sitter en helt vanlig WD caviar 500gb disk i skalet, tar ca 5-10 min att skruva isär det. Sen tar ni hårddisken och kopplar in i SATA-2 kontakten i datorn istället, min har nu fungerat i flera dagar utan problem, och den går dessutom betydligt snabbare :)
*Redigerades 12 år sedan
R
ReverenD

11 omdömen

12 år sedan*
Inte haft några som helst problem med min, haft den i ca 8 månader. @Sprit: Att det "bara" är 465GB är ju för att man formaterar den, så fungerar det med alla datorer, och om du visste någonting om datorer, så skulle du veta detta. @alla som har sönder era externa HDDs: en HDD består av rörliga delar som är ungeför lika känsliga som glas (eller känsligare, en HDD ska hållas vågrätt och inte slängas runt i väskan etc.), så var försiktiga, självklart kan man få ett måndags ex, och då är det ju bara att byta.
*Redigerades 12 år sedan
S
Shen234

1 omdöme

12 år sedan*
Tack för att jag fick ha denna hårdisk i 7 månader för att sedan bli helt knäckt en dag. Kom hem och satt och installera ett spel sen skulle jag öppna en fil från externa hårdisken och upptäckte att den har dött. Betalade 990 kr för att bli av med 300 GB data! Men inte e jag bitter jag går ju bara och köper en ny.. för jag är student och har råd med sånnt
*Redigerades 12 år sedan
s
sjogge11

17 omdömen

12 år sedan*
Har haft denna ett tag nu och fick först ett måndagsexemplar och fick snabbt tillbaka en ny, men efter ett tag sen så har den börjat krångla lite så att man tex inte kan redigera filer på den, bara läsa. Jag kan enkelt åtgärda detta genom att ändra enhetsbeteckning på den, då funkar den utmärkt men det är det enda.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1