Omdömen(65)

Sorterat efter datum
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
4 år sedan
Via butik

Snabb hantering av order och bra pris!

Quigons
Quigons

6 omdömen

Usel
4 år sedan

Det har gått över 3 veckor sedan jag gjorde en beställning på ett batteri på deras hemsida Det har fortfarande inte dykt upp . jag är ytterst besviken på leveraniden och hur att dom inte tydligt ger sådan information på hemsidan. hade jag vetat om att det skulle ta sån här tid, hade jag själv beställt från kina. Bara bluff!

s
salaputtium

6 omdömen

Usel
Redigerades 5 år sedan

1-3 dagars leverans blev 2v i samma stund som pengarna försvann från kontot. Bluff! Fel av mig... 2v har gått. Har fortfarande inte fått ngn leverans. Har bett om att få pengarna tillbaka, får inte ens svar....

M
Micke_2000

10 omdömen

Usel
Redigerades 5 år sedan

För lång leveranstid, om jag vetat att de skulle beställa från Kina eller liknande efter min beställning kunde jag gjort det själv.

Dålig
Redigerades 5 år sedan

Beställde initialt fel modell av batteri till min macbook pro. Ringde kundtjänst och fick snabbt hjälp med att återsända batteriet och köpa den rätta modellen. Fick därefter den passande modellen men batteritiden var endast 3-4h. Jag fick därför reklamera batteriet, sedan tog det ca 3-4 månader att få tillbaka pengarna för båda batterierna. Efter mkt tjat via telefon och mail fick jag tillslut tillbaka pengarna då jag skrev att ja kommer att gå vidare med kronofogden. Det blev många irritationsmoment, jag rekommenderar därför inte Batterikungen.

g
gusum

1 omdöme

Usel
Redigerades 6 år sedan

Beställde 2 uppladdningsbara R20-batterier. Kostade 260kr.OK. Om det inte hade varit vanliga, icke uppladdningsbara, batterier man skickat(kostar 20kr?). Skickade i retur. Men fick inga uppladdningsbara tillbaka! 260kr for 2 icke uppladdningsbara batterier!

p
parakeet12

1 omdöme

Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Snabbt och korrekt till rätt pris. Enkelt att hitta rätt modell.

u
u2thebest

1 omdöme

Usel
Redigerades 6 år sedan

Oseriösa! Beställde ett extra batteri till en Makita Skruvdragare 18volt. Fungerade en gång sedan gick det inte att ladda. Original batteriet funkar perfekt likaså laddaren. Fick lämna tillbaka batteriet och fick ett nytt men det funkade inte heller. Fick ett nytt och att jag lovades pengarna tillbaks om det inte fungerade. Batteriet funkade inte och hittills har jag inte fått några pengar tillbaka det har snart gått en och en halv månad.....! Till slut letade jag upp telefonnumret till VD:n och ringde till honom, då plötsligt fick jag pengarna insatta dagen efter.... Dåligt bemötande av kundtjänst!

o
oddmev

2 omdömen

Dålig
Redigerades 7 år sedan

Köpte några batterier till min nyinköpta kamera, Sony a6000, från Batterikungen. När de var urladdade gick det, till skillnad från originalbatteriet, inte att ladda dem igen. Till saken hör att när jag köpte kameran medföljde ingen separat batteriladdare. Tanken är alltså att batterierna ska laddas direkt i kameran, vilket alltså inte fungerade med batterierna från Batterikungen. Jag returnerade batterierna till Batterikungen som skickade tillbaka dem till mig med kommentaren att de fungerar. Jag har alltså batterier för många hundra sköna kronor som jag inte kan använda....

ymer256
ymer256

17 omdömen

Dålig
Redigerades 7 år sedan

Beställde batteri till min samsung s4. Fick hem en gigantisk version. Beställde en ny. Igen samma gigantiska version. Fick inte tillbaka pengarna på ena. Den andra ville Batterifloppen ha bild på för att se om jag beställt fel. Skickade bild. De skickade istället igen samma mejl om att jag inte får pengarna tillbaka och att jag borde ta bild på battteriet. Sket i allt och beställde från Teknikdelar.se istället.

s
svaladanos

11 omdömen

Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Köpte ett batteri till min dator. Bra pris, leverans på fyra arbetsdagar från beställning, bra kvalitet på batteriet.

Bra
Redigerades 9 år sedan

Har beställt 2 batterier till min kamera samt 2 minnes kort. Samtidigt beställde jag min kamera samt batterigrepp från 2 separata butiker. Allt beställdes på en lördag. Tisdagen veckan därpå dök kameran samt batterigreppet två butiker. På onsdagen fick jag ett mail om att han har bokat frakten och att paketet skulle landa på torsdag. Det kom fram på fredag, 1 veckas leveranstid. Helt underkänt anser jag. Väljer att betala lite mer men få mina pryttlar levererade snabbt. Minneskorten är ok då de är av ett känt märke, men batterier som ersätter LP-E6. De får vi se hur länge de håller. Återkommer med detta.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
Redigerades 9 år sedan
Via butik

Obegripligt enligt föregående fråga! Hoppas det kommer att fungera? Något som hängde upp sig i samband med kortbetalning. Blev bara fel. Jag gjorde då betalningen omgående över ert plusgiro. Därefter fungerade allt perfekt. Tack!

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
Redigerades 9 år sedan
Via butik

Svårt att säga,första köpet!

Usel
Redigerades 9 år sedan

När problem uppstår får man veta hur företaget fungerar. Har köpt två kamerabatterier. De har sämre kapacitet, hållbarhet, trots att de är yngre än originalet. De används lika mycket. Ett batteri beställdes utifrån kameramodellen. Det passade inte. Jag fick veta att det står på hemsidan att jag ska söka på batteriets modell. Varför kan man söka på kameramodell och varför anges ett batteri passa en modell. På hemsidan står det inte entydigt att man ska söka efter batteri. Fick rätt batteri till slut, men fick betala tre frakter trots felaktig uppgift på hemsidan. Tidigare rabatt togs bort i ersättningsleveransen. Inte bra eftersmak.

Betyg köpupplevelse

1.8Dålig
1 omdöme