Kategorier
Prisjakt

Microsoft Xbox 360 Wired Controller (Xbox 360/PC) (Original)

Microsoft Xbox 360 Wired Controller (Xbox 360/PC) (Original)

  • Plattform: Xbox, Xbox 360, PC, PS3, Android
  • Gränssnitt: USB, Bluetooth, Gameport
  • Knappar: 10 st
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Microsoft Xbox 360 Wired Controller (Xbox 360/PC) (Original)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(24 omdömen)
5
(12)4
(9)3
(2)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
t
tim99s

2 omdömen

7 månader sedan
En av de bästa kontrollerna någonsin för spel! Ligger perfekt i händerna, knapparnas utformning och känsla är helt optimal, och med en 3 m sladd behöver man aldrig oroa sig för varken batterier (batteripacket på den trådlösa försämrar dessutom ergonomin enligt mig) eller avståndet till USB-uttaget. Plug and play till alla mina enheter är ett stort plus, med direkt support och optimal mapping i alla tänkbara spel. Enda minus som förhindrar full pott är, som tidigare sagts, att D-padens riktningar inte är så tydliga. Trycker jag åt vänster kan jag råka trycka både uppåt och nedåt. Detta är dock en vanesak, och inget problem när man är erfaren med kontrollen. Det sistnämnda ska inte hindra dig från att skaffa denna kontroll. Den slår ändå alla tredjeparts- och playstationkontroller inom sin prisklass. Du kommer inte bli besviken!
T
Thompi9

514 omdömen

2 år sedan
köpt 2st och problem med att sändaren inte funkar! är detta nått virus på denna kontroll eller har knappt använt den ända som vart nu är att jag bytt från dator 1 till dator 2 hur är ens detta möjligt
Nya Praktikanten
Nya Praktikanten

15 omdömen

6 år sedan*
En av de bästa kontrollerna för PC-spelande i min åsikt. Bara att plugga in, glömma batterier och allt letande efter drivrutiner. Fungerar som förväntat felfritt i Windows och Linux Ubuntu och Debian. Som gjord för Steam och Big Picture mode. Som så många andra sagt är dess D-pad inget att skryta med. Sitter mycket bättre i handen utan batteriet på baksidan också. Överlag en riktigt bra och stabil kontroll, billigare hittar man inte i utanför tredjepartsutrustning.
*Redigerades 3 år sedan
StarZinger55
StarZinger55

113 omdömen

3 år sedan*
Otroligt bra kontroll, men tyvärr så fick jag kabelbrott i min kontroll redan efter ett år. Har haft många olika gamepads genom året och jag kan inte minnas att en enda har fått brott för att man har virat upp kabeln runt kontrollen. Så en liten heads up till Er som gör samma sak. Undvik detta på denna kontrollen.
*Redigerades 3 år sedan
b
bisquit

1 omdöme

4 år sedan*
Spelar Rocket League på PC med denna. Helt utmärkta i funktion och pris. Har dock problem med bumperknapparna, de ovanpå som du oftast har pekfingrar på. Dessa går sönder, själva brytaren på kretskortet slutar funka. Fastän den "klickar" så registreras inget knapptryck såvida du inte trycker mycket hårt. Man kan beställa nya för 2kr styck på ebay och löda på dem, men det är krångligt! Har haft två stycken och båda har börjat och få fel på bumperknapparna inom 4 månader. Blir en annan kontroll nästa gång.
*Redigerades 4 år sedan
wiloh
wiloh

22 omdömen

4 år sedan*
Den perfekta handkonmtrollern för din PC, äger själv fyra stycken som jag och mina kompisar spelar co-op spel med. Skönt att slippa ladda batterier och kabeln är mer än tillräcklingt lång.
*Redigerades 4 år sedan
005K4R

35 omdömen

4 år sedan*
Enkel att använda och väldigt skön i handen
*Redigerades 4 år sedan
L
Littlefinger

12 omdömen

6 år sedan*
Inhandlades för 249 kr på Cdon. Fungerar utmärkt till datorn och jag tycker den är bekvämare än dess trådlösa motsvarighet då den är lättare och saknar det klumpiga batteripaketet på undersidan. Mitt enda klagomål är styrkrysset som lämnar en hel del att önska. Rekommenderas!
*Redigerades 6 år sedan
Hawkeye01
Hawkeye01

198 omdömen

6 år sedan*
Är svårt att hitta en mer prisvärd handkontroll till PC än denna. Fungerar lika bra på windows som till xbox 360.
*Redigerades 6 år sedan
K
KHAAAAN

39 omdömen

9 år sedan*
+ Plug n play funkar väldigt bra. + Bästa handkontrollen för bilspel. - D-paden är hemsk!
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1