Omdömen(14)

Sorterat efter datum
Utmärkt
2 år sedan

Bra utbud som innehåller både nysläppta storfilmer och obskyra kultrullar. Snabbare leverans än samtliga större nätbutiker jag prövat (Discshop, Ginza, CDON osv.).

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Underbar sida om du gillar obskyra kultfilmer! Hur schysst som helst att få tag i rullar som The House on the Edge of the Park, Zombie Holocaust och diverse italiensk galenskap på blu-ray! Supersnabb leverans, dessutom!

T
Therminator890

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan

Strålande

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
Redigerades 3 år sedan

Aldrig vart några problem, bra utbud och snabb frakt!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
Redigerades 3 år sedan

Varning varning ! skickar dvd i format som kräver amerikansk dvd spelare. Region 1.

DVD-Shoppen svarar:2019-04-12
Hmmm, om man köper en DVD-box där det står att den är en Import-box och har Region 1-format samt NTSC-systemet, så har vi svårt att förstå att man tycker det är kasst att man då faktiskt får en box med Region 1-skivor...
s
stenugnsund

4 omdömen

Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Har beställt många filmer mest importer och dom levererar alltid det vi kommit överens om alltid mycket gud kundservice perfekt jag är alltid 100% nöjd jag rekommenderar att handa av dom har perfekt kundservice dom levererar alltid det jag beställer och gör underleverantören fel så ordnar dom det alltid. AG

lobo
lobo

161 omdömen

Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Kanon, bra utbud och riktigt snabb leverans!

D
D_W

2 omdömen

Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Beställde en julklapp, fick den innan jul, priset och allt var som det skulle så jag rekommenderar denna butik.

h
haglunddaniel

19 omdömen

Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Snabb leverans. Bra butik. Hade ett litet missöde med transportskada som DVD-shoppen löste väldigt snabbt och smidigt. Tack.

b
breakdawn

1 omdöme

Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Diggar att dem har import-blu-rays från både US och UK! Skräckfilmsälskare som man är så kan det va skönt att någon gång kunna köpa och få hem dem snabbt i Sverige! Köpte 4st Blu-ray´s och hade dem dagen efter. Kanonservice. Kommer att göra många mer ordrar där. Skulle dock önska att de tar hem ännu mer Blu-ray-skräck än vad de har.

F
Fritjof

10 omdömen

Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Handlat från DVD-Shoppen två gånger och båda gångerna har det fungerat bra. Beställde på söndag eftermiddag och hade filmerna hos mig på tisdagen.

T
Tunis

163 omdömen

Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

Fungerade bra och filmerna anlände efter två dager, förutom en som skickades fraktfritt dagen efter. Det enda var att delleverans mejlet inte angav vilken eller vilka filmer som skickats.

g
glasnost

1 omdöme

Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

Jag testade att köpa två filmer från dvd-shoppen och det fungerade bra. Tre dagar senare var filmerna hemma, till lägsta pris på marknaden. Kul att en mindre aktör kan konkurrera med de stora spelarna som cdon. Gillade att de körde en kampanj med att skicka med en lott, tyvärr var det ingen vinstlott...:(

Motistam
Motistam

2 omdömen

Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

Proffsig sida! Svarar på mail samma dag. De är sakkunniga och duktiga på film. Skickar varorna snabbt och det är bra att de också visar EAN-koden på resp film så att man vet exakt vad det är man får. Kommer helt klart handla flera gånger från dem.