Jeremy Torz & Steven Macatonia: Real Fresh CoffeeMat & Dryck, Pappersböcker, Engelska, Inbunden211 kr
Fermented: A beginner's guide to making your own sourdough, yogurt, sauerkraut, kefir, kimchi and moreMat & Dryck, E-böcker, Engelska43 kr
Bonnier Fakta Hildas drömmar & andra bullar : Vinnare av Hela SverigeMat & Dryck, E-böcker, Svenska79 kr
Ät din jävel : En bok om matglädje, dödsångest, vitlöKultur, Mat & Dryck, Samhälle & Politik, E-böcker, Svenska99 kr
Sydostasiatiska Specialiteter En Kulinarisk Resa Genom Singapore, MaMat & Dryck, Pappersböcker, Svenska83 kr
Från Blogg Till Bord En Vegansk Coffee Table BookMat & Dryck, Pappersböcker, Svenska, Inbunden114 kr
Carsten Bothe: On an Open Fire: Roasting, Barbecuing, CookingMat & Dryck, Pappersböcker, Engelska, Häftad277 kr
Mats-Eric Nilsson: Den hemlige kocken det okända fusket med maten på din tallrikMat & Dryck, Naturvetenskap & Teknik, Pappersböcker, Svenska, Häftad193 kr
Karsten Thurfjell: Svensk Gastronomi en global succé (tyska)Kultur, Mat & Dryck, Samhälle & Politik, Pappersböcker, Tyska, Inbunden193 kr
Lars-Erik Appelgren: Julens växter, smaker och dofter medicinhistoriska kulturella funderingarKultur, Mat & Dryck, Samhälle & Politik, Pappersböcker, Svenska, Inbunden209 kr
Henrik Ennart, Mats-Eric Nilsson: Döden i grytan om vår rädsla för riktig matMat & Dryck, Naturvetenskap & Teknik, Pappersböcker, Svenska, Häftad214 kr
Karsten Thurfjell: Svensk Gastronomi en global succé (franska)Kultur, Mat & Dryck, Samhälle & Politik, Pappersböcker, Svenska, Inbunden193 kr