Braun Series 5 5030s

Braun Series 5 5030s

(9)
3.1(9 omdömen)
Jämför
Jämför med andra produkter
  • Laddningsbart batteri (medf./inbyggt)
  • Batteridrift
  • För våt och torr användning, Löstagbart rakhuvud, Trimmer …
  • Rengöringsborste, Rinnande vatten
  • Vibrerande
  • Laddningsbart batteri (medf./inbyggt)
  • Batteridrift
  • Funktioner: För våt och torr användning, Löstagbart rakhuvud, Trimmer, Display, Rörligt/svängbart huvud
Jämför
Jämför med andra produkter

3.1 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-29
Huggymir(4 omdömen)
Riktig usel, klipper trögt och man måste dra typ +20x över ett och samma ställe! Lätt att rengöra däremot, med vad hjälper det när dess syfte - att raka - är superskit!
2019-01-26
B
Bjork(3 omdömen)
Rent skräp! Jag som trodde att rakapparaterna gått framåt. Jag köpte denna för att spara tid. Med hyvel tar det mig ca 4 minuter att raka mig. Med Braun tog det 20 minuter och resultatet var under all kritik!
2018-07-06
J
JNetwork(2 omdömen)
Jag har haft denna rakapparat i några år, den går fint ännu och kan sammanfatta såhär: Rakar bättre än alla jag haft tidigare utan att irritera huden. Känns robust och bra i handen o är lätt att göra ren o bra batteri men låter helt klart för högt och man kan ibland behöva köra flera gånger på samma område. Fördelar: - Rakar bra, irriterar inte huden till skillnad från flera av de Philips jag haft tidigare där jag alltid har varit tvungen att vara extra försiktig kring bl.a. halspartiet o ändå blir det ibland rött o irriterat, denna är den första rakapparat jag använt som inte har det problemet, jag kan köra på fullt på halsen o överallt utan att vara orolig för att det ska bli irriterat, superskönt - Batteriet håller länge, säkert minst två veckor med någon eller några minuter varje dag, går även väldigt snabbt att ladda upp - Lätt att göra ren, går att skölja av utan problem eller bara snabbt öppna huvudet och skaka, väldigt enkelt jämfört med de flesta andra - Känns väldigt robust byggd och har ett bra grepp, halkar inte Nackdelar: - Låter lite högt, inte jättefarligt men helt klart högre än de tidigare Philips jag haft som har 3-vägs rakhuvud. Även en gammal 3-series Braun jag hade lät mindre, men den här har relativt stark motor så därmed också högre ljud - Rakar inte sådär extremt jättenära i svåra partier, inget som jag upplevt som störande dock, som sagt den rakar bra man får köra flera gånger på de partierna, men vissa Philips rakar närmare i böjda partier - Kan ibland råka dra med sig något hårstrå i rakhuvudet någon millisekund tyvärr, händer sällan men det händer, vet inte om det fastnar på sidan av huvudet eller i mittendelen, dock väldigt litet problem - Kanske lite för dyr, men för min del var det värt det då det är den första som inte irriterar huden, antar att man får betala lite då, men tycker ändå inte den borde kosta uppemot 1000kr Hade den varit lite tystare och ännu lite bättre i rakningen hade den fått full pott.
2017-07-16
Redigerades 2017-08-03
Morot(193 omdömen)
Funkar helt okej tycker jag. Man får köra ganska många varv för att få bort alla hår. För mig funkar det bra att använda maskinen varje dag till och med var tredje dag, efter det så kan det lätt bli att den rycker hår.
2016-07-25
Redigerades 2016-08-12
-
- -(14 omdömen)
Trasig redan efter 10 månader! Motorn startar ej varken med eller utan sladd inkopplad. Fick ingen ny och väntar på garantireparation vilket verkar ta sin tid... Har bara haft olika rakapparater från Braun under alla år, men detta får nog bli min sista. Kvalitén har bara blivit sämre för varje ny modell.
Sida 1