Heavy Rain

 Lägg i lista  Jämför
Heavy Rain har skapats av Quantic Dream som också gjorde Fahrenheit till PS2. Heavy Rain finns endast till PS3 ännu, och vissa menar att spelet, som är uppbyggt som en långfilm där spelaren styr handlingen, i sig är en anledning att skaffa Playstation 3. Stäng
Heavy Rain har skapats av Quantic Dream som också gjorde Fahrenheit till PS2. Heavy Rain finns endast till PS3 ännu, och vissa menar att spelet, som är uppbyggt som en långfilm dä... Läs mer
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.48)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Ett av de bästa spelen jag har någonsin spelat!

  Spelet har sina problem men det drar inte ner betyget :)

  Jag skriver den här recensionen medans jag har på mig min Heavy rain tröja :)

  Story 10/10

  Karaktärer 10/10

  Röstskådespeleri 6/10 (Fast jag tycker inte att det förstör spelet :)

  Kontroller 7/10 (Man behöver hålla in R2 för att gå)

  Grafik 10/10

  Totalt 10/10 (Heavy Rain är ett av de bästa spelen som jag har någonsin spelat!)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt bra spel Interaktivt drama spel. I samma klass som 999 (DS), "virtues last reward" (3ds, vita) och "life is strange" (pc + konsoller).
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Ett gripande spel med häftiga miljöer, bra handling, verklighetstrogna karaktärer, häftig grafik. Blir en helt annan dimension med regnet även. Ett av dom bättre spelen på Ps3 helt klart!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Ett av dom bästa spelen till ps3.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Fantastisk underhållning, storyn är väldigt medryckande.
 • Bra
  7 år sedan
  Grymt snyggt och nyskapande men jäklar vad segt det är på sina ställen.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Inte alls så medryckande som jag hade hoppats. Handlingen är för övrigt betydligt mer linjär än vad tillverkaren hävdar.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Detta är det bäst spelet jag har spelat i mitt liv. Spelkänslan och storyn är äckligt bra. Men sitter på helspänd hela tiden för att det är så spännande. =) Man blir chockad av att det är så bra gjort blir bara bättre åh bättre. Mycket upplevelse för pengarna. Köp!
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Roligt spel, nytänkande.
  Lite väl grått och dyster miljö i spelet.
  Spelet är också rätt kort, även om det går att spela om med olika val i vissa situationer så är det kort!

  Tycker inte det är värd 600:- men 300 är det klart värt!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Helt otroligt spel. Det är mer som en väldigt interaktiv film faktiskt med en mycket bra story och intressanta karaktärer.

  Allt med spelet är bra. Det ser bra ut, det känns bra. Bra story, bra karaktärer (och välspelade), mycket bra musik...

  Jag rekommenderar verkligen det!
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Ganska segt spel. Inget för mig. Som en interaktiv film.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Det bästa spelet någonsin.
 • Bra
  7 år sedan
  väldigt gripande. man vill inte gärna släppa kontrollern. Röstskådespeleriet är lite knackigt, man hör att vissa röster som ska föreställa amerikanska karaktärer är gjorda av européer och vissa röster passar inte kartakterna så bra. Kameran kan också vara dryg ganska ofta. När man går att ett håll och byter kameravinkel så måste man direkt justera styrspaken annars ändrar karaktären riktning. Det kan också vara svårt att se omgivning pga dålig kameraplacering. Ett plus är ett pappersark man får i fodralet. När spelet installeras visas instruktioner hur man viker en pappers-svan. very nice!
 • Perfekt
  7 år sedan
  När jag började spela det här spelet var jag fast, var tvungen att fortsätta spela klarade spelet redan samma kväll men det finns 7 olika slut på spelet så spelet ser inte likadant ut för alla spelare. Gyrmt spel den får lätt 10++

  Enda dåliga men spelet var att jag köpte den från Spelbutiken (UK) versionen så jag kan inte ladda ner DLC från PSstore :(
 • Perfekt
  7 år sedan
  liknar inget annat! visst kan kameran vara dum ibland men det sänker inte betyget för detta spelet är fulländat
 • Perfekt
  7 år sedan
  Riktigt schysst spel med en fantastisk handling och otroligt bra grafik och ljudeffekter. Många säger att spelet är trisst och långtråkigt men det kan jag inte hålla med om. Jag satt helt laddad under hela storyn och det faktum att det är böjbar handling och att det finns hela 17 olika slut gjorde att jag var väldigt noggrann med mina val. Bara ett riktigt grymt spel som är lätt att tycka om och när Playstation Move-versionen kommer i oktober kommer nog de flesta att vilja ha det här spelet.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Har nyss spelat igenom detta otroliga spel. En helt ny spelupplevelse med en riktigt spännande handling och grym grafik och stämningsskapande soundtrack. Man spelar dom olika huvudpersonerna i olika moment i "filmen" och hur du agerar påverkar fortsättningen. Kan inte sätta annat än en 10 - rekommenderas starkt för den som vill ha en riktig spännande, nyskapande och grymt snygg spelupplevelse!! Men som andra skrivit - läs inte om spelet på internet (finns tråkiga typer som känner att de måste avslöja saker och ting i handlingen). Köp det och spela det och njut!!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Riktigt bra spel. Kul och annorlunda. Storyn var schysst och grafiken är najs.

  Grejen är att det känns inte så värt att spela om det igen...
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Det var länge sen jag blev så fäst vid ett spel som detta.
  Storyn, ljudet och grafiken är utmärkt.

  Det är inte långt från att nå världsklass men ett par saker gör att jag sänker mitt betyg till en 9a.

  * Storyn har ett par ologiska missar.

  * Finns en frysbugg i spelet som flera spelare råkat ut för, där skärmen blir svart och man kommer inte vidare. Jag råkade ut för denna precis i slutet av spelet när det var som mest spännande, och frustration fick en helt ny innebörd!

  * Spelet är rätt kort, spelade igenom det på 2 dagar, och sen finns risken att det kommer samla damm.

  * Kameravinklarna gör ibland att det blir svårt att styra sin karaktär. Man går framåt, sen byter spelet vinkel, och då ska man plötligt gå bakåt för att fortsätta gå och samma håll.

  Sammanfattningsvis, så är spelet suveränt, men har man möjlighet att låna det av någon, så skulle jag gjort det och istället köpa ett spel som håller längre.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Det här är ett av de bästa spelen för Playstation3 i klass med Metal Gear Solid 4 - dock i en annan genre.
  Det är ett interaktiv drama i Film Noir-tappning. Väldigt välskriven handling och karaktärer. Det är den formen av spel som kräver tanke och moraliska handling mer än button smashing vilket kanske tilltalar en lite äldre, mer vuxen typ av spelare. Det är mycket snyggt, texturerna är bland det snyggaste jag sett hitills på PS3 och ljudet är fenomenalt. Gillar du filmer som Seven, När lammen tystnar, No Country for Old Men så är det stor chans att du kommer att gilla detta spelet. Om du å andra sidan tycker att filmer som 2012 och Big Momma's House 2 är det bästa sedan smör så kanske du skall testa demot innan köp.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Snyggt spel,
  Det fula med detta är att man tröttnar snabbt och det utvecklarna kommer att tjäna kulor på bla är alla expansioner som kommer att släppas :)
 • Acceptabel
  7 år sedan
  snyggt spel, men man tröttnar efter första gången man klarat ut det =(
 • Dålig
  7 år sedan
  Tips är att testa demot före köp.
  Tycker det är dumt och tråkigt. Styrningen och alla idiotiska knappkombinationer är ett skämt. Läste att det först utvecklades för någon typ av rörelsedetektor. Kan bli något men först då rörelsedetektor är implementerad.

  Hade varit bättre om som tecknad film och inte ett spel.

  + Rätt snyggt men långt från PC nivå.

  /Op
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Otroligt originellt spel som fick mig att sitta klistrad vid teven, första gången på länge ett spel lyckades med det. Eller spel, det är som en film och du styr handlingen. Tekniskt ingen svårighet, men ditt psyke, dina värderingar och känslor sätts på prov. Enda minuset är att den gången jag spelade till slutet fanns det en del ologiska saker i storyn när allt skulle knytas ihop. Ingen större grej, men fram tills dess var jag helt uppslukad och en 10:a var självklar.

  Sedan måste jag nämna grafiken. Hur dom har fått till karaktärernas ansikten är helt makalöst och vittnar lite om vad vi kan förvänta oss i nästa generations konsoler.

  Ett varningens finger för detta spel om du helst vill att det ska blinka och smälla och explodera saker hela tiden, och att du vill döda allt som rör sig på skärmen. Detta är ett spel som kräver ditt tålamod och din tid. Allt från detektivarbete till blöjbyte, intensiva biljakter till att skaka juicen. Men om man ger sig hän är det alla dom här sakerna som gör att man känner så starkt för karaktärerna, man får verkligen leva med dom. Lite som Sims, fast med en oerhört välskriven, mörk story.

  Gillar du 24, Lost, Seven och När Lammen Tystnar är detta ett spel du bara måste spela.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  En spelupplevelse utöver det vanliga. Stabil 9:a.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Grymt trevligt spel.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Ett väldigt unikt spel, svårt att förklara det men det är som fahrenheit fast ännu bättre så gillar du ett lite mer vuxet spel där dina handlingar sen betyder så är detta absolut ett spel man måste ha spelat.
 • Perfekt
  7 år sedan
  För din egen skull, spela det.