Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
 • Usel
  Mycket besviken, jämfört men in-ear lurar som jag brukar ha så ger dessa väldigt ihåligt ljud. Låter bara billigt. Stänger inte ute ljud och läcker istället mycket. Tycker de är krångliga att få i dessutom. Köp nåt annat!
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Kan börja med att tala om att jag inte lägger allt för mycket fokus på ljudet. Mina senaste lurar har varit från wesc, samsung (originallurar till galaxy nexus) och iphone och det enda paret som inte håller måttet är iphone-lurarna. Då vet ni alltså vart jag har lagt min ribba.

  Det jag tycker är helt fantastiskt med den här modellen är komforten. Jag tycker inte om inear-lurar då det börjar klia nå fruktansvärt i öronen efter ett tag, och jag kan inte ha båda "plopparna" istoppade i öronen samtidigt när jag ringer för då hör jag bara mig själv inuti huvudet och inte utifrån. De fungerar även utmärkt att jogga i och de hoppar inte ut ur öronen som vanliga snäckor lätt kan göra. Naturligtvis blir det inte heller något tryck på öronen som kåpor ger. Jag brukar inte kunna ha kåpor i mer än några timmar innan det börjar göra riktigt ont i öronbrosket.

  Så, alla svagheter i ovan nämnda lurar är raderade ur den här modellen och de funkar perfekt för alla ändamål. Ljudet är det absolut inget fel på heller. Fast det är klart, vill man kunna lyssna sig till vilken modell på instrumenten de använder i låtarna kanske man ska gå upp några prisklasser.
  3 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )
 • Bra
  Sitter som en smäck!

  + Bra byggkvalitè
  + Trillar aldrig ut och är riktigt bekväma
  + Billiga (249kr på Sportamore.se)
  + Trasselfri tygsladd

  - Ingen volymreglering på fjärren
  - Inget vidare ljud

  Sämre ljud än ett par in-ear, men dessa är mkt bekvämare och sitter dessutom tom bättre vid träning.
  3 år sedan
 • Ganska dålig
  Duger för att ringa med inte till att lyssna på musik.

  Sitter bekvämt i örat men eftersom det inte finns någon kanal som leder ljudet in i hörselgången försvinner all bas. Om man knyter en bandana runt huvudet som sätter tryck på lurarna låter det rätt bra fast det borde ju knappast vara nödvändigt...

  Om du vill ha bekväma inear som även har riktigt bra ljud så lägg lite mer pengar och köp det bästa, BOSE MIE2 alternativt Klipsch Image S4i.
  5 år sedan