Prisjakt

mysbyxan

Medlem sen 2018-01-22
21
Bidrag
12
Hjälpsamröster
TheMobileStore
OK
(500+)
m
mysbyxan
21 omdömen
UselRedigerades 5 månader sedan

Extremt oseriöst företag! Dom gör som många andra oseriösa småföretag som säljer mobiltillbehör….lurar kunderna till vilket pris som helst. Supporten är obefintlig och fruktansvärt dålig med sena svar som oftast är av ”klipp och klistra” sorten med färdiga standard svar. Avbeställer man direkt efter man gjort en beställning så svarar dom inte förens efter att dom skickat ut en mejl bekräftelse på att paketet är skickat! Och detta kan ske 01:30 så man fattar ju att det är en ren lögn då paketet fortfarande ligger kvar hos dom och postnord inte tagit emot något heller. Sen när paketet väl kommer så märker man att det är wish kvalitet på skiten och vill skicka tillbaka grejerna då kostar det typ lika mycket som sakerna plus att dom säger att paketet aldrig kom fram till dom. Sen så ser man ju klart och tydligt att det är MÅNGA fejkomdömen här på prisjakt som ger dom fullpoängare ofta ”gästanvändare” EN STOR VARNING FÖR DESSA SKOJARE! DOM BORDE POLISANMÄLAS!

Bygghemma
Bra
(500+)
m
mysbyxan
21 omdömen
Dåligett år sedan

Verkar hyfsat seriösa men dom borde se över ”expeditionsavgiften” dom har då detta är ett rent lurendrejeri enligt mig och många andra. Det står fri frakt men så kommer denna avgift och det är ju en summa som dom flesta säljare kallar just frakt men bygghemma väljer att kalla detta ”expeditionsavgift”men som i grund och botten är exakt samma sak som fraktavgift. Sen så verkar det som att dom är ganska så sega med att skicka i tid då jag fick mejl om att min beställning var skickad men postnord har enbart har fått förhandsinformation om paketet och detta var två dagar sedan. Hade det inte varit för detta så hade min upplevelse varit betydligt mera positiv.

Urbanears Rålis Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.2
(6)
m
mysbyxan
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Mycket bra högtalare som dessutom är snygg! Bra batteritid. Bra med powerbank funktion. Tar bara 2 tim att ladda den full. Jag gav 399:- på mellandagsrean och det känns verkligen som ett klipp! Får man tag i den under tusenlappen är det ett givet köp tycker jag. Minus en stjärna pga avsaknad av att koppla två st i stereo samt att väderskyddet kunde varit lite bättre.

Jula
Utmärkt
(500+)
m
mysbyxan
21 omdömen
Usel2 år sedan

Har bara haft positiva möten med julas kundtjänst tills för några veckor sedan. Jag köpte en motorsåg (stiga)(i Uddevalla)och det fattades skruvar och den såg använd ut när jag packade upp den så jag åkte till butiken och påpekade detta men en mycket otrevlig personal tyckte detta var ett garantiärende och hänvisade mig till deras verkstad så jag åkte dit och dom som jobbade där delade min uppfattning om att detta skulle ligga på julas ansvar. Så efter någon dag så åkte jag tillbaka till butiken och sa vad verkstaden hade sagt och då var det en mycket trevlig kille som sa att så ska det självklart inte vara så jag fick göra ett återköp och valde då att köpa deras 40v meec (testvinnnande) motorsåg istället och den visade sig vara defekt då hela svärdet kastades upp mot ansiktet efter 5min av sågning!Som tur var så hade jag visir. Åkte åter igen ner till butiken och sa som det var och jag va mycket noga med att påpeka att jag hade monterat allt rätt. Den skickades på service och efter ett par veckor kom den tillbaka med en beskrivning om att kund med stor sannolikhet hade monterat svärd och kedja fel! Fick även betala en undersökningsavgift på 250kr. Detta är självklart inte okej. Dock så ska han som lämna ut sågen till mig ifrån lagret han en eloge för han verkade dela min uppfattning och gav mig en gratis kedja så tack till dig! I fortsättningen kommer jag aldrig att köpa maskiner av något slag ifrån jula tyvärr.

Anker Soundcore Rave Bluetooth Högtalare
Full Star 1
2
(1)
3 511 kr
m
mysbyxan
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Har vart sugen länge på att höra denna och läste på samt kollade reviews på tuben som lovade bra bas och volym. Basen är nästan obefintlig…..ljudet känns kallt och hårt med alldeles för högt uppskruvat mellanregister/midbas. Den kan faktiskt spela väldigt högt för sin storlek men det hjälper ju inte när ljudet inte är tillfredsställande. Den jag köpte via inet är den nya modellen ”anker soundcore rave +” Det finns eq i appen men det hjälper tyvärr inte mycket. Det blir ett återköp för min del. Annars tycker jag att storleken samt batteritiden är väldigt bra och att den är ipx4 klassad så den tål lite väta.

Xiaomi Mi Electric Shaver S500
Full Star 1
1
(1)
316 kr
m
mysbyxan
21 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Har haft braun,panasonic och Philips innan som har funkat bra(speciellt braun)….denna gång tänkte jag testa ett annat märke och det blev ett totalt bottennapp! Helt värdelös rakapparat. KÖP EJ!

Samsung Galaxy Note 10 Plus SM-N975F/DS Dual SIM 12GB RAM 512GB
Full Star 1
4.2
(6)
m
mysbyxan
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 4 år sedan

Är än så länge nöjd med den....och dessutom kommer android 10 runt årsskiftet som kommer göra den ännu bättre. Skärmen är riktigt bra. Kameran är superb. Batteriet håller mycket bra 1-2 dagar lätt. 512gb lagring räcker och blir över för dom flesta men den har plats för ytterligare 1tb minneskort om man nu skulle behöva detta. Jag har satt på ett skärmskydd(whitestone dome glass) Och ett skal(spigen) Detta tillsammans med aura glow färgen blir riktigt nice.

Apple AirPods Pro Wireless In-ear (2019)
Full Star 1
3.8
(173)
2 495 kr
m
mysbyxan
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Bra ljud men fick tyvärr inte till en bra passform plus att dom skavde i öronen.Testa såklart alla pluggar.Sålde dom och gick tillbaka till vanliga airpods. Måste också tillägga att jag konstig nog får till bättre ljud samt bas i dom vanliga airpodsen.

Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
m
mysbyxan
21 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Svarar aldrig på mejl och chatten är avstängd....man får snabbt en bekräftelse på beställd vara och den är skickad men enbart så man inte ska kunna avbeställa eller ändra något i ordern....sen ska man vara glad om man får varan över huvud taget. Sämsta företaget jag har haft med att göra på mycket länge! Nu är det slut på min shopping på detta företag!

LG SK9Y
Full Star 1
4
(6)
m
mysbyxan
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Riktigt bra soundbar!...jag har under en veckas tid testa 4st olika soundbars som jag inte tyckte höll måttet bla storebror lg sk10y men ingen av dessa var något för mig tills jag fick hem denna!Den här var dessutom billigare än dom andra(4500:-).Riktigt bra ljud till film men även musik låter förvånansvärt bra:) Tycker den är mycket snygg också...:så jag är riktigt nöjd:-)