4.5 / 5
(30 omdömen)
5
(30)4
(0)3
(0)2
(0)1
(0)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
5 år sedan
Klockren service! Snabba leveranser, snabb kommunikation, bra priser och goda råd!
6 år sedan
Väldigt bra priser, bra inpackade produkter och trevliga vid kontakt. Rekommenderas!
6 år sedan
Grymma priser och toppenservice! Rekommenderas varmt!
6 år sedan
Köpte ett sällskapsspel. Beställde på tisdagskvällen. Ordern skickades på onsdag och jag fick varan på torsdag i mycket fint skick! Plus: + Bra priser! + Snabba leveranser + Man gynnar en liten aktör på marknaden säljer för så bra pris + Bra betalningsalternativ Minus: - Något hög frakt men jämförbar med konkurrenterna! Rekommenderar alltpaettkort.se mycket varmt! Jag skall fortsätta köpa mina spel där.
7 år sedan
Jag kan bara hålla med tidigare omdömen. Riktigt bra priser och personal som verkligen brinner för hobbyn (missa inte deras podcast men samma namn). Det kanske skulle kunna gå att uppdatera menysystemet något på hemsidan för att underlätta navigeringen men allt annat positivt överskuggar denna lilla brist.
7 år sedan
Bra priser och exemplarisk leverans. Ordern skickades samma dag som jag beställde och var framme på morgonen efter.
7 år sedan
Grym service och mycket bra priser. Har handlat där en handfull gånger hittills, och det kommer bli många fler framöver!
7 år sedan
Sveriges bästa brädspelsbutik! De har kanske inte det största sortimentet, men priserna och servicen är förstklassig. Och är det något speciellt spel man vill ha så brukar Tobias kunna fixa det. Rekommenderas!
7 år sedan
Har gjort två inköp från deras hemsida och bägge gångerna fått leveransen via vanlig post dagen efter. Senaste inköpet gjorde jag kl 16.50 och fick besked att varorna var på väg redan samma dag. Lågt pris och snabb leverans visar på ett engagemang utöver det vanliga. Kanon!
7 år sedan
Har handlat av Tobias ett flertal gånger. Alltid förstklassig, personlig service. Väldigt lätt att få kontakt och få svar på frågor både via mail och på butikens sida på facebook. Att det går att hämta spelen på plats för att slippa betala frakt är en trevlig bonus för de som bor i Stockholm..
7 år sedan
Fantastiskt butik med stort hjärta och brinnande intresse för brädspel i alla dess former! Servicen är väldigt personlig och vid minsta fråga så svara Tobias (som driver butiken) näst intill direkt på mail. Priserna är oftast lägre än övriga butiker som säljer brädspel och du kan komma till hans lager för upphämtning av beställning. Dock måste man höra av sig innan, men det ser jag inte som något problem. Sista stjärnan får han av mig för att det är såpass nära så från mitt hem, så det kan inte bli så mycket bättre än så. :)
8 år sedan
Good service. I ordered once from them and everything went smoothly. I will order again.
8 år sedan
Beställde varan på nätet och fick omgående frågan när det passade mig att hämta den. Otroligt personlig service, enmansföretag. Jag säger bara lycka till i framtiden, ditt engagemeng kommer att ta dig och ditt företag långt!
8 år sedan
Fantastisk butik med riktigt bra priser, trevligt bemötande och bra service. Jag handlar alla mina spel härifrån. Jag kan bara rekommendera!
8 år sedan
Fantastisk service, trevlig kommunication, köpte Dominant Species och Merchant of Venus. Kanon pris och Tobias från butiken kom ut i regnet att ge mig mina spel. Ska absolut köpa från dem igen.
Sida 2