Prisjakt

cofra

Medlem sen 2003-08-31
6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Icebug Arcus RB9X GTX (Herr)
Full Star 1
3.5
(2)
1 137 kr
c
cofra
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Stabil och rejäl sko trots att den är lätt. Däremot så överraskades jag av att de hade väldigt dåligt grepp på packad snö och när det inte är barmark. Dessa är de odubbade men det är verkligen som att trä plastpåsar över skorna när man befinner sig på vinterunderlag. Jag ersatte ett par gamla Nike som hade utslitna sulor men de var betydligt bättre även som utslitna. Bor man i Norrland så vill man gärna att skorna kan dubblera en period. Dessa stoppar jag in i garderoben tills det är barmark.

Nocs NS800 Monitors
Full Star 1
3.3
(3)
c
cofra
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Dyra, men riktigt bra. Jag har även lyckats köra dem i en byxficka under både tvätt och torktumling och förvånande nog så fungerar de fortfarande... det var en glad överraskning efter svordomarna då jag hittade dem :-)

Digiswe
c
cofra
6 omdömen
UselRedigerades 15 år sedan

Beställde två objektiv för 10 arbetsdagar sedan. Det stod att de fanns i lager då jag beställde men på i bekräftelsemailet står det sedan att produkterna är restnoterade. Har försökt mailat och ringa men helt utan svar... vill ju veta hur länge leverans dröjer samt ev. ta bort min order om det tar lång tid. Som tur är valde jag betalning med faktura men innan jag lägger order hos annan butik vill jag ju ha svar så att jag slipper returnerande och dylikt. Det som främst motiverar betyget är hemsidans felaktiga information samt den icke-existerande kundtjänsten. Utöver det så har hemsidan legat nere hela dagen pga. "uppdateringar". Framtiden får utvisa om jag får skäl att sätta fler stjärnor än en.

LTS 3v-F2
Full Star 1
5
(1)
c
cofra
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 16 år sedan

+Mycket bra högtalare, välkonstruerad, baskapabel och rejäl på alla sätt. Man måste lägga ut mycket pengar om man ska kunna köpa en lika bra högtalare i butik. Ett fynd. -Enda nackdelen som jag ser det är att högtalaren köps som byggsats och att man själv får ombesörja montering samt ytbehandling själv. Dock inte så omständligt om man inte har fingrarna i handen.

iriver Clix2 4GB
Full Star 1
4.9
(7)
c
cofra
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 16 år sedan

För pengarna är det en klockren spelare. Passar lika bra i fickan då man tar en tur i elljusspåret som då man sitter på ett tåg och bara vill skärma av omgivningen. Väldigt bra skärm och snygg är den också, folk frågar alltid om dom får pilla lite.

HifiKit Electronic
c
cofra
6 omdömen
UtmärktRedigerades 16 år sedan

Bra priser, en lättförstådd hemsida, inte alls några bekymmer att få bra svar om man ringer eller mailar.