Mitsubishi Electric Kirigamine Hara 6.6 MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VEHZ

Mitsubishi Electric Kirigamine Hara 6.6 MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VEHZ

  • Typ: Luft/Luftvärmepump
  • Nominell värmeeffekt: 4 kW
  • Kylning
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Mitsubishi Electric Kirigamine Hara 6.6 MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VEHZ

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.7 / 5
(17 omdömen)
5
(16)4
(0)3
(1)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
2 dagar sedan
Nja Vet inte riktigt vad jag ska säga om denna Fungerar bra ivf
ett år sedan
Köpte i april och fick den monterad efter önskemål kyler mycket bra. Huset är med brunt tegel så det brukar bli ca 28 grader på sommaren med med denna pump så ligger jag på ca 22 grader. Jag kyler ca 100m2 Pumpen är uppmätt med värme kamera och luften som kommer ur inomhusdelen ligger på 6,8 grader. Bra tryck på grejerna Förbrukning när det är 30 grader ute är ca 12kwh per dygn
2 år sedan
Köpte via zave, med installation. Efter lite strul med att få den installerad så sitter den nu på väggen och allt är frid och fröjd. Dock inte frid alltid. Den värmer bra, och det är en energisparar av dess like. Men den låter, man hör hur gasen far genom rören ibland, detta kan vara nerverande, iaf till en början. Detta sker dock ej hela tiden, oftast i samband med avfrostning. Den ger även hel del resonans i huset. Jag föreslår att man köper markstativ om man är känslig, eller använder fjädrar ist för gummibussningar till fästet.
2 år sedan
Köpte min luft-luftvärmepump från Gränsbygden och är så nöjd med både leverans, installation och hela deras kundservice igenom hela processen.
2 år sedan
Puttrat på utmärkt i 5 år. Dags för en rengöring. Men annars så. :) Polarpumpen som utförde installationen i 2013.
3 år sedan
Har hus byggd år 2007 med frånluftsvärmepump med vattenburet golvvärme på undervåningen och övervåningen har direktverkande el. Väldigt dyrt att värma huset och frånluftsvärmepumpen orkar inte värma utan hjälp med elpatronen. Övervåningen innan installationen av FH35 var väldigt torr och kall trotts att elradiatorerna var på för fullt. Golvet, fötterna, armarna, kroppen, soffan allt var i princip kallt. Nu har jag skaffat en FH35, och herregud. Det är lika bekvämt som golvvärme som vi har i undervåningen. luften är jämn och varm, golvet möblerna allt är varma. Kunde inte ens drömma om att det skulle bli en sådan stor skillnad, men det blev som dag och natt i komfort för övervåningen. Får se hur elräkningen blir nästa månad, har endast haft den 2 veckor. Är även VÄLDIGT tyst, utedelen hörs knappast ifrån 5-6 meter och innerdelen sitter utanför vårt sovrum och hörs ej.
3 år sedan
Det bästa köp jag gjort och med proffsmontering genom Zave så är upplevelsen total. Minus är priset för original wifi styrning som kostar i Sverige ca 2500kr.... så jag köpte samma i Italien på nätet för 1400kr med flygfrakt. Mitsubishi Wifi styrning är superbra för användning av appen Melcloud. Nu styr jag pumpen och startar den några timmar innan vi åker till stugan. Så är det varmt och skönt när man kommer fram.Plus är att man ser innetemp och väderprognos också.
3 år sedan
Den bästa värmepump. Har FH25 och FH35 i huset med 160 kvadrat. Det fungerar perfekt. Tar mellan 20 och 30 kw båda värmepumpar på 24 tim. 600 till 900 kw om månaden .
4 år sedan
Super värmepump, rekomenderas varmt+++
6 år sedan
Köpte på Electroworld. Riktigt nöjd. 5 års garanti om man installerat med cert tekniker. Riktigt nöjd med produkt och leverantör.
Sida 1