3.4 / 5
(29 omdömen)
5
(18)4
(5)3
(1)2
(0)1
(5)
Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-11-02
Värsta kundservicen jag varit med om! Som att höra av sig till ett svart hål. Ingen respons. Fick gamla utgångna produkter & mejlade försökte få tag på dem och slutade jag fick betala och behålla skiten för att undivika betalningspåminnelse.
2017-05-26
Worst online shop ever! It took them a month to fix my order and their customer service is the worst I've ever seen in my life. You need to send them several emails to get a vague reply back. In the end, I literally begged them to send me my order because it was already delayed a month.
2017-05-22
Jag beställde Kerastase schampo och balsam och fick flaskorna dagen efter beställningen. Jag hade en fråga om produkten som jag mailade varpå Patrik från butiken ringde bara någon timme senare. Patrik hade en lösning på min fråga som jag faktiskt inte trodde att jag skulke få gehör för. Detta imponerade kolissalt. Vilken service och ett sådant fantastiskt bemötande. En gång OnStyle - alltid OnStyle.
2017-03-02
Beställde ett hår vax från dom 28/2-17 jag fick det den 3/1-17 Mega snabb leverans plus bra priser. Rekommenderas varmt.
2017-01-16
Superbra på alla sätt! Snabb leverans, bra priser, superbra service och allt är jättesmidigt. Jag kan verkligen rekommendera OnStyle och kommer definitivt fortsätta handla hos dem.
2016-12-14
Supersnabba leveranser, fri frakt samt extremt bra priser på de produkter jag är ute efter! Hade fått en 10:a om deras paket hade varit bättre emballerade, t.ex. i mitt senaste paket var det en hel del bubbelplast men trots det hade det hunnit börja rinna ut lite från produkten. Kommer ändå fortsätta beställa från OnStyle!
2016-11-11
Snabbt, säkert och stabilt. Handlade en produkt till konkurrenskraftigt pris. Snabb leverans och en kundtjänst som var på tårna. Hade 2 frågor efter jag mottagit leveransen. Dels förpackningens innehåll men också en fråga gällande laddadaptern. Mailade på kvällen. Dagen efter på förmiddagen blir jag uppringd av en trevlig person och frågetecknen blir utredda. Får även ett direkt nr om det mot förmodan skulle vara något. Supernöjd.//Farre
2016-01-14
Bäst pris på det jag köpte och blixtsnabb leverans, 24h! Rekommenderar+++++
2015-05-19
Jätte bra service och snabb leverans Bästa rekommendationer+++++++++++ 10stjärnor Jessica
2013-03-12
Kanonbutik! Rekommenderas varmt. Snabb leverans, trevligt bemötande och fantastisk service! Bra produkter till rätt pris! Jag kommer garanterat handla av OnStyle igen när produkterna tagit slut hemma! :-)
2013-03-05
Mycket snabb leverans! Bra och smidigt mailkontakt med försäljarna. Bra produkter. Kan varmt rekommenderas.
2013-02-23
Fantastisk butik! Sjukt billiga priser, jättetillmötesgående kundservice, härlig hemsida. Jag måste faktiskt säga att jag aldrig blivit så positivt överraskad av en butik att jag känt behov av att skriva det i olika forum. händelse: Jag ville ha en vara som var slut i lager (rea) och deras kundtjänst löste det enkelt genom att skicka mig denna vara ifrån salongen utan problem. keep on going!
2013-02-05
Redigerades 2013-02-10
Första gången jag handlade på detta stället och kan säga vad som har hänt hit tills Förstog inte hur man skulle betala först så jag maila dem om de och de tog flera timmar innan man fick svar. Betalade in när jag fick svar på hur man skulle gå till väga med betalningen. De tar flera timmar och de händer inget så jag mailar dem igen om de har fått in mina pengar och får tillbaka som svar att. När vi mottagit summan så skickar vi paketet och då får du mail om att ditt paket är skickat. Och idag när jag kollar min mail så har jag inte fått någon orderbekräftelse. Så de är inte snabba på se att pengarna har kommit in och snabb leverans kan jag inte säga att de är heller. Så man får se under dagen om de händer något annars vill jag ha tillbaka mina pengar. Orkar inte vänta på att de ska vakna till liv. ________________________________________________________________ De har gått tio timmar sen jag skrev detta och de har fortfarande inte skickat det. Så skrev att jag ville ha tillbaka pengarna så får se vad som händer nu då. ________________________________________________ Fick mina varor till slut men de fattades en sak bara. De skicka med en extra vara för att de har krånglat som de har gjort. Därför får de okej som betyg. Jag tycker iaf att de försöker får nöjda kunder med tanke på att de skicka extra varor som plåster på såret för att de har krånglat som de har gjort.
OnStyle svarar:2013-02-14
Tråkigt att du tycker att vi endast är "acceptabel" då vi levererat inom vår leveranstid 1-3dagar. Beställningen kom in 4 februari och du fick varorna 7 februari samt en bonus vara. Trots att du valt att betala med BankGiro där det framgår tydligt att beställningen kan ta längre tid p.g.a banken skickar ut endast en gång om dagen alla bankgiro insättningarna som skett dagen innan, det är inte vi som varit ouppmärksamma på om pengarna kommit in utan vi har inte kunnat se det. Vi har verkligen gjort vårt bästa för att göra dig nöjd och hoppas på att du känt det. Med vänlig hälsning, Sandra på Onstyle.se
Sida 2