Deltaco ARM-425

Deltaco ARM-425

 • Placering: Vägg
 • Bildstorlek: 32 - 55 tum
 • Max belastning: 35 kg
Jämför pris på alla Deltaco TV-fästen & skärmfästen
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Deltaco ARM-425

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Placering: Vägg
 • Bildstorlek: 32 - 55 tum
 • Max belastning: 35 kg

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 10 omdömen

Sorterat efter datum
2017-11-21
  clubt(79 omdömen)
  Är ganska nöjd med fästet som jag skruvade fast i regeln i en gipsvägg, verkar sitta ordentligt. Det enda jag skulle vilja förbättra är fästet bakom skärmen. Det känns som om en stor del vilar på att en skruv håller. Hade gärna haft något som känns stabilare. Men sett till pris vs funktion är jag väldigt nöjd!
  2017-09-28
   mikasand(125 omdömen)
   Otroligt prisvärd och bra väggfäste VESA 100 och 200. Det ingår tillsatser (4 st) att skruva dit ifall man även behöver 300 och 400 mm. Jag har satt dit en 40 tummare och den sitter säkert och bra.
   2017-05-05
    W
    Westah(12 omdömen)
    Instämmer med föregående talare Lacrits. De två plattmutterskivorna är svåra att dra åt utan polygrip (vilket jag saknar) detta gör att TVn lutar åt höger eller vänster när den är upphängd och blir då alltså inte helt vågrät. Som sagt. Vingmuttrar hade varit bäst men se till att ha polygrip hemma! Annars är jag jättenöjd. Enkel montering och följer med en uppsjö av skruvar och brickor etc. 4 plugg för fästet
    2016-05-31
     nimaa(20 omdömen)
     Billig och enkel att montera. Lång arm! Går att vrida tven i stort sett 90 grader rakt ut från väggen (40 tum). Gott om skruvar som medföljer i olika storlekar i både tjocklek och längd också. Väger ganska mycket, nästan lika mycket som tven men känns å andra sidan gedigen. Lagom motstånd när man justerar också (tror motståndet går att justera ytterligare men det behövdes inte i mitt fall). Finns inte så mycket att klaga på. Möjligtvis att den inte bygger så nära väggen som man önskar. Ger mer "svävande"-känsla än "tavla"-känsla. Men ändå mycket prisvärd. Köp!
     2015-04-29
      lacrits(45 omdömen)
      Hängde upp min 16.5kg 40tummare på denna nu i helgen. Monteringen hyffsat lätt; borra, plugg, skruva. Tänk på vattenpass om den ska hänga riktigt lodrätt, ingår inte i paketet. Skruvarna som följde med passade bra på 300mm VESA i TVn. Så, alla skruvar och brickor som behövs finns nog i paketet. När allt monterat kan man justera TVn i alla tänkbara vinklar. Helt infälld mot väggen så sticker det inte ut mycket alls, blir väldigt snyggt. Det enda negativa jag kommer på är VESA plattans säkring i själva armen. Här ska man skruva 2 st "skivor" som sen klämmer på armen (ingen bra beskrivning, jag vet..). Tyvärr så har inte Deltaco hört talas om vingmuttrar.. Hade dom haft det istället för dom här skruvskivorna så hade jag gett full pott i betyg! Fick ta fram en polygrip för att kunna skruva åt dom ordentligt..
      Sida 1