Prisjakt

FlesHunter

Medlem sen 2008-05-18
77
Bidrag
3
Hjälpsamröster
HiFi-Punkten
Bra
(232)
F
FlesHunter
77 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Mycket bra kontakt över mail samt skickar varor riktigt fort. Finns inget att anmärka på. Har handlat utav Punkten vid flertal tillfällen.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
F
FlesHunter
77 omdömen
BraRedigerades 2 år sedan

Bra priser och okej frakttid inte dom snabbaste men okej. Varför dom inte får full pott är för att jag har fått trasiga fodral vid leverans vid ett par tillfällen. Men skulle ändå rekommendera dom då de skickade nya fodral utan extra kostnad på en gång.

Mattssons Foto & Video
Utmärkt
(250)
F
FlesHunter
77 omdömen
BraRedigerades 3 år sedan

Först var det lite krångel pga att jag hade mail kontakt med chefen ang en kamera. På helgen såldes den till en annan person då det var heögpersonal som inte hade fått infon om att jag skulle köpa den. Men efter en stund blev jag upp ringd och fick ett finare exemplar av samma model för samma pris. Bra löst.

Apple MacBook Air (2014) - 1,4GHz DC 4GB 128GB 13"
Full Star 1
3.9
(15)
F
FlesHunter
77 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Har ägt denna dator i 6 år nu och tycker den fungerar lika bra nu som då. Helt klart den bästa datorn jag har ägt. Får se när den ger vika för att uppgradera till någon annan modell.

Canon EOS 6D
Full Star 1
4.6
(20)
F
FlesHunter
77 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Trevlig kamera att hantera. Klarar mörker fint och bra storlek på kamerahuset. Finns inte mycket att klaga på ifrån en glad amatör. Värt stt nämna är väl då att det finns bara en slot för minneskort. Ej möjligt att köra en backup direkt i kamerahuset.

Dynaudio DM 2/6
Full Star 1
4.8
(11)
F
FlesHunter
77 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Än är dom för nya att uttala sig om men än så länge helt klart bra! Har haft dom ett litet tag nu och till min Pioneer 917 som jag hade. De spelade okej men tvärr lite väl klen. 6ohm=90w per kanal. Men nu köpte jag en Onkyo 608 och vilket lyft det blev. 2/6.orna spelar otroligt mycket bättre. kan vrida på rejält nu utan att det slår över. Var lite missnöjd med P917 men nu när ja har 608an så är ja sjukt nöjd. Det är ju trotts allt inga stora lådor.

Snyggt Ljud
Bra
(64)
F
FlesHunter
77 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Snyggtljud.se har en kundservice som är något av det extra. Direkt efter en beställning så fick jag ett personligt mail där ett fel i beställningen av mig hade inträffas men rättades till av personal. Plus varan skickades direkt!

Canon EOS 1Ds Mark III
Full Star 1
4.5
(2)
F
FlesHunter
77 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Med tanke på att kameran är från 2007 så är jag kanon nöjd med den. Stabilt hus och fin dynamik. Det enda är att det är ett lågt ISO-tal på kameran. Annars kanon nöjd!

Thrustmaster T300 RS (PS4)
Full Star 1
4.3
(8)
14 826 kr
F
FlesHunter
77 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Gedigen Ratt med rostfrittstål och gummiklädsel. Visst låter det bra? Japp, det är precis så bra som det låter. Jag ska vara ärlig med att säga att jag är väldigt ny med användandet av rattar så jag har inget att jämföra med precis. Men för mig så fungerar ratten perfekt. Motorerna jobbar på bra när Force Feed Back funktionen får arbeta som hårdast. Dock så ställer jag ner dess funktion för att få bästa möjliga körkänsla. (Detta görs i spleen) Det som många missar med denna fantastiska ratt är att den har visa inställningar. Dessa nämns inte alls i instruktionsboken. Jag undrar varför! Utdrag från playseat´s recension av T300. Next I’m going to talk about the adjustable degrees of rotation. Default is at 1080 and you can adjust it in 5 steps down to 270. If you’re not sure how to do that, you press the D pad to the left or right and the mode button at the same time. To the left to go lower, to the right to go higher. If you go to the right while at 1080, it just cycles back to 270. Detta kan uderlätta en hel del om du ska köra Formula bilar tex. Jag skulle rekommendera denna ratt till vem som helst!