Kategorier
Prisjakt

Logitech X-540

Logitech X-540

  • Utförande: 5.1
  • Effekt per kanal: 7.4 W
  • Hörlursutgång
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech X-540

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
kagstrom2100
kagstrom2100

31 omdömen

8 år sedan*
Riktigt bra ljud i dom. Rekommenderar dom verkligen :)
*Redigerades 8 år sedan
H
Hmm_98

1 omdöme

9 år sedan*
Mycket bra ljud till det priset och mycket bra surrond funktion (mastrix). Lite irriterande med volymen precis som Rurounin annars mycket bra och prisvärda.
*Redigerades 9 år sedan
R
Rurounin

10 omdömen

9 år sedan*
Köpte dessa för runt 1000kr för drygt 3 år sedan, var någorlunda nöjd i början men med tiden har jag blivit mer kräsen, och därmed har även dessa sjunkit i värde i mina ögon. Mina stösta missnöjen med dessa är: Den urusla midrangen, skulle gå så långt som att säga att den icke existerar, gapet mellan suben och dessa små högtalare är stort. Den grötiga basen, det är helt omöjligt att hitta en bra inställning som inte distortar basen med all midrange de försöker klämma in på en högtalare som helt enkelt inte klarar det. Att stereo kanalerna blandas även om man kör 5.1, vet inte om det är något alla system brukar göra men om jag kör stereo genom mitt system i 5.1 läge så vill jag bara höra det genom de två främre högtalarna, subben ska inte blandas in i det hela, vilket den gör, otroligt jobbigt om man försöker ställa in cutoff på subben manuellt, det går helt enkelt inte, det verkar även som om center och sub blandas av någon anledning. Har även samma problem som Gublo med volymen, fruktansvärt irriterande. Resten kan jag leva med även om jag var besviken över att den inte gav mig äkta 5.1 till PS3:an vilket var den största anledningen att jag valde just detta paketet, det stod på lådan stt den stödde PS3, ingenting om att det inte handlade om 5.1. Paketet duger om man inte är kräsen, men sitter jag själv så finns det ingen anledning att inte använda mina 500kr AKG hörlurar i stället vilka ger mycket bättre ljud på alla sätt och vis. Dessa är budget högtalare, låt er inte luras av betyget här om det är bra ljud ni är ute efter.
*Redigerades 9 år sedan
l
lasse_johnsson

15 omdömen

10 år sedan*
För dom pengarna (700:-) är det ett toppenköp och absolut inget brus. JOxxE, det måste vara något annat i ljudkedjan som ställer till bruset för dej.
*Redigerades 10 år sedan
J
J0xxE

2 omdömen

11 år sedan*
Skitbra bas, Skitbra ljud. Gillar dock inte att de brusar så om man höjer över 50% (OBS! Bara ifall det inte är nått ljud på) Förutom det så är det fantastiska högtlare. plockade upp mina på webhallen för 649 :) Dem får ett utmärkt betyg på en 9:a på grund av bruset annars 10.
*Redigerades 11 år sedan
P
Pette94

6 omdömen

11 år sedan*
Bra bas, Bra ljud, kvalitet känsla. För min del så räcker dem gott och väl till allt. Dock så är sladdarna korta. Jag ångrar mig inte en sekund att jag köpte dem för 1000 svenska kronor ^^
*Redigerades 11 år sedan
G
Gublo

9 omdömen

11 år sedan*
Troligtvis ett av de billigaste 5.1 seten ute just nu och det hade fått bra betyg om det inte vore för att både jag och en kompis får volym toppar (och dalar) konstant vid vissa volymer inställda... Musik är inte riktigt behagligt då. Positivt- Billigt, Matrix läge Negativt- Ljudkvaliten, volym stabiliteten
*Redigerades 11 år sedan
b
behnam0o

4 omdömen

11 år sedan*
Det är verkligen ett prisvärd och bra produktion. Men det har en nackdel. Sladdarna till dom bakre högtalarna är för korta!
*Redigerades 11 år sedan
r
robban01

9 omdömen

11 år sedan*
Rekordelig! Prisvärd och bra! Riktigt grymma för det priset!
*Redigerades 11 år sedan
Strömkarlen
Strömkarlen

155 omdömen

12 år sedan*
Bra ljud. Bra bords- och väggplaceringsalternativ. Ljudstyrningsdosan???? Basen tveksam.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1