Kategorier
Prisjakt

Asus SBC-06D2X-U

Asus SBC-06D2X-U

  • Anslutningar: USB 2.0
  • Blu-ray
  • Placering: Externt
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Asus

Asus SBC-06D2X-U

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
q
qwerty1911

29 omdömen

2 år sedan
Bra Rapp Attraktiv Tillbehör Ingen installation Lätt Läcker Mager asus kul elektrisk Mysig Kvalité Välfungerande
t
trooper12

148 omdömen

4 år sedan*
Mycket tyst. Läser Blu-ray bra. Lyckas läsa skadade DVD-skivor som min DVD-läsare inte klarar. Har ett smart utrymmesbesparande stativ (plastdynan undertill lossnar lätt) så att den kan stå stadigt på högkant; undersidans fula etiketter visas dock då. Räcker för mig med en USB-kontakt för ström.
*Redigerades 3 år sedan
Blofeld
Blofeld

246 omdömen

6 år sedan*
Edit 2015-11-17 7/10 Har nu löst problemet med att Windows 10 inte hittar enheten. Hej igen, nu har jag äntligen löst problemet. Tydligen vill Windows köra enheten mha "initio combo device class". Så länge denna ligger i Device Manager så hittar Windows inte enheten som cd-rom (vilket den går under trots att det är en bd). Vad jag gjorde var att högerklicka på "initio combo device class", välja properties, driver och sen Uninstall och bocka i att den skulle avinstallera programmet. Sen tog jag ur usb-sladden från enheten och plugga in den och vipps hittade windows 10 enheten och installerade den som en cdrom. Nu funkar den som vanligt. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-hardware/optic-drive-no-longer-recognized-in-windows-81/01e34faa-2c25-48a6-a24e-9a0c404a02b2 http://forums.evga.com/External-Bluray-Drive-Not-Detected-by-the-System-m2044772.aspx 2015-11-16: 1/10 En stor fet VARNING för denna produkt om du använder Windows 10. Detta då det i dagsläget inte finns drivrutiner för någon windows version. Under Windows 10 hittas inte enheten alls. Jag har alltså köpt en produkt som nu inte fungerar. ASUS skylle på Microsoft och att enheten är plug-and-play, eller hänvisar till icke-officiella drivrutiner på tredjeparts site, seriöst. Jag kommer att kräva pengarna tillbaka för denna produkt. Lite knixigt att stänga trayn ibland, men annars inget att klaga på, gör det den ska. Tejpade fast min med dubbehäftande tejp på undersidan av enheten på skrivbordet så var det enklare att stänga luckan.
*Redigerades 5 år sedan
ragnevi
ragnevi

6 omdömen

5 år sedan*
Först och främst kräver den två USB-kontakter och dessa måste sitta nära varandra, annars får den ingen ström. Sedan klarar den inte av att bränna Bluray, vilket är väldigt otydligt på förpackningen. Tre säljare hävdade att den klarar det, men det är modellen med W i modellbeteckningen, den här med C fixar det inte. Tur att jag fick lämna tillbaka den.
*Redigerades 5 år sedan
2 år sedan*
Bra när det fungerar. Tyvärr sa det att stoppa efter ca. 10 plattor. Det skulle inte få sig att känna sig i fönstren och stod bara krökt. Skickas i retur på garantin. uppdaterad: Slutligen visar det sig att den behöver rätt strömförsörjning på en kabel, 2x PC-USB räcker inte. Jag anslutde en USB till min Apple laddare. Nu fungerar det som det borde. Så Apple var där för denna ASUS-produkt att arbeta.
*Redigerades 2 år sedan

Google