Omdömen(20)

Sorterat efter datum
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
10 dagar sedan

Alltså ! Så perfekt . Snabba svar och personlig service 👏🏼

Villahome.se svarar:2022-07-31
Hej, Vad härligt att du känner dig så nöjd med beställningen, det gläder oss verkligen! Som alltid, skulle det vara det minsta lilla är det bara att höra av dig så hjälper vi gärna till. Tack på förhand och önskar dig en fin fortsättning på dagen! Med vänlig hälsning, Villahome.se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
25 dagar sedan

Mycket trevligt kundbemötande! /Nöjd kund

Villahome.se svarar:2022-07-18
Hej, Vad härligt att du känner dig så nöjd med beställningen, det gläder oss verkligen! Som alltid, skulle det vara det minsta lilla är det bara att höra av dig så hjälper vi gärna till. Tack på förhand och önskar dig en fin fortsättning på dagen! Med vänlig hälsning, Villahome.se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en månad sedan

Jag tyckte att hemsidan var väldigt smidig, man hittade snabbt det man sökte. När jag hade frågor så fick jag snabbt den hjälpen jag behövde.

Villahome.se svarar:2022-07-11
Hej, Vad härligt att du känner dig så nöjd med beställningen, det gläder oss verkligen! Som alltid, skulle det vara det minsta lilla är det bara att höra av dig så hjälper vi gärna till. Tack på förhand och önskar dig en fin fortsättning på dagen! Med vänlig hälsning, Villahome.se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en månad sedan

Snabb leverans och grym service 🤩

Villahome.se svarar:2022-07-11
Hej, Vad härligt att du känner dig så nöjd med beställningen, det gläder oss verkligen! Som alltid, skulle det vara det minsta lilla är det bara att höra av dig så hjälper vi gärna till. Tack på förhand och önskar dig en fin fortsättning på dagen! Med vänlig hälsning, Villahome.se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en månad sedan

Trevligt bemötande! 👍👍 En trevlig kundtjänst som svarar väldigt fort när jag hade frågor kring montage av min beställning! Här kommer jag fortsätta handla i framtiden!

Villahome.se svarar:2022-06-29
Hej, Vad härligt att du känner dig så nöjd med beställningen, det gläder oss verkligen! Som alltid, skulle det vara det minsta lilla är det bara att höra av dig så hjälper vi gärna till. Tack på förhand och önskar dig en fin fortsättning på dagen! Med vänlig hälsning, Villahome.se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en månad sedan

Grymma priser ,samt bra service man får alltid hjälp. 😍😍😍❤

Villahome.se svarar:2022-06-27
Hej, Tack för ditt positiva omdöme, det gläder oss att du är nöjd med din upplevelse hos oss! Du är varmt välkommen åter! :) Varma hälsningar från ett soligt Norrköping! Villahome.se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Har verkligen allt man behöver till hemmet! Dessutom Bra pris och grym service:-)

Villahome.se svarar:2022-06-26
Hej, Tack för ditt positiva omdöme, det gläder oss att du är nöjd med din upplevelse hos oss! Du är varmt välkommen åter! :) Varma hälsningar från ett soligt Norrköping! Villahome.se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Hur bra som helst och jag rekommenderar företaget 😊👍

Villahome.se svarar:2022-06-21
Hej, Tack för ditt positiva omdöme, det gläder oss att du är super nöjd med din upplevelse hos oss! Du är varmt välkommen åter till oss! :) Varma hälsningar från ett soligt Norrköping! Villahome.se
Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
2 månader sedan

Snabb leverans, smidigt, bra kvalitet på varorna men produktbeskrivningen på nätet var inte komplett och monteringsanvisningen minimal.

Villahome.se svarar:2022-06-20
Hej, Stort tack för att du tog dig tiden att skriva detta omdöme! 😄 Finns det något vi kan göra för att förtjäna ett 5-stjärnigt (Utmärkt) omdöme av dig? Iså fall är du varmt välkommen att höra av dig till oss på [email protected] och berätta vad vi kan göra för dig! Vi tackar för din feedback och information kring produktbeskrivning och monteringsanvisning. För din vetskap har vi fört detta vidare till leverantören, samt internt till vårt utvecklingsarbete framåt. Vi älskar feedback från våra kunder och du är välkommen att bomba oss med mer feedback till [email protected]! Önskar dig en härlig fortsättning på dagen! Med vänlig hälsning, Team Villahome.se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Mycket nöjd med min beställning hos Villahome.se! Snabb leveranstid och en trevlig kundtjänst som svarar snabbt i chatt och telefon när jag har frågor. Fick också avisering via e-post och SMS med orderuppdateringar vilket jag uppskattade väldigt mycket! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Villahome.se svarar:2022-06-18
Hej, Tack för ditt positiva omdöme, det gläder oss att du är super nöjd med din upplevelse hos oss! Du är varmt välkommen åter till oss! :) Varma hälsningar från ett soligt Norrköping! Villahome.se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Super nöjd. Snabb leverans och underbart trevliga via chatten. Ett stort pluss för deras snabba svar och intresset för att hjälpa. kommer givetvis åter till Villahome.se

Villahome.se svarar:2022-06-15
Hej, Tack för ditt positiva omdöme, det gläder oss att du är super nöjd med din upplevelse hos oss! Du är varmt välkommen åter till oss! :) Varma hälsningar från ett soligt Norrköping! Villahome.se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Brett sortiment och bra kvalitet

Villahome.se svarar:2022-06-13
Hej, Tack för att du tog dig tiden att skriva detta positiva omdöme! :) Varma hälsningar, Villahome.se
Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
2 månader sedan

En nätbutik som har en bra kundservice som gärna hjälper till och lotsar mig som kund till att få rätt produkt när man har en del frågor. Det är nåt jag gillar.

Villahome.se svarar:2022-06-01
Hej, Tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att du gillar vår kundservice! :) Varmt välkommen åter till oss på Villahome.se!
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Bra utbud! Snabb och smidig leverans. Och bäst av allt, tillmötesgående och trevlig kundservice!

Villahome.se svarar:2022-06-01
Hej, Tack för att du tar dig tiden att dela med dig av din positiva upplevelse med oss. Vi önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Villahome.se
p
popq

3 omdömen

Usel
Redigerades 3 månader sedan

Lagersaldo: finns i lager. Beställer och betalar, får mail inom ett dygn att varan inte alls finns i lager och att köpet hävs. För mig som tycker att köpa saker som faktiskt finns och som vill kunna lita på angivna lagersaldon är det förstås en helt oanvändbar butik, som jag kommer att undvika på grund av detta. Vad gäller butikens tidigare svar så kan jag säga ett par saker: det bryter med största sannolikhet mot GDPR, och det finns så vitt jag kan se ingen likvärdig produkt. Kan ni trolla fram en takgardin som passar till samma tak, med motsvarande monteringsdetaljer etc. så kommer jag förstås att ändra den delen av mitt omdöme. Om man säljer saker man inte har så är man en dålig säljare. Det spelar ingen roll hur bra man är på att betala tillbaka, eftersom jag redan har missat möjligheten att handla saker någonstans där de faktiskt fanns vid köptillfället, men kanske inte längre finns - eller där de har fått ett nytt, högre pris. Lagersaldon är inget man slarvar med. Tillägg 2022-05-25: villahome hävdar i sitt svar att de har inhämtat samtycke för att dela kunders personuppgifter på publika forum när kunden har lämnat en recension. Detta omnämns i köpvillkoren. Ingenstans i köpeprocessen ingår ett aktivt godkännande av köpvillkoren, och ett aktivt godkännande av personuppgiftsbehandling som inte har direkt lagstöd är ett krav i GDPR. Dessutom krävs ett separat samtycke för varje sorts behandling av personuppgifter, och du får inte ha lösningar så att man samtycker genom att skicka in ett formulär (utan att ha kryssat i ett aktivt godkännande) eller använda tjänsten. Utöver detta ska fullständig information finnas vid samtycket, du får inte länka till en fullständig text. Inga av dessa villkor för inhämtning av samtycke för personuppgiftsbehandling är uppfyllda i det beställningsflöde som används 2022-05-25 kl. 10.05, och inte heller vid tidpunkten för min beställning.

Villahome.se svarar:2022-06-10
Hej, Vi beklagar innerligt att du upplever våra lager-flöden som undermåliga. Vi gör vårt absolut bästa för att adaptera bra och stabila lager-flöden mot alla våra leverantörer runt om i Norden. I detta fallet skedde en viss dålig timing då den vara du köpte är en hög säsongsvara som sålde slut i samband med din beställning. Slutförsäljningar kan vi dessvärre inte rå för och är självklart inget vi önskar, och det ber vi om ursäkt för. För din vetskap har tagit vidare din feedback och dina synpunkter kring att förtydliga inhämtning av samtycke och har implementerat åtgärder för detta i vår e-handel tack vare din feedback. Vi tackar dig än en gång att du tagit dig tid att skriva omdömet. Vill du dela med dig av mer feedback i hur vi kan utveckla vår e-handel - till det bättre? Då tar vi tacksamt emot din feedback på [email protected]! Våra erbjudanden kvarstår: - Hitta en likvärdig produkt som du är intresserad av och hör av dig till oss så fixar vi ett bra pris till dig i good will! - Har du några andra funderingar? Ja, då tycker jag att du ska höra av dig till oss så hjälper vi dig mer än gärna! Önskar dig en trevlig och varm sommar! :) Med vänliga hälsningar, Villahome.se

Betyg köpupplevelse

4.4Utmärkt
20 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(16)
(2)
(0)
(0)
(2)