Garmin Forerunner 910XT Premium HRM

Garmin Forerunner 910XT Premium HRM

  • Funktioner: Datumvisare, Timer, Barometer, Hastighetsmätare, Stoppur, Kalorimätare, Displaybelysning, Altimeter (höjdmätare), Alarm, ANT+, Solcellsdrift, Vibrationslarm, Golfklocka
  • Passform: Herr, Dam
  • Vattentålig
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Garmin Forerunner 910XT Premium HRM

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.5 / 5
(6 omdömen)
5
(3)4
(1)3
(1)2
(0)1
(1)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
7 år sedan
*Redigerades 8 månader sedan
Underbar! 1 år sedan tog den in vatten fick en ny och den nya tog även in vatten efter bara en tur i bassängen
5 år sedan
Jag är inne på min andra klocka nu (den första blev stulen), och jag är riktigt nöjd. Den klarar av det mesta som man kan tänka sig vilja kunna få ut av den och GPSpositionen är riktigt god. Det har hänt någon gång att synkroniseringen av data misslyckats vid första försöker, oftast då det gäller längre rundor, men allt som oftast fungerar det bra. Det enda jag märkt som inte fungerar är GPS under vatten, jag fick ha klockan fastsatt i naken på våtdräkten, annars fick den ingen signal alls.
5 år sedan
En riktigt fin och bra klocka som hittills "bara funkar". Många funktioner som räcker till de flesta användare. Jag hatar att simma så jag kan tyvärr inte uttala mig om den delen. Robust klocka och en clean design. De problem jag hittills upplevt med klockan har endast att göra med Garmins lösning för uppladdning av pass till datorn. Jag svor många timmar innan jag till slut fattade hela konceptet. Laddningen har glappat 1 gång av 20 men det känns inte som något problem för mig. På det hela taget förmodligen den bästa klockan som Garmin har just nu när det gäller att fungera och visa korrekta värden. Att Garmin sen har en del problem med användarvänligheten på Garmin Express och uppladdningen till datorn sänker betyget med en stjärna. Till ett pris under 2000 kr är det förmodligen ett fynd.
7 år sedan
*Redigerades 6 år sedan
Klockan fungerar bra. Dock fungerar kontakterna på baksidan lite konstigt. Ibland laddar den, ibland startar den klockan utan att ladda när man ansluter laddaren. Firmwareuppdatering fungerar dåligt. Fungerar mycket dåligt tillsammans med Garmin Connect för att överföra träningen till datorn. Misslyckas ofta med överföringen.
6 år sedan
Kan allt och lite till: http://www.dcrainmaker.com/2011/10/garmin-forerunner-910xt-in-depth-review.html
7 år sedan
Kanonbra klocka! Har testat lite olika klockor men denna är bäst för mig eftersom man kan konfigurera vad man vill se. Enda negativa är att knapparna på sidan är hårda, antagligen för att den ska vara vattentät. Sen är batteritiden riktigt dålig jämfört med tex Nikes pulsklocka men den ska klara av 20 timmar i GPS läge så det bör räcka till allt men som "vardagsklocka" så räcker den inte långt.