Prisjakt

thobe

Medlem sen 2006-12-10
27
Bidrag
7
Hjälpsamröster
EZVIZ C8W Pro 2K
Full Star 1
5
(1)
1 423 kr
t
thobe
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 månader sedan

Mycket bra pan-/tiltkamera för sin prisklass! Robust detektion (och valbar inspelning) när en person befinner sig i bilden. Bra app med många inställningar för vad som ska ske vid detektion. Sparar till molnet (mot månadsavgift) eller till mikro SD-kort (utan avgift). Bra bild, även om 2k-upplösningen inte är särskilt mycket bättre än 1080p inställningen, då det tycks vara optiken som begränsar bildkvaliteten snarare än upplösningen. Det finns dock inget att klaga på avseende bildkvalitet för en webbkamera i denna klass. Värt att notera är att kameran kräver en bra wifi signal, så jag fick sätta upp en mesh router i närheten då den inte nöjde sig med en wifi-signal som annars fungerar hjälpligt med mobiltelefonen på samma plats. Med bra wifi-signal är den dock hur stabil som helst och har aldrig tappat uppkopplingen under den månad jag nu haft den i drift. Via mobilappen kopplas kameran upp mycket snabbt och visar videoströmmen med låg latency (det går även mycket snabbt att visa sparade inspelningar). Notifiering (valbar) emottages med nån sekunds fördröjning vid detektion. Via Google Home, som också stöds, går det dessvärre betydligt långsammare, där det tar 10-20 sekunder att få bild från kameran och videoströmmen visas sedan med ca 10 sekunders fördröjning.

Roborock S8
Full Star 1
4
(1)
5 690 kr
t
thobe
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Uppgraderade från en Neato D7, som började kännas trött och är mycket nöjd. Jag körde den på nedervåningen direkt efter att Neaton kört och dammbehållaren blev full. Det verkar framför allt som att den får upp mycket mer damm/hår ur mattorna. Det enda riktiga minuset är dock just dammbehållarens storlek, som är för liten (den är bara drygt halva storleken jämfört med Neatons). Vi har en labrador och när han fäller så är jag rädd att dambehållaren kommer att bli proppfull även om vi kör dammsugaren varje dag. Moppfunktionen är jag inte så intresserad av så den har vi inte testat ännu. Jag hade önskat att det fanns en variant utan moppfunktion, med större dammbehållare istället. För övrigt gillar jag verkligen kameran fram som ser och undviker hinder, såsom laddsladdar etc - funkar riktigt bra! (Tyvärr har den dock inte live-vy från kameran som S7 MaxV har). Appen är också riktigt bra - betydligt bättre än Neatos.

Google Chromecast med Google TV (4K)
Full Star 1
4
(93)
675 kr
t
thobe
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Fungerar väldigt bra! Kommer visserligen med en massa förinstallerade appar, men det går bra att avinstallera appar för tjänster som man inte har eller tänker använda (vilket rekommenderas för att undvika ett alltför plottrigt gränssnitt). Funkar klockrent med mitt NFL Game pass t.ex, där jag ofta vill spola framåt/bakåt för att se om spelsituationer eller hoppa förbi pauser och reklam etc (vilket inte fungerar så bra då man castar från mobilen till en äldre chromecast).

CDON
Bra
(500+)
t
thobe
27 omdömen
OK2 år sedan

Bra priser, men lite oklart vem säljaren faktiskt är och hur trovärdig denne är. Betalar hellre lite mer och köper ifrån en säljare jag känner till.

Fractal Design Define 7 Compact Solid (Svart)
Full Star 1
5
(5)
1 435 kr
t
thobe
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Mycket trevligt chassi i smidigt format. Enkelt och smidigt att bygga i, lätt att få till bra kabeldragning etc.

Apple Pencil (1st Generation)
Full Star 1
3.4
(7)
1 100 kr
t
thobe
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Använder pennan enbart för anteckningar på min iPad av 2018 års modell. Jag tycker att den är överraskande trevlig att skriva med och mina anteckningar blir minst lika bra att som på papper! Enda negativa är att den hårda spetsen låter ganska mycket mycket när man sätter den emot skärmen, så jag gillar därför inte att använda den som pekhjälpmedel på skärmen. Men för att skriva med fungerar den som sagt alldeles utmärkt!

Mekster.se
Utmärkt
(500+)
t
thobe
27 omdömen
Dålig5 år sedan

Bra pris, men försenad leverans och dåligt packat paket, villet ledde till att det gick sönder under frakten. Innehållet var trots detta komplett och helt, som tur var.

Creative Outlier Sports Wireless In-ear
Full Star 1
3.5
(22)
t
thobe
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Perfekta träningslurar! Lätta och smidiga, med gedigen och tålig sladd mellan. Bra passform med proppar som sitter stabilt under löpturen. Tål även regn och svett utan problem. Bluetoothmottagningen är bra och krånglar aldrig. Pålitligaste bluetoothlurarna jag ägt och med bra ljud sett till prisklassen.

Philips SHB5950 Wireless
Full Star 1
3.3
(3)
t
thobe
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Bra ljud, räckvidd, passform och funktion, men dålig mikrofon. OK batteritid. Snygga och diskreta lurar som sitter bra och fungerar utmärkt som träningslurar på cykel- och löpturer eller i gymet. Mikrofonen är dock dålig, så de duger tyvärr inte till att prata i telefonen med. Som rena BT hörlurar får de dock 9/10 av mig, sett till priset (349 kr på cdon). Edit: Batteriet i mina lurar dog tyvärr efter drygt tre månader. (Då produkten var slut i lager fick jag pengarna tillbaka utan strul från cdon)