Prisjakt
Annons

Sagemcom Axium HD-D45

Sagemcom Axium HD-D45

Bildstorlek: 45 tum, Upplösning: WXGA (1280x720), Lanseringsår: 2005
Jämför

Sagemcom Axium HD-D45

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4.9
(8)

Produktinformation

Sagem Axium HD-D45 är uppföljaren till den omåttligt populära 50-tummaren som utsågs till Bästa Produkt av tidningen M3. Med nya HD-D45 har Sagem tagit ett nytt kliv mot den perfekta TV:n eller vad sägs om HD2+ DMD-chip från TI, DCDi från Faurodja, HDCP-kompatibel DVI ingång, bättre kontrast, högre ljusstyrka mm mm.

HD-D45 är en bakprojektions-TV på hela 45 tum i 16:9-format men med ett djup på endast 37 cm. Tekniken som ger den testvinnande bilden är DLP och linjedubbleringen sköts av Faroudjas DCDi-krets (ansedd som den bästa).

Delen under själva skärmen är en aktiv subwoofer som ökar realismen i TV-programmen med den där extra basen som vanlig TV-apparater saknar. Perfekt för oss som inte vill starta surroundförstärkaren varje gång vi ska se på TV.

Upplösning är 1280 x 720 (HD2+ DMD-chip) och alla som sett en DLP-maskin med den upplösningen vet att bilden är helt pixelfri. Den höga upplösningen gör att HD-D45 är klar för HDTV som kommer att ge dig sanslöst bra bilder inom ett par år.

HD-D45 har dubbla TV-tuners vilket gör att man dels kan köra 2 bilder bredvid varandra (tex SVT1 och SVT2) och dels att man kan visa en liten bild av ena kanalen i den stora bilden som visar den andra kanalen. Perfekt vid reklamavbrott så att man vet när programmet börjar igen.

När det gäller kontakter så har det skett ett par ändringar åt det positiva hållet. DVI-D ingången är nu HDCP-kompatibel vilket innebär att det även går bra att koppla spelare med HDMI till TV:n. Alla 3 scartingångarna kan ta emot RGB mot tidigare 2. Det finns också en VGA-ingång för koppling av dator samt komponent- (YPbPr), s-video- och kompositingång.

Lampan i TV:n har en estimerad brinntid på 8.000 timmar vilket innebär att du kan se på TV 2 timmar per kväll varje dag i 11 år. Sen är det bara att byta lampan och köra på i 11 år till :-)

Vi har sett den här TV:n live och kan intyga att det inte bara är bilden som är i toppklass, själva TV:n är kanonsnygg!

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Bildstorlek
45 tum
Upplösning
Typ av bildskärm
HDR
Smart TV
Lanseringsår
2005
Annons
Annons