Omdömen(113)

Sorterat efter datum
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
8 månader sedan

Smidigt, enkelt och snabbt!

Bonti svarar:2022-02-07
Tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension! Hoppas du ska bli nöjd med produkterna du beställde 🤗
p
per2

1 omdöme

Utmärkt
8 månader sedan

Allting jättebra, stort sortiment på bra sida och rätt pris Kundservice som svarade på mail inom en kvart när jag råkat beställa fel färg. Snabb leverans,snabbare än beräknat,inom 2 dagar. Har beställt tredje gången på kort tid // Per

Bonti svarar:2022-01-17
Tack Per för att du tagit dig tiden att lämna en recension! Vad roligt att höra, vi jobbar ständigt för att erbjuda våra kunder den bästa servicen 🤗 Önskar dig en fin dag!
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
9 månader sedan

Bra produkter och snabb leverans, kanon!

Bonti svarar:2021-12-21
Tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension! Hoppas du ska bli nöjd med produkterna du beställde 😍
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
10 månader sedan

Smidig och snabb leverans och väldigt nöjd med produkten.

Bonti svarar:2021-12-16
Tack för din recension, vad roligt att höra 🤗 Önskar dig en fin dag!
Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
10 månader sedan

Billigt i jämförelse med andra

Bonti svarar:2021-12-03
Tack för att du tagit dig tiden att lämna oss en recension. Ha en fin dag! 🤗
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Fantastisk service från Alexander i butiken på Norrtullsgatan.

Bonti svarar:2021-11-11
Vad roligt att höra, Alexander tackar så mycket för de fina orden 🤗 Önskar dig en fin dag!
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Jättefin service. Kunde montera vagnen på plats och kom med många bra tips. Rekommenderas!

Bonti svarar:2021-08-17
Vad roligt att höra, vi jobbar ständigt för att erbjuda våra kunder den bästa servicen 🤗 Önskar dig en fin dag!
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
Redigerades ett år sedan
Via butik

Enkelt och smidigt! Fungerade bra.

Bonti svarar:2021-08-17
Tack för att du tagit dig tiden att lämna oss en recension. Ha en fin dag! 🤗
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
Redigerades ett år sedan
Via butik

Snabb leverans! Beställde tidigt på onsdagen och fick redan på torsdag eftermiddag

Bonti svarar:2021-07-20
Tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension! Hoppas du ska bli nöjd med produkterna du beställde 😍
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
Redigerades ett år sedan
Via butik

Enkelt att klicka hem samt snabb leverans!

Bonti svarar:2021-07-14
Tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension 🤗 Ha en fin dag!
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
Redigerades ett år sedan
Via butik

Smidigt att beställa och jättesnabb leverans

Bonti svarar:2021-07-14
Tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension 🤗 Ha en fin dag!
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Marknadsför sina snabba leveranser på 1-2 dagar både på hemsidan och när man klickat i den vara/produkt man efterfrågar. Efteråt när beställning är genomförd får man mejl/information om att förväntad leveranstid nästan är det tredubbla. Lång svarstid på mejl och har fortfarande (6 dagar sedan) inte fått svar. Om det är högt tryck eller liknande, skriv/säg/meddela det till kunderna INNAN man lagt en order. Ni medvetet lurar kunder på detta sätt. Hovleverantör? Snälla...

Bonti svarar:2021-06-30
Tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension. Förstår din besvikelse och vi är ledsna över att du känner att vi inte erbjudit dig bästa service. Svarstiden ifrån oss är längre då midsommar och röda dagar kommit mellan. Vi jobbar nu hårt med att svara alla kunder i turordning så fort vi kan. Kan tyvärr inte svara på vad som hänt din order, men du får gärna ringa till oss på 020 78 88 00 så hjälper vi dig att kika. Vi tar åt oss din feedback och jobbar vidare för att kunna erbjuda bästa service till våra kunder! 🍀 Ha en fin dag!
Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
Redigerades ett år sedan
Via butik

The product was in stock, but it seems like that it will get up to 1 month to receive it. I tried to email them for a few days and I called them 5 times in the time they suppose to work, no one answers. I still didn't get what I purchased.

Bonti svarar:2021-06-08
Thanks for taking the time to give us a review! Right now many customer is calling and mailing us, so it can take longer time to reach us. We answer all calls and mails in turn and if the customer wants they can ask to be called back instead of waiting in line. Please call us again and push * (star) and we will call you back as fast as we can so we can see what happend to your order.
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
Redigerades ett år sedan
Via butik

Stod att varan inte skulle kunna levereras ifrån 5-14 dagar efter beställning fick min beställning innan 5 dagar. Bra kundtjänst med väldigt trevlig personal. Kommer fortsätta beställa från bonti och bojkotta babyworld som bara lurar sina kunder och har dålig kundtjänst. Väldigt bra leveranstid, bra packat, bra pris och pra kundstjänst från bonti vad mer kan man begära :D Toppen bra företag!

Bonti svarar:2021-06-08
Tack för dina fina ord, vi strävar alltid för att hjälpa våra kunder på bästa sätt :) Ha en fin dag!
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
Redigerades ett år sedan
Via butik

Bra utbud men sen leverans

Bonti svarar:2021-06-01
Tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension 🤗 Ha en fin dag!

Betyg köpupplevelse

4.5Utmärkt
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(5)
(1)
(0)
(0)
(0)