Kategorier
Prisjakt

Asus RT-N66U

Asus RT-N66U

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Asus

Asus RT-N66U

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
A
Ametz

37 omdömen

10 månader sedan
Efter två år gick strömadaptern sönder, köpte en ny då och efter ytterligare ca 2 år så slutade den bara att fungera helt tvärt. När den väl fungerade imellan åt så fick jag starta om den då och då.
anteus
anteus

3 omdömen

2 år sedan*
Väldigt bra och stabil. Får fortfarande säkerhetsuppdateringar 2020-06-18. Har som andra även fått öppna upp den och ta ur fjädern till strömknappen.
*Redigerades 10 månader sedan
tonpaa
tonpaa

725 omdömen

7 år sedan*
Mycket bra router! Det trådlösa fick ett lyft här hemma. Enkla och bra inställningsmöjligheter. Enda nackdelen är strömknappen som tappat fjäderfunktionen så fick modifiera att den alltid är intryckt.
*Redigerades ett år sedan
c
cblanquer

25 omdömen

ett år sedan
Har använt den 5 år, utan problem. ASUS gränssnittet hjälper managers den enkelt. (Nu i 2020 ersätts den av en nyare och kraftigare ASUS router med mer portar men inga klagomål i en hem installation)
t
thomppaa

9 omdömen

2 år sedan
Bästa routern jag ägt! Jag har aldrig haft problem med den och den fungerar mycket bra. +Lätta att konfigurera +Bra trådlöst nät Finns inget att klaga på! Det är bara att köpa =)
u
ufrobbu

4 omdömen

6 år sedan*
!OBS! För er som upplever svagt eller ostabilt Wi-Fi, läs vidare; Anledningen till att denna router är så rekommenderad är för att den presterade otroligt bra i början, men Asus bestämde sig för att byta drivrutiner för det trådlösa efter ett tag, och styrkan på Wi-Fi blev kraftigt försämrat. Den goda nyheten är att det går att använda den gamla drivrutinern för Wi-Fi men ändå behålla alla nya fixar och förbättringar dom har gjort sedan dess. http://www.snbforums.com/threads/fork-update-for-374-43-available-v13e1.18914/ Denna firmware gör just det. Signalen blev mycket starkare, och jag har inte behövt starta om min router eller upplevt något sorts lagg på ett halvår nu.
*Redigerades 3 år sedan
TheTechGuru
TheTechGuru

32 omdömen

3 år sedan*
Har en RT-N66U på jobbet, där ca 6 personer vistas. Täckningen är helt ok. Den täcker in hela kontoret på ~150 kvadrat trots att där är en del väggar emellan. Däremot verkar den inte kunna hantera antalet personer och enheter, trots att alla vanliga datorer sitter på trådad anslutning. Så det är i princip bara de anställdas mobiltelefoner och en surfplatta den ska hantera. Anslutningen laggar och klipper även när man är precis intill routern, ungefär som om man hade 50% packetloss eller liknande. Lyckades dessutom få N66U:n att krasha permanent så jag fick fabriksåterställa den efter att ha konfigurerat upp en VPN-anslutning som inte fungerade riktigt som den skulle. Så på ett mindre företag eller för en större familj, räcker N66U inte till. Har en RT-AC87U där hemma, och den fungerar perfekt. Fast den har också betydligt högre grundkapacitet. Så det är kanske inte så konstigt att den kan ösa på månad efter månad utan problem trots att den har ungefär lika många anslutna enheter.
*Redigerades 3 år sedan
Lorryquai
Lorryquai

427 omdömen

9 år sedan*
Det senaste året har jag haft stora problem med den här skiten. Tappar helt plötsligt internet mot mitt fiber-lan (tele2). Kör om internetguiden om och om igen, där routern säger att internet är ok, men hastigheten ligger på dryga 0,13kbs. Kassaste supporten från ASUS Nordic. Slängde in tomato i den och genast vart det bättre. Betyg baserat på asus-firmware Uppdatering 2017: 2015 slängde jag in org. asus firmware i den igen. Wifi tappade alltid hastighet, gick inte ens att surfa när du satt 1m bredvid den. Flaskhals någonstans. Fick starta om den manuellt flera gånger i veckan. Frun slutade använda wifi helt. I källaren eller övervåningen var det 4g som gällde. Ledsnade och slängde in Merlin firmw. Nu tuggar wifi på med otrolig fart. Längst bort i huset, i badrummet en våning upp flyter det på rappt. I källaren får jag ut 130mbit trådlöst, helt okej med tanke på avståndet och all betong mellan punkterna. Har 12st trådlösa enheter kopplade till den. Media/kameror/telefoner. Samt 3st trådade, så den för jobba hårt ibland. Värt att nämna är att jag moddat min en aning, eftersom jag tyckte att den gick ovanligt varm. Tog loss plasten på ovansidan, gjorde ett hål monterade dit en fläkt som drivs med usb från routern. Sval och skön. Finns guider på youtube ifall ni blir sugna.
*Redigerades 4 år sedan
h
hal9001

74 omdömen

4 år sedan*
Har haft min sedan februari 2013. När jag tänker tillbaka på den perioden minns jag inga större problem utan snarare att den har bra räckvidd och prestanda på det trådlösa nätet.
*Redigerades 4 år sedan
V
Vagnman35

12 omdömen

4 år sedan*
Fungerar som man förväntar sig - Bra! Flera bra omdömen med utförligt text finns ju redan
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1