Asus Xonar DGX

Asus Xonar DGX

  • Antal kanaler: 5.1
  • Placering: Internt
  • D/A för ljud: 24 bit / 96 kHz
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Asus

Asus Xonar DGX

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(20 omdömen)
5
(12)4
(4)3
(3)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
ett år sedan
*Redigerades 10 månader sedan
Jätte bra ljudkort. Med equalizer, Surround-Dolby-sound etc. Man kan få en riktigt inlevande ljudupplevelse med rätt inställningar (annars känns musiken platt och tråkig). Finns brus när SVN (smart volume) är i på-läge, men det kan bero på att jag har fel hörlurar, speaker, eller för gammal dator vilka jag vet gör lite brus även utan ljudkortet installerat. Jag har mATX m.kort. Använder UNI-xonar drivers.
2 år sedan
Det finns bakgrundsbrus bara om jag väljer "hörlurar" i analog output, oberoende vilka drivrutiner jag använder. Har kört med ATX moderkort och Xonar D1 förut utan något brus... nu har jag mATX moderkort, kan vara att komponenter sitter för nära.
3 år sedan
Helt ok ljud från detta ljudkort men jag hade rekommenderat att man lägger ett par hundra extra och får ett mycket bättre. Jag har haft stora problem med programvaran i Win10, långa svarstider och programmet stöter på diverse problem och stängs ner. Jag rekommendera inte detta ljudkort till nyare datorer.
3 år sedan
jag hör knappt skillnad mellan moderkortets ljud och ljudkortet men har inte erat moderkort ljud i sig köp
4 år sedan
Väldigt prisvärt ljudkort. Ger verkligen en extra dimension från vanligt ljud producerat av inbygda ljudkort. Perfekt komplement till speldator där användaren ställer något högre krav.
4 år sedan
Köpte det här kortet för att jag hade ett konstant brus från det inbyggda ljudkortet, med detta försvann bruset helt och jag tycker mig höra en förbättring i ljudkvalité med mina ATH-M50. 10/10 pga den gjorde det jag ville och mer, för en liten peng!
5 år sedan
*Redigerades 4 år sedan
Update 2016: Man ska inte behöva köra 3:rd party drivrutiner - välj ett annat kort eller köp ett nytt moderkort - alla nya har OK ljud. ------------------------- Ett ljudkort med en massa problem. Installera inte de officiella drivrutinerna av asus som är skit. Ladda istället hem Uni Xonar drivrutiner till detta kortet. Stäng av GX läge som skapar problem med directsound vilket leder till att spel och program crashar. Hotplug är förresten inte en grej, du måste manuellt ändra output. Xonar DX har inte detta problemet.
5 år sedan
Klar förbättring. Renare ljud. Behagligare för öronen. Värt sina 299 kr som jag betalade. Kör med Uni Xonar drivrutin (Low DPC latency) som nämdes tidigare, det har funkat utan problem. Får 9 av 10. Prisvärt kort att börja med.
6 år sedan
Ett mycket prisvärt kort. Tycker det är bättre ljud än Soundblaster Surround 5.1 Pro som jag körde med innan. Det finns bättre kort, men inte till det här priset. Rekommenderar dock att köra Uni Xonar drivrutin (Low DPC latency) och XonarSwitch. Bättre ljud och bas, inte lika dovt och murrigt. XonarSwitch gör det möjligt att byta mellan olika profiler med en egen hotkey. Underbart att växla mellan hörlur och högtalare med en knapptryckning.
6 år sedan
Ljudkort kanske kan verka lite överskattat men ska du ha ett så är det här det rätta. Mycket ljud för pengarna, stort lyft från inbyggda ljudkretsen.
Sida 1