Prisjakt

Nexus SM-8000

Nexus SM-8000

  • Trådlös anslutningsteknik: Radio(RF)
  • Anslutning: Trådlös
  • Funktioner: Även för vänsterhänta, Ergonomisk design
Bevaka
Jämför

Nexus SM-8000

Användaromdömen

Sorterat efter datum
WithFieryTruth
WithFieryTruth

147 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Låter mindre än min Logitech MX Performance, men den är verkligen inte så tyst som jag fått uppfattningen att den ska vara efter att ha läst diverse recensioner och omdömen. Framförallt är ljuddämpningen ojämnt fördelad. Vänsterklickningar är förhållandevis tysta, men högerklickningar är mer eller mindre lika höga som MX Performance och andra möss jag provat, med den enda skillnaden att ljudet som uppkommer vid klick är lite annorlunda. Annars ligger musen bra i handen, har en skön yta och verkar (än så länge) flyta på bra trådlöst i Windows, till skillnad från MX Performance som titt som tätt fick för sig att panikbromsa mitt i rörelser, börja hacka, m.m. Att jag inte ger Nexus SM-8000 högre än en 7:a beror på att ljuddämpningen i praktiken faktiskt inte är så hemskt imponerande, och eftersom det trots allt är den främsta säljpunkten så påverkar det givetvis slutbetyget.
*Redigerades 7 år sedan
N
Nesdunk

10 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Skön att hålla i. Fint gummerad runt om med bra tumgrepp och fin känsla i knappar och hjul. De små sidoknapparna dock aningen för känsliga. Superliten mottagare. Inga problem med drivrutiner - funkar efter några sekunder (provat Win 7 och 8). Enda minus var att vänster pek-knapp började låta mer än normalt efter någon vecka... Antagligen måndags-ex. Byttes på garanti. Nya felfri. Bra mus som ger dig en lugn och skön känsla utan (så gott som) klickljud!
*Redigerades 9 år sedan
matsonic
matsonic

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Väldigt trevlig och ganska ljudlös, dock slutade scrollhjulet fungera efter två månader. Bara att gå och byta in mot en ny för annars fungerar den väldigt bra. - För bygg kvalité, men eftersom priset inte är så högt så förväntas kanske inte det bästa.
*Redigerades 9 år sedan
r
romafan2007

51 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Jag var inte medveten om att det fanns möss som var ljudlösa eller nästintill. Det är en enorm skillnad från tidigare möss från bland annat Microsoft och Logitech. Bekväm att surfa med, rapp i rörelserna utan att tappa eller glappa. Perfekt om man har en dator i ett allrum där flera kan påverkas av att du klickar eller knappar. Rekommenderar för den som vill ha en tyst mus utan klickljud. Finns säkert bättre spelmöss osv men har man bara prio på en tyst så är det Nexus modeller som gäller.
*Redigerades 9 år sedan
ErikNorlin
ErikNorlin

12 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
10 år sedan*
Oerhört trevlig mus, nästan helt ljudlösa knappar och scrollhjul. Greppytorna täckta med nån gummiaktig beläggning, också trevligt. Första uppsättningen batterier höll 3-4 månader vid flitig användning. Sidoknapparna är lite små, och gjorda av hårdplast. Kan inte hitta på nåt mer att klaga över egentligen.
*Redigerades 10 år sedan