Fiske & Outdoor
  • Brett sortiment
  • Supersnabba leveranser
  • Fri frakt vid köp över 400kr
A
Anders
4 omdömen
Utmärkt16 dagar sedan

Mycket bra priser & sortiment, snabba bra leveranser. Att handla här gör att man sparar lite pengar & blir glad.

Fiske & Outdoor svarar:2023-01-23
Hej! Tack så jättemycket för dina fina ord. Vi blir minst lika glada när våra kunder är nöjd och glada :)
Gästanvändare
OK17 dagar sedan

Snabbt skickat. Bra fraktgräns, inte som en del med 1000 och mer än så. Dessutom billigast i Sverige. En ganska oslagbar kombo!

Fiske & Outdoor svarar:2023-01-23
Hej! Tack så jättemycket för ditt omdöme. Vi försöker pressa våra priser så mycket det bara går och vad glada vi blir att vi är en oslagbar kombo :) Stort tack!
Gästanvändare
Utmärkt21 dagar sedan

Bra service av trevlig och kunnig personal i butiken och snabba ryck i webbutiken. Utbudet är bra, jag rekommenderar Fiske & Outdoor till alla mina fiskepolare.

Fiske & Outdoor svarar:2023-01-23
Hej! Vi blir oerhört stolta och glada över ditt fina omdöme. Det bästa kvittot man kan få är att du rekommenderar oss till dina polare, stort tack! :)
Gästanvändare
Utmärkt24 dagar sedan

Snabb frakt och bra info om produkter.

Fiske & Outdoor svarar:2023-01-23
Hej! Tack så jättemycket för ditt omdöme. Vi försöker vara så snabba som möjligt och vad glada vi blir över att du som kund fick den infon du behövde om just din produkt.
Gästanvändare
Utmärkten månad sedan

Suverän butik . Trevlig personal . Handlar gärna i denna butiken .

Fiske & Outdoor svarar:2023-01-23
Hej! Tack så jättemycket för ditt omdöme. Vi blir så oerhört glada av att höra dina fina ord. Hoppas att du även blev nöjd med dina fiskeprylar.
Gästanvändare
Utmärkten månad sedan

Snabb leverans och svara alltid i telefon när man har frågor kring leverans. Rekommenderas varmt.

Fiske & Outdoor svarar:2023-01-23
Hej! Vad kul att du fick dina prylar snabbt och givetvis svarar vi alltid på våra kunders frågor :) Tack så jättemycket för att du rekommenderar oss, det värmer!
Gästanvändare
Utmärkten månad sedan

Mycket bra produkt och supersnabb leverans! +++++

Fiske & Outdoor svarar:2023-01-23
Hej! Vad kul att du blev nöjd med produkten och vi försöker vara så snabba det bara går :) Tack så jättemycket för ditt omdöme.
Gästanvändare
Utmärkten månad sedan

Till att börja med så var det riktigt rea. 50-70% Inget hitte på pris mm. Jag handlar på många hemsidor genom åren och aldrig stött på sån här rea på annars dyra fiskedrag. Tex: cwc Buster jerk normal pris 180:- och uppåt. Fyndade för 70:- styck . Och då ska det tilläggas att det var flera olika Busters i färger o mönster.

Fiske & Outdoor svarar:2023-01-23
Hej! När vi på Fiske & Outdoor rear, då rear vi ordentligt. Tack så jättemycket för ditt omdöme och hoppas att du blev nöjd med dina nya fiskeprylar.
4.9Utmärkt
52 omdömen

Om butiken

Fiske & Outdoor

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Kortbetalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Förskottsbetalning
  • Postförskott
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.fiskeoutdoor.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: HE Fishing AB

Organisationsnr: 556875-1357

Information hos allabolag.se