Kategorier
Prisjakt

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac (SV)

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac (SV)

  • Anslutning: Trådlös
  • Typ av tangentteknik: Scissor switch
  • Teckenlayout: Svensk/Finsk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac (SV)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
O
Original_Rex

4 omdömen

9 år sedan*
2013: Är inne på andra månaden nu och än så länge har jag inget att klaga på. Man kan t om hålla händerna över solcellerna och man ser ändå att det laddar. Det enda negativa är stödbenen på baksidan av tangentbordet som är lite väl underdimensionerade och förmodligen kommer ge med sig framöver. Well update: 2021. Grävde fram det ur en låda, bytte batteri och sen var det bara att köra igen. Benen håller fortfarande.
*Redigerades 8 dagar sedan
Seron
Seron

86 omdömen

6 år sedan*
Bra och bekymmersfritt trådlöst tangentbord. Hur mycket ljus som krävs för batteriladdning kan lätt kontrolleras med en knapp på tangentbordet. Halv-ljust är ungefär vad som krävs. Jag saknar en CAPSLOCK-lampa. Tangentbelysning saknas med, vilket vore bra att ha. Inga problem med att skriva större/mindre-än-tecken. F-tangenterna verkar fungera som på en vanlig Mac, dvs. man får trycka "fn" i kombination med dessa tangenter för att de ska fungera som vanliga F-tangenter. Tangentbordet används med en Hackintosh utan problem.
*Redigerades 6 år sedan
p
popstr

15 omdömen

8 år sedan*
Jag gillar PC-versionen av detta tangentbord, ett av de bästa jag provat. Ett trådlöst tangentbord som inte behöver nya batterier och med mycket bekväma tangenter - bättre blir det inte. Men, mac-versionen är väldigt buggig. Du måste installera Logitechs eget inställningsprogram för att kunna ställa in att F1-F12 ska bete sig som just F-tangenter och inte media keys. Denna inställning finns i OSX redan, men den fungerar inte här, utan du måste använda Logitechs specialprogram. Dessutom upptäckte jag precis att jag inte längre kan skriva större än- och mindre än-tecken, utan den blir istället ° och §. Provade att välja Inmatningskällan som kallas "Logitech svensk", men med samma resultat. Man ska inte behöva göra alla dessa inställningar för ett vanligt tangentbord - speciellt inte när layouten är identisk med det officiella apple-tangentbordet jag bytte från - och snart byter tillbaka till :(
*Redigerades 8 år sedan