Kategorier
Prisjakt

Canon PowerShot A710 IS

Canon PowerShot A710 IS

  • Design: Kompakt
  • Optisk zoom: 4 x
  • Sensorformat: 1/2,5"
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Canon PowerShot A710 IS

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
B
Beatles

122 omdömen

11 år sedan*
Det går inte att datumstämpla bilderna! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Bara vid en mycket dålig upplösning, sk "vykort" funkar det. Jag har ringt Canon-support och de konstaterar att det inte går att stämpla. De som nu inte vill ha siffror i hörnet kan ju bara koppla bort den men för mig är det omöjligt att samla på sig tusentals bilder utan att se när de är tagna. Datum finns på filerna men så fort man exporterar eller omformar dem ändras datumet till dagens. Alla positiva egenskaper kameran eventuellt bär på blir för mig fullständigt värdelösa.
*Redigerades 11 år sedan
u
ulf_g

12 omdömen

13 år sedan*
En mycket bra kamera som tar mycket bra bilder. Är bekväm och angenäm att ta med sig. Skön att hålla. Med filmfunktionen, bildstabiliseringen, 6x zoom så har jag precis allt jag önskar mig av en kamera. Dessutom till ett mycket bra pris.
*Redigerades 13 år sedan
c
cedher

96 omdömen

14 år sedan*
Mycket bra kvalitet och prestanda för en kompaktkamera.
*Redigerades 14 år sedan
d
dnox1978

1 omdöme

14 år sedan*
För en kamera i den här klassen tar den mycket bra bilder specielt i dagsljus och vid godbelysning inne startar snabbt tar förstra bilden snabbt jag har bara 2 anmärkningar blixten är långsam men det får man tyvär räkna med på en sådanhär kamera med vanliga AA/R6 batterier pluss att datum stämpling inte verkar fungera på bilderna mer än om man går in i taggen efter åt och kollar datum exponering osv,,
*Redigerades 14 år sedan
o
opteron

6 omdömen

14 år sedan*
Köpte denna för att ersätta våran drygt 4-åriga Olympus 720 Ultrazoom. Mycket har hänt på 4 år märker man. Allt utom zoomomfånget är bättre på den nya kameran. Speciellt imponerad är jag av videokvalitén, skärpan (även vid full zoom på frihand, tack vare bildstabiliseringen), uppstartstid och att fördröjning när man tar kort är kort. Kameran rekommenderas för den som vill ha en hyggligt liten kamera med bra zoom. Logga in för att ge kritik/betyg på denna recension
*Redigerades 14 år sedan
14 år sedan*
Jag är mycket nöjd med kameran! Alla nödvändiga funktioner (och mycket mer) till ett bra pris. Hade satt full pott om den inte slukade mina batterier.
*Redigerades 14 år sedan
D
Deckard75

1 omdöme

14 år sedan*
Jag är inte imponerad av denna dessvärre. Hade höga förhoppningar när jag köpte denna i present till frugan (som sedan tidigare hade en Olympus C765- super zoom 4 mpx utan IS och 1½ år gammal - samma prisklass då som Canon 710 IS har nu) Vi började direk att jämnföra kamerorna och räknade förstås med att Olympusen skulle vara bättre på Zoom men att Canon skulle slå allt annat. Efter testet kunde vi konstatera att Olympuskamerans bilder var bättre i alla fall utom ett (ironiskt nog i full zoom där Canon visade en bättre färgrikedom än Olympus) Ett stort problem för Canonkameran verkade vara dess blixt, så fort man kom lite för nära det man fotograferade så tog blixten liksom över bilden och gav obehagligt ljusa och tendens till överexponerade bilder. Macro med blixt är bara att glömma för Canon, däremot klarar Olympusen detta riktigt bra. Vi misstänker väl iofs att vi fått ett måndagsexemplar eller så med tanke på alla positiva omdömen vi läst om Canon A710 IS. Det lutar dock åt att även nästa kamera blir en Olympus. Jag har jämförande exempelbilder, om intresse finnes.
*Redigerades 14 år sedan
B
Brahman

41 omdömen

14 år sedan*
Mycket bra kamera! Den knäpper mycket bra bilder, man kan ställa i stort sett allt manuellt eller låta kameran sköta allt automatiskt. Bildstabiliseringen är guld värd, speciellt vid full zoom. Det enda minuset jag kan komma på nu är att kameran känns lite för lätt och plastig för sin egentliga storlek. Ibland tycker jag att ljuset på filmerna blir lite "konstigt"/grynigt på något sätt.
*Redigerades 14 år sedan
O
OlleBolin

5 omdömen

14 år sedan*
Grym kamera! Den är myscket snyggare i verkligheten, fronten är av aluminium och hela kameran andas kvalitet. Den tar dessutom fruktansvärt bra bilder, och har helt manuella kontroller om man så vill. Jag är fruktansvärt nöjd och känner inget behov av en systemkamera när jag har den här, som jag dessutom kan ha i jackfickan!
*Redigerades 14 år sedan
Mr.Burns
Mr.Burns

8 omdömen

15 år sedan*
Hyffsat kompakt men ändå 6X zoom. I övrigt är den snabb, klarar SDHC minnen och tar väldigt bra bilder. Tyvärr har den problem med röda ögon och så har skärmen låg upplösning.
*Redigerades 15 år sedan
Sida 1