Kategorier
Prisjakt

Navigon PNA6000T MN6 (Norden)

Navigon PNA6000T MN6 (Norden)

  • Karttäckning: Sverige, Norden
  • Skärmstorlek: 3.5 tum
  • Funktioner: Ruttplanering (delmål), Körjournal, Visning av vägskyltar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Navigon PNA6000T MN6 (Norden)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
2.3 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
14 år sedan*
Har provat denna i min arbetsbil! och jag kan inte rekommendera den om man ska ut och kör på landet! Kartorna är dåligt uppdaterade. Dessutom så har den svårt att hitta gps-signalen Har vid flera tillfällen fått rekomendationen att kör över åkrar och liknande där det inte finns någon väg! Dessutom så sparade jag en position som jag skulle återvända till! när jag sedan laddade den på nytt så ville den att jag skulle åka till en plats ca 20 mil från den position jag sparat! Kan inte rekommendera denna!
*Redigerades 14 år sedan
L
Leif Johansson

17 omdömen

14 år sedan*
Leif Johansson Denna minut Köpte igår en Navigon PNA6000T MN6, fast med Europakartan istället för Nordenkartan. Efter att ha testat den, vill jag definitivt inte rekommendera denna GPS. Den tar ibland upp till 3,5 min för att räkna ut en körsträcka. Ibland har den svårt att få in GPS-signalen. Informationstexten på hastighet, avstånd och beräknad ankomsttid är så liten, så det är svårt att se den under körning. När jag testade den från... Läs hela Köpte igår en Navigon PNA6000T MN6 (Europa). Efter att ha testat den, vill jag definitivt inte rekommendera denna GPS. Den tar ibland upp till 3,5 min för att räkna ut en körsträcka. Ibland har den svårt att få in GPS-signalen. Informationstexten på hastighet, avstånd och beräknad ankomsttid är så liten, så det är svårt att se den under körning. När jag testade den från Landsbro i Småland, hade den svårt att välja rätt körsträcka. Vid läget kortaste körsträcka, valde den flera mils omväg till både Växjö och Vimmerby. I läget snabbaste körsträcka, valde den istället småvägar till Nässjö. Jag kommer att skicka tillbaka den till affären jag köpte den av.
*Redigerades 14 år sedan
a
anders16000

9 omdömen

14 år sedan*
Kanonbra och extremt prisvärd produkt. Man bör dock efter köp uppdatera (gratis) till senaste Mobile Navigator 6.1 som rättar till många tidigare buggar och prestandaproblem. Manualerna kunde dock förbättras endel, men det är bra att de är på Svenska.
*Redigerades 14 år sedan