Prisjakt

Omdömen(10)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Bra
2 månader sedan
Läste flera negativa omdömen. Och var väldigt osäker på om jag skulle beställa. Men chansade och för mig funka allt bra. Levereras kom inom rimlig tid. Och fick även svar på mail. Kan mycket väl tänka mig att handlar här flera gånger om allt flyter på.
B
Beretta35

1 omdöme

Dålig
4 månader sedan
Var intresserad av ett par ringar och baser som jagamera hade till hyfsat pris. Frågade frågor via mail om de skulle passa min bössa, fick bra svar på detta och beställde. Men fick fel ringar detta trots att jag beställde efter rätt artikel nummer , kontaktade både via mail igen och telefon inget svar. Känns väldigt oseriöst när de på sin sida skriver kontakta oss direkt när du vill returnera. Som tur var tog jag klarna faktura . Jag kontaktade klarna och förklarade situationen , de skulle då driva ärendet mot jagamera. Beställ inte härifrån , innan man beställer är det väldigt hjälpsamt ,men sen verkar de strunta i om det blev fel. Oseriösa butiker som denna förtjänar inga kunder.
Usel
ett år sedan
Försöker avbeställa en beställning som jag väntat på i över en månad och få tillbaka pengarna men får INGET svar. Jag kommer nu kontakta ARN. Jagamera är ett BLUFFÖRETAG! AKTA ER!
T
Thommy

1 omdöme

Usel
ett år sedan*
Om det gick att ge minus i betyg skulle jag göra det. Beställde varor. Fick orderbekräftelse med 3 dagars leveranstid. 1 vecka gick ingen leverans. Försökt kontakta via mail. Telefon. Efter ytterligare en vecka svara de att de inte hade sakerna i lager utan skulle kanske komma in. Ett riktigt skumrask flretag
*Redigerades ett år sedan
S
Suck

4 omdömen

Usel
ett år sedan*
Min upplevelse när jag ringde dem för att få hjälp med att beställa saker. Låg kundservice. Märklig attityd! Ville prata med dem igen för att få mer info om varan jag var intresserad i men de varken svarade i telefon eller mejl. Jag förstår varför de har så låg betyg i Prisjakt.
*Redigerades ett år sedan
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 år sedan
Beställ inte från Jagamera. Jag har gjort beställning och betalat men inte fått min order. Det ska vara 2-3 dagars leveranstid men efter 10 dagar har jag inte hört något. Jag har mejlat, ring och sms:at flera gånger men ingen respons. Trist när jag beställt en födelsedagspresent och har en besviken son imorgon. Jag kommer göra anmälan men så onödigt och jobbigt.
Usel
3 år sedan
Försökte avboka min order.. skickade mail och ringde, inget svar på telefon och ringde inte tillbaka inget svar på mail! Nästa dag får man att varan är skickad Hoppas bara att såna här oseriösa butiker lägger ner och att folk läser omdömena Och att fler inte behöver bli förbannade
G
Grejor

2 omdömen

Usel
3 år sedan
Svarar inte varken på epost, SMS när jag skickat frågor kring min order. Så jag har makulerat ordern. Handlar inte mer från JagaMera.
n
neotrekkie

5 omdömen

Usel
3 år sedan*
Jag beställde en batteriladdare som kom men inte fungerare. Jag skickade epost, skickat SMS och ringt men inte fått svar. Undvik
*Redigerades 3 år sedan
JagaMera svarar:2018-10-08
Hej Neotrekkie Hör av dig till mig per telefonen så löser vi ev. problem!
Utmärkt
4 år sedan*
Kan inte ge annat än ge toppbetyg. Snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och stort kundfokus. Mitt omdöme är baserat på två köp inom en 12-månadersperiod. Har båda gångerna haft kontakt med butiken antingen via e-post eller telefon.
*Redigerades 4 år sedan
Betyg köpupplevelse
2.4OK
3 omdömen