Kategorier
Prisjakt

Sonos Sub

Sonos Sub

  • Aktiv
  • Trådlös
  • Typ av lådkonstruktion: Basreflex
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sonos Sub

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.5 / 5
(20 omdömen)
5
(16)4
(3)3
(0)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
m
mahoogan

4 omdömen

5 månader sedan
Supernöjd, lätt att installera
S
Sthlm84

19 omdömen

ett år sedan
Använder min Sonos Sub tillsammans med en Sonos Beam och det är en klockren kombo! Förutom att det är en riktigt bra baslåda så får den Beamen att låta mycket bättre (då denna slutar att spela bas och istället lägger all kraft på resterande register). Dyr, men har du råd så köp denna!
H
Hasse

5 omdömen

ett år sedan
Finns inget att klaga på! Grym bas och flera inställningar i appen för att styra basen
Techdesign
Techdesign

12 omdömen

2 år sedan
Sonos Sub är ett måste till nya Beam, blir väldigt stor skillnad både till musik och film. Hade tidigare en Play5 och nu är ljudet betydligt bredare och tyngre. Skulle rekommendera Sub till alla som inte bor i en liten lägenhet. Tänkte ta hem för test men det gick inte lämna tillbaka när jag hörde skillnaden! Kostar en del, men används flera ggr om dagen och är därför prisvärd.
G
Green Hornet

4 omdömen

2 år sedan
Kör sub och beam ihop. Hur bra det låter handlar nog mycket om vad man är van vid. Jag hade receiver med riktigt bra 5.1 system. Det lät kanon. Men enkelheten med Sonos gör ändå att jag föredrar det. Det duger för musik (men ej om du är kräsen) och är utmärkt för film. Summering: är ljudet superviktigt finns det andra system. Gillar du enkelhet där allt alltid funkar är Sonos kanon och ljudet godkänt.
s
sebbe0200

12 omdömen

2 år sedan
Perfekt!
l
locotogu

5 omdömen

2 år sedan
Har min Sonos Sub tillsammans med två 1:or. Är väldigt nöjd med ljudet och kan inte tänka mig att gå tillbaka och lyssna på endast 1:orna igen, känns som ljudbilden är komplett nu. Snygg är den också (har den vita), står vid ett vägguttag så inga sladdar syns. Funkar perfekt! Det som är lite negativt är priset, kostar en del...
N
Nomisevh

1 omdöme

2 år sedan
Strömförsörjningen gick sönder efter 5 år och 1 månad, precis utanför garantin. Borde hålla bättre vid den prislappen.
J
Jimmy_73

5 omdömen

3 år sedan*
Klockren sub! Har den i vardagsrummet tillsammans med playbar och 2 st. play 1:or. Gör sitt jobb utmärkt och ger en djup och fin bas.
*Redigerades 3 år sedan
H
Hanok

1 omdöme

4 år sedan*
Ruggigt djup och distinkt bas! Skall använda den tillsammans med två 1:or i vardagsrummet i det nya hus vi bygger nu. Testade med Sonos 3:an jag har idag och bara tillsammans med den blev det ett grymt bra ljud! Ser fram emot att installera den och dra på med 1:orna. Väl värd priset, trots att det är högt!
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1