Prisjakt

Ultimate Ears UE 6000

Ultimate Ears UE 6000

  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Mikrofon
  • Fästanordning: Huvudbygel
Bevaka
Jämför

Ultimate Ears UE 6000

Omdömen

Produktbetyg

3.1
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
10 omdömen
5
(3)4
(2)3
(1)2
(3)1
(1)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
K
KHM5

19 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*

Uppdatering: Tyvärr rent skräp kvalitetsmässigt. Har bara haft lurarna ett par dagar, så ett kort omdöme inledningsvis: Köpta på rea för 495 kr, dvs 75% rabatt jämfört med ord.pris på 1995 kr. Hade jag betalt 1995 kr för lurarna hade betyget blivit en trea eller maximalt en fyra: Ljudet är relativt detaljerat och låter bra för min smak (gillar mycket bas och diskant, lyssnar mest på rock och pillar mycket med equalizer), men det är inte i nivå med HiFi-lurar i samma prisklass. Passform och kvalitetskänsla är mycket god även för mig som har stort huvud. Noice cancelling-funktionen är som flera andra påpekat mest en gimmick på dessa lurar - Ljudet blir lite krispigare och lite omvärldsbrus försvinner, men funktionen kan INTE jämföras med exempelvis lurar från harman / kardon eller Bose. Hur som helst: för 495 kr var dessa lurar ett rent fynd. Jag sålde faktiskt mina harman / kardon NC-lurar (nypris 2995 kr) och kommer att använda UE 6000 istället då dessa passar mina behov bättre.

*Redigerades 9 månader sedan
zanaton
zanaton

94 omdömen

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*

Mnja, köpta dom för 500 sek på elgiganten, men det finns nog annat för 500 sek som är bättre. Noice cancelling functionen fungerer ej.

*Redigerades 4 år sedan
Dj AudaSpexx
Dj AudaSpexx

83 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*

Relativt okej brusreducering, tar bort en hel del lågfrekventa ljud utifrån. Ljudet färgas när NC är på, mer bas, speciellt midbas, och lite mer diskant. Utan NC låter lurarna faktiskt riktigt bra! För 495 kronor har jag inte mycket att klaga på. Bra byggkvalitet, okej ljudkvalitet, okej design. Perfekt att använda ute på stan.

*Redigerades 7 år sedan
s
sonic_mg

4 omdömen

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*

Köpte dessa lurar på mellandagsrean för 495 kr istället för ordinarie pris 2000 kr. Lurarna kommer i en fin låda och första intrycket är bra. Mitt låga betyg kommer pga av att lurarna helt saknar aktiv brusreducering. Det borde vara förbjudet att ens nämna att de ska ha denna funktion. Den enda ljuddämpningen kommer av att lurana är utanpåliggande. Ljudet i lurarna är okej men när man aktiverar den sk aktiva brusreduceringen så känns det såm att det endast är en justering av EQ som lägger på lite mer bas. Såg nu att BOSE säljer de nya brusreducerande lurarna för under 2000 kr. Borde satsat på BOSE istället. +Snygg paketering +Snygg design +Bra passform runt örat +Ihopfällbara +Levereras med batteri -Saknar aktiv brusreducering Rimligt pris för dessa lurar borde vara 300-400 kr. 2000 kr är ett skämt.

*Redigerades 7 år sedan
c
callealvin

65 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*

Oerhört prisvärda lurar, 495 kr! Låter mkt fint, betydligt mkt bättre än mina AKG och Marshall som kostar strax under tusingen. .. Mkt sköna lurar som andas kvalitet, smidiga att fälla ihop och lägga i den medföljande väskan. Den aktiva brusreduceringen funkar som en extra loudness, bra om man vill ha extra tryck i musiken men mindre bra vid finlir.. Trevlig med fjärrstyrning på sladden också.

*Redigerades 7 år sedan
M
Mnma

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*

Köpte dessa på mellandags rean för 500kr på Electroworld, riktigt grymma hörlurar för de priset. Hade nog inte betalat mycket mer för dessa hörlurar. +sköna lurar, sitter bra på huvudet och runt öronen +bra ljud +bra design ........... -Noise cancelling funkar lite sådär, de finns en knapp där man kan stänga och sätta på Noise Cancelling funktionen. De jag har märkt att de som händer när man aktiverar Noise Cancelling är att man får mer bas och ljudet höjs lite.

*Redigerades 7 år sedan
m
mtspersson

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 år sedan*

Noice Cancelling värdelös, men ljudet utan Noice Cancelling fantastiskt! . Bra balanserat ljud, tydlig bas, men inte överdriven. klar diskant i analogt läge. Låter ljusare och mer färgat med Noice canceling på. Så jag rekommenderar alla att stänga av Noice Cancelling och ta ut batterierna eftersom Noice Cancelling på dessa lurar suger. Följde med batterier. Använd dem till annat. Designen sticker ut, speciellt den vita Fodralet väldigt praktiskt, de vikbara lurarna tar inte mycket plats. Sköna att ha på sig, sitter väldigt bra över öronen, även stora öron, men sitter inte bergsäkert. Utan batterier i blir de lite lättare och sitter bättre. Adapter så att två personer kan lyssna från samma enhet, bra när man sitter med Paddan på flyget och kollar film med vännen sin. Summering: balanserat överraskande bra ljud utan noice Cancelling. Lurarna syns, speciellt den vita. Stora öron gillar dessa. Sitter inte bergfast, men väldigt behagligt. Sköna muffar. För 2000 kr finns det bättre lurar, men jag köpte dessa på rea på EL-Giganten för 595 kr och för de pengarna är det ett riktigt kap.

*Redigerades 7 år sedan
J
JoHanus

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 år sedan*

Har haft dessa lurar i några dagar nu. Jag är väldigt nöjd. +Bra ljud, mycket bra bas. Men jag rekommenderar att leka lite med equalizern som finns i t.ex. Spotify. +Följde med batterier. +Snygg design. +Följer med ett fodral, sen är de dessutom ihop vikbara så att de smidigt kan förvaras i mindre utrymmen. +Mindre bra noise cancelling, men fortfarande vad jag behövde. Tycker att man inte ska stängas ute helt från ljuden runtom. +Sitter väldigt skönt, med djupa kuddar så att inte öronen klämms. +En adapter så att två personer kan lyssna från samma enhet, väldigt händigt om man t.ex. kollar på film med någon -Önskar att sladden var platt, så att den inte trasslar ihop sig. -Hade varit ett plus om fjärrkontrollen på sladden hade fungerat för Android också, eller iallafall haft en Android anpassad version. -Kanske lite för kort sladd för min smak. De flesta problem jag har är egentligen med sladden, och inte med själva lurarna...

*Redigerades 7 år sedan
d
deathvalley69

14 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

Halvbra ljud och mer eller mindre värdelös noise cancelling. För en tusenlapp hade jag förväntat mig betydligt mer. Kommer lämna tillbaka dessa och köpa något annat i stället.

*Redigerades 8 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*

Mycket bra och prisvärda lurar! Köpte dem på elgiganten för 990 kr. De har mycket klart och fint ljud. Noise cancelling funktionen är väl mer kul än användbar men för 990 kr förväntar jag mig inte samma prestanda som ex. Bose Quiet Comfort. Köp så fort som möjligt innan priset höjs igen. Det är verkligen värt pengarna!

*Redigerades 8 år sedan
Sida 1