Omdömen(31)

Sorterat efter datum
Utmärkt
ett år sedan

Supersnabba leveranser och returer. Ofta billiga i relation till andra handlare. Svarar snabbt på frågor. Har handlat här tidigare och gör det gärna igen.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Väldigt service minded, svarar på nolltid via email! Hemskt nöjd med min kniv!

Utmärkt
3 år sedan

Beställde en fickkniv kl 13, och fick leveransen i postlådan dagen efter. Grym service!

q
qfrefri

2 omdömen

Usel
4 år sedan

Nu har jag väntat en vecka och ingen information. Jag väntar två dagar till och avbeställer min leverans.

k
kaya

11 omdömen

Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Var lite orolig för att beställa eftersom så många klagat på lång leveranstid, men deras Miyabi 6000MCT var 140kr billigare än närmaste konkurrent så jag tänkte att nån dag extra kan jag väl vänta, men dom skickade samma dag som jag beställde och dom är billigast så dom kommer jag handla mer av.

M
Mallow

3 omdömen

Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Har nu väntat 16 dagar på min beställda kniv. Skickat in 2st förfrågningar via deras hemsida och väntade precis 10min i kö innan en inspelad röst sade att -"de inte kan svara för tillfället så skicka mail". Två stjärnor istället för en pga det bra priset (om jag nu nånsin får varan...) Update: Varan framme. Det visade sig vara postnord som strulade och Vassaknivar ringde för att reda ut det hela så mycket försenad leverans men ej deras fel. Dock svårt att nå kundtjänst.

E
Elingus

1 omdöme

Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Kanon på alla sätt!

i
incmackan

1 omdöme

Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Köpte en japanska kockkniv, en Sakai Takayuki 21cm för 1199kr. Efter cirka en veckas leveranstid får jag hem kniv och hämtar ut den. Kommer hem och packar upp den, ser genast att det är ett jack i kniven och tar bilder på det och dokumenterar och mailar dom genast på tisdagen. Hela veckan går och sent på fredag eftermiddag får jag svar, riktigt långsam respons.(Redan här märker man ju deras kundprio) I mailet så klargör dom att Sakai är ett "väldigt seriöst företag" vilket jag inte betvivlar. Men vassaknivar säger på ett "fint" sätt att kunden i detta fall mer eller mindre ljuger och skulle ha skadat stålet själv trots att den inte är använd för Sakai är ett seriöst företag och inte skulle skicka en kniv med skadat stål. Finns en risk för att jag fått en begagnad kniv från Vassaknivar med andra ord om de säger att Sakai aldrig skulle skicka en kniv med skadat stål. Säkert jättebra butik när det inte strular, när det uppstår problem däremot är kundbemötandet katastrof när dom utgår från att kund ljuger. Långsamma svar också. Undvik! Tyvärr var man dumsnål som inte köpte Ohishi i butik från Cleancut.se istället. Edit: Efter lite mail och samtal fram och så har allt löst sig och de har bett om ursäkt och åtgärdat det på ett bra sätt.

d
d-boy

20 omdömen

Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Snabb leverans, trevligt kundbemötande och bra priser. Rekommenderas varmt.

H
Hagö

1 omdöme

Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Roligt att ni har så mycket sköna köksprylar! Beställde på Lördagen och fick leverans på tisdag. Ringde till dom och kollade av min leverans på måndagen. Trodde dom fanns i Stockholm eftersom det var 08 nummer...men det gick till Linköping. Det visade sig att jag bodde 3 kvarter från deras affär HAHAHA. Super trevlig och intresserad person som jag pratade med på telefon. Det blir fler inköp från Vassaknivar.

s
sarahustlin

1 omdöme

Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Snabb leverans och mycket tillmötesgående kundtjänst som hjälpte till att byta när jag råkat beställa fel storlek på en kniv. Rekommenderas.

t
tsivqmloh

2 omdömen

Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Snabb leverans. Tack för hjälpen med knivbytet oxå! Keep up the good work!

Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Toppen, bra priser och varorna kom extremt välinpackade. Rekomenderas!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan
Via butik

Inte mycket att kommentera, det var enkelt.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan
Via butik

Enkelt att beställa och snabb leverans

Betyg köpupplevelse

3.8Bra
1 omdöme