Kategorier
Prisjakt

Logitech Wireless Keyboard K270 (Nordisk)

Logitech Wireless Keyboard K270 (Nordisk)

  • Anslutning: Trådlös
  • Typ av tangentteknik: Dome switch
  • Teckenlayout: Nordisk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Wireless Keyboard K270 (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.7 / 5
(12 omdömen)
5
(6)4
(2)3
(1)2
(3)1
(0)
Sorterat efter datum
C
Cicero_gbg

22 omdömen

4 år sedan*
Det här tangentbordet är plastigt, klent och registrerar inte alla tangentnedslag om man skriver lite fortare. Mycket störande! Köp något annat!
*Redigerades 4 år sedan
Drexon
Drexon

121 omdömen

5 år sedan*
Rent skräp. Ville köpa ett K360, som är perfekt i min mening, men det fanns inte i stan. Såååå det blev den här skiten som man är tvungen att ha ett par dar tills CDON levererar. Edit: Fungerar för vad det är, antar jag. Högljudda knappar. Oskönare än K360. Går inte spela med eftersom det bara går att trycka in 2 knappar åt gånge (FPS: crouch = 1 knapp, gå fram = 2 knappar, gå snett fram = 3 knappar = går inte). Programmerbara knappar längst upp är bra.
*Redigerades 4 år sedan
5 år sedan*
Som många skriver är tangentbordet plastigt och högljutt. När man skriver så skramlar övriga knappar. Antar att man får vad man betalar för....... I övrigt ingen att tillägga.
*Redigerades 5 år sedan
Y
Yeltzin

5 omdömen

6 år sedan*
Tangentbordet är mjukt och skönt,och är klassiskt utformat.. Snabbtangenter som tyvärr inte går att programmera om, men det finns en on/off knapp uppe i hörnet som kom till oväntad användning nu när man fått barn som gärna ska vara med och trycka.. 10 stjärnor tycker jag det är värt för att vara ett trådlöst tangentbord strax över 200 kr.. (ska man spela snabba online-spel så välj helst inte trådlösa tangentbord eftersom de ofta hamnar i viloläge när man inte trycker på dem - för att spara batteri - och då tar det en extra halvsekund att vakna vilket kan vara frusterande i de lägena)
*Redigerades 6 år sedan
6 år sedan*
Tyckte att det här verkade helt okay, trots att det är plastigt och högljutt. Man får vad man betalar för ungefär. Idag har jag haft det i fem månader och nu fungerar det inte längre! Ibland är det som helt dött så att man får sitta och slå på alla tangenter tills det väljer att reagerar igen. Hoppar över tangenttryckningar så att det blir hopplöst att skriva ngt. Nä, det här är inte ens värt de 199:00 jag betalade!
*Redigerades 6 år sedan
Alzer
Alzer

4 omdömen

7 år sedan*
Billigt tangentbord som är skönt att skriva på och inte överdrivet högljutt. Logitechs unifying mottagare är helt underbar och fungerar klockrent, även under skrivbordet. Ett stort minus är att det inte finns någon num lock-lampa på tangentbordet. Den enda lampa som finns är caps lock.
*Redigerades 7 år sedan
g
grimgrim

20 omdömen

7 år sedan*
Det är *extremt* plastigt och även ganska högljutt. Känslan och ljudet är ungefär som att skriva på legobitar. Men det är billigt, och det är ju bra.
*Redigerades 7 år sedan
m
markus1234

8 omdömen

7 år sedan*
Har haft tangentbordet ett tag och är väldigt nöjd. Det fungerar precis som det ska. Det är skönt att skriva på och har en nano-sändare så man kan parkoppla flera Logitechenheter till samma sändare. Med tanke på priset så känns allt annat än toppbetyg fel.
*Redigerades 7 år sedan
KennyStarfighter
KennyStarfighter

103 omdömen

8 år sedan*
2013-01-20 180 kr för ett finnt trådlöst tangentbord. Båda Win-knapparna finns kvar. Lagom med extra knappar, Volym, pausa, calc, mail. Måste vara det just nu bästa mest prisvärda som finns.. lagom djupa knappar, inte de gamla vanliga tangentborden från 90-talet, men ändå inte lika tunt som platta bärbara. Lär nog köpa ett till och bara ha i reserv :P ifall ifall 2013-02-13 (uppdatering efter ca 1 mån) Lika nöjd, lagom djupa knappar, verkar hålla batteriet riktigt bra, jag har aldrig stängt av den, och inget syns på batterimätaren. Grymt nöjd med min kombo K270 och Anywhere MX...
*Redigerades 8 år sedan
n
nageltass

8 omdömen

8 år sedan*
visserligen bara använt det i en dag, men känns kanon hitiils, litet, nätt och lätt och om det håller batteritiden de lovar på 1-2år så är detta ett superklipp för 179spänn! Uppdatering 6/12: känns fortfarande bra och billigt. drog av en stjärna för att jag upplever att ctrl-tangenten ibland "låser" sig när jag råkar pressa den åt sidan när jag ska trycka ner den, vilket är tillräkligt sällan för att bara vara marginellt störande när jag sitter och spelar. Har fått lära mig att tända lampan igen då det inte finns någon bakgrundsbelysning men då hade väl den iofs sugit batteri som en häst.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1