Dela din önskelista – tävla om ett SuperPresentkort

Du har chansen att vinna ett SuperPresentkort på 3 000 kronor

Skapa en önskelista på Prisjakt och dela den med oss så är du med i tävlingen om ett presentkort på SuperPresentkort.

För att delta ska du skapa ett konto på Prisjakt eller logga in på ditt befintliga konto, och göra en önskelista inför jul. Lägg till alla prylar du önskar dig och mejla önskelistan till [email protected].

Av alla önskelistor som skickas till oss väljer vi ut tre som vinner ett SuperPresentkort på 3 000 kronor vardera. Tävlingen pågår en vecka mellan den 10 december 2020 och 17 december 2020.

Tävlingen arrangeras av oss på Prisjakt och kräver att du både har ett Instagram-konto och ett Prisjakt-konto. Tänk på att du måste vara över 18 år och vara bosatt i Sverige för att delta.

Hur vinnarna utses

Vinnarna som får ett SuperPresentkort vardera lottas fram bland de önskelistor som skickats till oss. Bara önskelistor på Prisjakt godkänns till tävlingen och valet av vinnare kan inte överklagas.

Om du är en av de lyckliga vinnarna blir du kontaktar via mejl. Vi skickar ett vinnarmejl till samma adress som används för att skicka önskelistan till oss. Du måste svara på mejlet inom 48 timmar efter att vi har utsett vinnarna.

Vinsten

Vinsten består av tre SuperPresentkort värde 3 000 kronor vardera från Gogift.com. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Hur vi använder persondata

När du deltar i vår tävling samtycker du till att vi tillfälligt sparar ditt namn och kontaktuppgifter. Vi kommer givetvis inte dela informationen utanför Prisjakt Sverige AB och används bara för att kontakta du om du vinner ett SuperPresentkort.

Övrigt

Vi ansvarar inte för eventuella tryck- eller skrivfel i samband med tävlingen. Om vi misstänker fusk förbehåller vi oss rätten att utesluta deltagare från tävlingen.

Vi som är anställda på Prisjakt får inte delta i utlottningen och tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook på något vis. Har du frågor om tävlingen kan du kontakta oss via mejl på [email protected].

Fullständiga tävlingsvillkor

Tävling Instagram: 10-12-2020 - 17-12-2020
Tävlingen drivs på Prisjakts svenska Instagram-konto

Tävlingsutgivare

Prisjakt Sverige AB
Storgatan 47 A 262 32 Ängelholm