Prisjakt

diamondo

Medlem sen 2007-10-26
26
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Kungs TV
Utmärkt
(206)
d
diamondo
26 omdömen
UtmärktRedigerades 7 månader sedan

Beställde högtalare härifrån som hade klart bättre pris. Leveransen tog någon dag längre än vad man är van vid men det spelade ingen roll. Paketet var väl emballerat och det låg ett handskrivet kvitto i. Bra köpupplevelse och bra högtalare.

Yale Doorman V2N
Full Star 1
3.2
(55)
3 499 kr
d
diamondo
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Gediget lås som är smidigt att använda ihop med larmappen. Men en nackdel som sänker betyget är hur känsligt det är med slutbleckets placering i karmen. Min dörr sitter mot öster och sväller lite på våren och går tillbaka på hösten. Så vid de tiderna på året måste jag skruva bort slutblecket och justera avståndet mot låset med brickor. Sen kan man inte ha dörren lika hårt stängd så tätlisten gör nytta. Det innebär att ljud och kyla kommer in lite mer. Jag visste inte detta utan det var något en låssmed visade när jag inte kunde låsa efter mitt eget montage. Han flyttade ut slutblecket några mm utåt och då fungerade det. Det är nog inte så lätt att förstå vad jag menar men sammanfattningsvis: Har du en trädörr som sitter utsatt i solen så var beredd på att det inte kommer vilja låsa sig och du behöver justera.

Speltrollet
Utmärkt
(50)
d
diamondo
26 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Jag hade inte hört talas om denna butik innan, men de hade bäst pris på ett sällskapspel som jag ville ha. Spelet levererades dagen efter. Mailkonversationen i samband med beställningen var lite roliga och trevliga. Och nyhetsmailet jag fick av dem nu var faktiskt intressant att läsa. Jag kommer absolut köpa mer härifrån.

Ring Indoor Cam
Full Star 1
4.5
(2)
650 kr
d
diamondo
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Lätt att installera antingen stående eller på vägg. Kameran har gummi under så den står rätt stabilt ändå. Mobil-appen är användarvänlig. Bildkvaliteten är riktigt bra. Jag hade önskat bättre ljudkvalitet vid röst-kommunikation mellan mobilen och kameran.

TP-Link Deco S4 Mesh WiFi System (3-pack)
Full Star 1
4.8
(5)
1 629 kr
d
diamondo
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Hade tidigare en netgear router i 1000kr klassen som till slut gav upp. Har haft problem med täckningen i vissa rum. Så nu testade jag dessa istället. Superenkel installation. Det enda var att jag fick flytta runt dem lite för att få till den mest optimala täckningen. Appen är bra. Man har stenkoll på vilka enheter som är kopplade. Det här var ett enkelt och prisvärt sätt att lösa bra nätverk i hela huset (1,5 plan 160m2).

Garmin Forerunner 245 Music
Full Star 1
4
(21)
2 549 kr
d
diamondo
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Klockan verkar väldigt bra och jag var riktigt taggad på den. Men när jag fick hem den och satte den på handleden så såg den riktigt pluttig ut med sin lilla klockstorlek och smala armband. Jag är 1,85 och hyfsat normalbyggd och på mig ser klockan ut som en tjejmodell. Säkert smidigt vid träning men ville ha den även till vardags. Får nog bli en Fenix eller liknande istället..

Åviken Elegance 910
Full Star 1
2.7
(12)
743 kr
d
diamondo
26 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Jag köpte våffeljärnet på två olika ställen och på båda våffeljärnen föll det trasiga plastbitar från insidan när jag öppnade kartongen. Verkar som de har satt en väldigt skör plast där tyvärr.

Watchia
d
diamondo
26 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Köpte en seiko-klocka till kanonpris. 2 dag leverans. Klarna faktura. Bra hemsida. Kommer helt klart kolla in Watchia nästa gång jag ska köpa klocka.

Saucony Peregrine 7 (Herr)
Full Star 1
5
(1)
d
diamondo
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Dessa skor är en fullträff från saucony. Har sprungit 30 mil i dem nu och de är verkligen jättebra. De sitter bra och är mycket hållbara. Använder de i terräng och snö. Det är lite dämpning så det funkar att springa kortare sträckor på asfalt också. Skon känns väldigt allround. Köpte ett par till frugan och hon är helnöjd också.

Saucony Hurricane ISO 3 (Herr)
Full Star 1
2.7
(3)
d
diamondo
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Min ena sko gick sönder på insidan vid hälen. Detta hände redan efter 15 mil. Det verkar som att tyget är lite för tunt där. Efter detta fick jag skavsår och lämnade tillbaka skorna, jag fick pengarna tillbaka (bra intersport). Innan detta hände tyckte jag det var en riktigt skön sko att springa i med väldigt bra dämpning och komfort. Jag skulle kunna tänka mig att ge skon en ny chans men ISO 4 kommer ut snart så jag kör på den istället.