Vilken butik har gett dig årets bästa köpupplevelse?

Tävlingen Årets butik 2022 är i gång!

Prisjakt är en tjänst som skapats av människor för människor, av oss för dig. Därför är det alltid vi konsumenter som tillsammans utser vinnaren i Årets butik, ingen annan kan ju göra ett lika pricksäkert val. Av denna anledning vågar vi påstå att Prisjakts Årets butik är branschens viktigaste utmärkelse – en titel som föräras den butik som på riktigt satt köpupplevelsen och oss konsumenter i centrum.


Vi litar på ditt omdöme

Genom att lämna omdömen om butikerna du handlar i stöttar du dem i tävlingen samtidigt som du hjälper andra att fatta bättre beslut. Vinn-vinn!

Så här röstar du på din favoritbutik:

  • Skriv ett butiksomdöme om den butik du gillar, direkt vid ett köp eller i efterhand.
  • Du kan lämna omdömen om flera olika butiker, men bara en gång per butik.
  • Har du tidigare lämnat ett omdöme om en butik kan du uppdatera det för att det ska räknas med i tävlingen, men omdömet måste referera till ett planerat eller genomfört köp du gjort under tävlingsperioden 1 december 2021 – 30 november 2022.

    Här kan du söka efter din favoritbutik för att skriva ett omdöme >>

Din åsikt räknas, bokstavligen

Tävlingen pågår mellan den 1 december 2021 och 30 november 2022. Alla butiksomdömen som lämnas under den perioden räknas och vinnaren utses utifrån en kombination av både antal omdömen och snittbetyg.

Vinnaren i Årets butik presenteras den 15 december. Då koras också vinnarna i en mängd butikskategorier och vi avslöjar vem juryn utsett till Årets medvetna butik.

Uppdaterad:
4 mars 2022

Läs mer

Inet vann Prisjakts tävling Årets butik 2021. Foto: Magnus Sundberg

Inets vd: ”Man ska bli lite gladare av att handla hos oss”

I mer än två decennier har butiken servat tech-fantaster med datorer, elektronik och lite godis till sena kvällar framför skärmen. Med omdömen som ”overkligt bra service”, ”bästa utbudet i landet” och ”genuina rekommendationer” har Prisjakts användare utsett Inet till Årets butik 2021.

Läs mer om Inet som vann Årets butik 2021

Returer gör affären cirkulär för Årets medvetna butik

En verksamhet som sorterar, graderar, reparerar, rekonditionerar och säljer andra butikers returvaror och reklamationer. Det är den förenklade beskrivningen av Returhuset – Årets medvetna butik 2021. 

Läs mer om Returhuset som blev Årets medvetna butik 2021