•  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
 • Utmärkt
  +bra räckvidd
  +sjukt bra batteritid, stänger aldrig av den, tror jag haft den i minst 1 år och har inte bytt batterier än
  +rullhjulet tar tid att vänja sig vid men sen är det najs

  den är ganska liten, har man stora händer är den nog för liten
  11 mån sedan
 • Dålig
  Mitt exemplar rör sig i diagonalt när jag för den till höger och vänster. Vet inte riktigt om det är jag som är skev eller musen som är knas. Den ska hur eller hur lämnas tillbaka!
  1 år sedan
 • Ganska bra
  Har en fantastisk mottagare som knappt aldrig tappat kopplingen trots att jag sitter 4-5 meter från datorn. Batteritiden är grym (höll minst 8 månader innan första bytet tror jag). Ergonomin är ganska bra för att vara en liten mus. Det som gör att jag sänker betyget är att precisionen vid hög muskänslighet är värdelös. Pekaren blir väldigt hoppig och det blir svårt att pricka rätt. Det är en stor grej, hade det inte varit för detta hade jag gett 8-9.
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Haft den här en månad nu och är helnöjd med denna mus förutom rullhjulet som kunde varit lite bättre.

  +Skönt grepp, bra precision, bra knappar, fungerar på alla underlag jag provat, känns gedigen men samtidigt liten och smidig.

  -Rullhjulet rullar lite för lätt, samtidigt som det krävs en hel del kraft för att klicka med det, så det är svårt göra det utan att man rullar samtidigt. Inget större problem för min del...
  2 år sedan
 • Utmärkt
  När jag beställde den så förväntande jag mig en fullstor mus, och blev lite överraskad när jag såg hur kompakt den var. Tänkte att detta blir ett stort problem, brukar i regel inte gilla små möss. Men jag öppnade förpackningen och blev faktiskt nöjd. Den ligger mycket bra i handen, den känns helt lagom, och helt plötsligt kändes min gamla mus för stor istället. Dessutom känns det som mycket hög kvalité tack vare gummifattningen. Knapparna och scrollen är också mycket bra.

  Den trådlösa mottagen är också mycket smidig istället för den mottagare som finns på min gamla mus. Den gamla har en sån där stor dosa som sitter på en lång kabel. Dessutom fungerar denna minst lika bra.

  Klarar även alla underlag mycket bra. Kör själv på en tygstol där jag vet att vissa möss inte klarat av.
  2 år sedan