Apple EarPods with Remote and Mic

Apple EarPods with Remote and Mic

  • Hörlursdesign: In-ear
  • Mikrofon
  • Fästanordning: Hörselgång
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple EarPods with Remote and Mic

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.3 / 5
(59 omdömen)
5
(23)4
(14)3
(5)2
(8)1
(9)
Sorterat efter datum
32 minuter sedan
Ger en stjärna för dessa lurar aldrig sitter fast i öronen, samma med alla liknande till andra lurar. När man tog bort 3.5 ingångar så tog man bort njutningen med hörlurar.
4 månader sedan
Mycket bra kundservice från Teknikproffset.se. Hörlurarna är riktigt bra för det låga pris de kostar. Tack!
4 månader sedan
Dom låter bra, är lätta att ta med och har den bästa komforten jag har varit med om när det gäller hörlurar. Det negativa är att kabeln är ganska lätt att ta sönder så jag rekommenderar att förstärka den med en fjäder eller gummiband så den blir lättare att greppa tag i vid änden och så att den inte böjer sig.
4 månader sedan
OM du köper ORIGINAL (Jag köpte från ComputerSalg Model-nr.: MD827ZM/B) så är de bland de bästa och mest bekväma (passar mina öron perfekt) du får för 150-250 kr. Köper du det absolut billigaste som finns tillgängliga (90-110 kr) så kommer du med största sannolikhet få fake.
8 månader sedan
Kan bara säga att även version MNHF2ZM/A inte låter nånstans i närheten så bra som min gamla original-lurar (vilka tyvärr har börjat glappa efter många års trogen tjänst). Dessutom kan t.o.m. höra elementen hoppa runt därinne i skalen när man rör på huvudet.
9 månader sedan
KÖP INTE FRÅN COOLIFY.SE! Extremt dåligt. Det har nu gått mer än 5 veckor sedan jag beställde mina Apple EarPods från Coolify.se, medan frakten skulle ta 1-5 dagar. Jag fick ett mail en vecka efter jag beställde om att frakten skulle bli försenad med ytterligare 5 dagar, sen har det varit tyst... Priset och frakten som var gratis var lockande, men 100 kr i sjön + 1 månads väntan var det inte värt. P.S: Uppdaterar då produkten kommer fram.
ett år sedan
Finns uppenbarligen skräpversioner av dessa, kanske importerade från.. ? Köpte version MD827M/A från SkalHuset.se för 98kr. De var i stort sett oanvändbara, fick huvudvärk av det otroligt burkiga och tunna ljudet. Såg ut som original, men svårt att tro. Skalhuset.se var ovilliga att hjälpa till, dåligt! Köpte nu istället version MNHF2ZM/A från ComputerSalg.se för 185kr. Det är den nyare versionen med pappersförpackning, mycket bättre ljudkvalitet.
ett år sedan
efter bara någon månad börjar ljudet fara snett. Väldigt jobbigt då jag verkligen hatar när det låter så.
ett år sedan
+ väldigt bra pris. (För priset så är de bra hörlurar). + Du kan höja/sänka ljudet, vilket man kan tycka är en självklarhet men icke. - Men hörlurar som du inte ”pluggar” in i öronen släpper in alldeles för mycket ljud utifrån. Vilket leder till att du måste höja ljudet och som sedan troligen skadar din hörsel.
2 år sedan
Köpte två par, för jävligt ljud med dålig tryck i bassen för att vara budget. Köpta för 99kr styck och är garanterat FEJK! Orginal kostar mer! Så betyget är på ej Orginal. Dåligt av Prisjakt att ha med oseriösa företag. Köpta på 24.se
Sida 1