30 år i branschen
30 dagars returrätt
Brett sortiment
Hemsida:

http://www.billebro.se

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kronor. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Betalningsalternativ:

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 23 år sedan
(data från 2014-04-24)
Detaljerad information Billebro har fått betyget (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Perfekt
  Beställde bas absorbenter och kunde hämta ut paketet dagen efter. Helt och fint och inget konstigt.
  1 mån sedan
 • Usel
  Beställning Leverans
  Det var en hämsk upplevelse .. fick lägga ner mer tid på att söka efter varor än vad man kan tro !!
 • Usel
  Riktigt dålig service ! Svåra att få tag i också.
  2 mån sedan
 • Mycket bra
  Beställning
  Electrovoice speaker package arrived perfectly packed and properly! Mackie srm 1801 subwoofer package was opened up and the subwoofer was scratched in several places. I touched up with a black marker. In the package there was no instruction book. Power cable was just an extension cord was normal. It's ok because it was something more serious and subwoofer works. You can be more careful about who send packages.
 • Mycket bra
  Beställning
  bra
 • Usel
  OTROLIGT DÅLIGT!
  Köpte ett par högtalare som kostade 1999:- ordernummer(******)
  Högtalarna var nedsatta från 3999:- och skulle vara av hög kvalité. Detta är ljug då högtalarna låter och ser ut som dom är gjorda på träslöjden! När man väl får tag på kundtjänst är dom bara korta och otrevliga. Att ni står för Retur frakten är det minsta ni kan göra!
  2 mån sedan
 • Usel
  -Dålig och långsam Service
  -Lång leveranstid

  Ska försöka göra historien så kort som möjligt.

  Köpte 2 st basar samt ett inbyggnadsslutsteg till dessa. Vid första leveransen var slutsteget fraktskadat samt en korg på basen var sned (inga märken på kartongen eller liknande). Skickade tillbaka produkterna och skulle inom kort få nya. Några veckor senare och en massa samtal kom det nya produkter, fast fel slutsteg och en bas av nyare model (inte vidare snyggt at ha två basar med olika utseende). Fick återligen skicka tillbaka varorna. Dagarna gick om man fick återligen ringa en massa samtal för att få tag på någon som visste något om min levernas, och det visade sig då att slutsteget utgått ur sortimentet. Lite tråkigt att jag då redan sågat ut ett hål i lådan där slutsteget skulle sitta. Fick köpa ett annat slutsteg för rackmontering (mellanskillnaden fick jag såklart betala) och försöka lappa ihop lådan så gott det gick.

  Allt som allt tog det över 4 månader från att jag beställde tills att jag fick produkter som jag kunde använda.

  Skulle verkligen inte rekomendera någon attt beställa från Billebro.
  3 mån sedan
 • Bra
  Beställning Leverans
  So far so good. Men helheten kommer ju först efter leverans.
  Leverans genomförd. Allt till belåtenhet.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Fann det jag skulle och till ett bra pris dessutom :)
 • Usel
  Beställning
  Drittbedrift. Har ventet på varene mine i over 2 månder. dere svarer ikke på mail eller Telefon. jeg skal skrive brev til FINN:NO og be dem slette dere fra FInn.no vi kan ikke ha slike useriøse bdrifter.
 • Usel
  Beställning
  har betalat grejorna men inte fått dem ännu samt går inte nå er iheller
 • Acceptabel
  Beställning Leverans
  dont know yet ,items have not arrived yet.however if they arrive on time then this will rate as a 10
 • Knappt godkänd
  Köpte ett spegelbollkit i deras butik här om dagen.
  + Verkar vara ett prisvärt paket
  - Servicen i butiken var usel. Fick stå och vänta i 25min innan jag fick hjälp, och då var jag den enda väntande kunden i butiken(!). Lokalen var väldigt rörig. Trodde först jag råkat gå in på deras lager. Flera i personalen gick förbi mig utan att fråga om jag fått hjälp trots ögonkontakt.
  4 mån sedan
 • Usel
  Lyckades aldrig beställa hörluarna från butiken. Vilseledande spam på Blocket. Extremt oseriöst företag, kommer aldrig besöka deras hemsida igen.
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Bra pris, snabb leverans.....hyggligt!!
 • Utmärkt
  Jag har tidigare beställt av Billebro och alltid fått varorna i tid och den service jag behövt.

  Nyligen beställde jag en förstärkare och fick den levererad som utlovat. Dock motsvarade produkten inte mina förväntningar så jag begärde återlämning. Billebro via UPS hämtade den och återbetalade pengarna. Visst det tog några veckor, men de följde de villkor som gäller och nej dom svarade inte på minuten när jag mejlade men viss respekt för svarstider och handläggningstider måste man ha.

  Jag kommer definitivt att handla där igen.
  5 mån sedan
 • Mycket bra
  Beställning
  min första beställnig .hoppas leverans kan ske.så blir det fler framöver
 • Usel
  VARNING KÖP EJ FRÅN BILLEBRO! !

  Levererar inte det man beställt. Har felaktig information på hemsidan.
  Har ej fått ett enda svar på fem (5) st skickade mail, fått ett svar per telefon efter lång kö, denne medarbetare bad mig mejla till hans egna mejl direkt för att lösa ärendet vilket jag gjorde, åter inget svar. gav upp efter detta.

  [Edit] LÄS HÄR INNAN NI ENS TÄNKER PÅ ATT BESTÄLLA!
  https://www.flashback.org/t798586p1
  http://www.djportal.nu/forum/visa-inlagg/34743
  http://www.fairshopping.se/opinions/view/2260
  http://www.ljudoljus.net/viewtopic.php?f=2&t=2312
  http://www.christianj.se/billebro-som-drivs-av-kent-billebro-troligen-sveriges-samsta-foretag/
  1 år sedan ( Uppdaterat: 5 mån sedan )
 • Mycket bra
  Har varit i deras butik 2ggr för att titta på aktiva monitorer. Ville ha ett par små 5" och hade länge gått och längtat efter ett par Fostex PM0.5n. När det äntligen var dags, hade den utgått, men produkten fanns kvar i lager stod det på hemsidan. En kombo-produkt.

  Sagt och gjort gick dit för att titta nyligen, sa att de inte fanns, visade mig ersättaren. Nu ville jag dock ha basreflexen riktad framåt, inte bakåt, så jag sa att jag återkommer. Men fick bra service, han demade bra. Kände ingen HiFi-hets om att det skulle vara "guld-pläterade fiberkablar med silver-skärm för att skydda mot UFO-strålning som kan störa ljudet". Det var rakt på, inga krusiduller. Tackade för mig och gick, och sa att jag skulle fundera på det.

  Återkom några dagar senare och fick nämnde dessa, då jag igen titta på hemsidan. Det var tydligen fel (därav -2*). Fick dock grym hjälp med vad som gällde, vilket ljudkort jag skulle kunna komplettera med (som var en fråga från min sida), kablage, etc.

  Har förvisso inte handlat där ännu, men har upplevt mig fått bra service iaf! Än så länge :) Lär gå dit igen, med de bemötandet jag hitintills fått.
  7 mån sedan
 • Usel
  Köpte ett par hörlurar "Ultrasone HFI 580", luren levererades snabbt och allt var ok. ca 1,5 mån senare gick de sönder. Billebro vill först inte kännas vid detta, utan hänvisar mig (typ, ber någon inom organisationen hänvisa mig, dock återkommer han aldrig) till märkets generalagent. När jag inte får tag i generalagenten återkommer jag till Billebro och påtalar att jag köpt produkten via dem och att det är till dem jag vill returnera produkten. Om de sen i sin tur väljer att sköta returen med märkets generalagent lägger jag mig inte i. Billebro påstår då, utan att ta in hörlurarna, att jag har sprängt elementet i ena luren och att detta inte täcks av garanti. Detta är högst osannolikt, mer troligt är att något lossnat inne i luren... Oavsett hörluren kostade "bara" 999kr jag orkar inte dra i detta ärendet mer så Billebro vinner i det att jag inte får någon ersättningsprodukt eller pengarna tillbaka, men förlorar i att jag ALDRIG mer kommer att lägga någon beställning hos dem.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Alltid bra varor till mycket bra priser. Pålitligt lagersaldo! Kunnig personal!
 • Mycket bra
  Visst har man hört en hel del om billebro och visst kan man tycka att organisationen är sådär men vid mitt köp av citronic line-array så gick allt smidigt, och vilket ljud! För dom pengarna är systemet så mycket mer än vad man kan vänta sig.

  Ett tips till er är att inte göra så otroligt mycket reklam och inte överdriva kapaciteten på era andra produkter.
  7 mån sedan
 • Usel
  Förmodligen det sämsta företaget i Sverige. Extremt dålig service, svarar inte på mail alls. Fick svar en gång på telefon, då skulle han som svarade hämta en annan kille som kunde svara på mina frågor. Luren blev liggande och jag väntade 20 minuter sen lade jag på. Produkterna är extremt överspecificerade, vi köpte ett par PA-högtalare med dubbla 15-tummare "Cerwin Vega PSX253" kopia som de skriver "INTE är en kopia utan det är exakt samma". Dessa högtalare sprängde vi första gången vi spelade med dem, och de lät förskräckligt redan från början. När vi plockade isär resterna visar det sig att de inte ens är i närheten av "samma" som Cerwin-Vega. Vi köpte även en "4400-watt Billebro SAP-221-SUB" som vi fick släcka med en brandsläckare efter att vi matat den med 2000 Watt RMS. Allt detta har jag mailat Billebro om flera gånger, senast 2012-02-28. Nu har jag gett dem 1,5 år på sig att svara, så nu sätter jag ett betyg på 1 stjärna, och det är bara för att det inte går att sätta 0 stjärnor.
  10 mån sedan
 • Usel
  Beställning
  Blev ny kund 11/6 och beställde och betalade hos er har försökt att nå er är fullständigt omöjligt att komma fram på telefon...
 • Dålig
  Beställning
  Ikke fornøyd, dere har ikke levert varene innenfor den tiden som "Micke" lovet (1 - 7 dager) garanterte i informasjon FØR ordren ble plassert.
 • Perfekt
  Efter att ha läst många dåliga omdömen om Billerbro så betsämde jag mig för att köpa en Keyboard och betala 500kr mer lokalt i butik i Göteborg istället för via Billebro. Men eftersom den var slut i butiken och de hade lång leveranstid så bestämde jag för att ge Billebro ett försök ändå. Inte nog med att keyboarden var minst 500 kr billigare än på andra ställen. Man fick med ett par hörlurar värda 395 också. Beställde även en mikrofon.
  Lade beställning på måndag eftermiddag och på torsdag förmiddag hade allt jag beställt hemma. Imponerande Billebro så det kan bara bli toppbetyg från mig.

  Mvh
  David
  10 mån sedan
 • Dålig
  Beställning Leverans Retur
  Dåligt att 68 kronor debiterades i fraktavgift för varor under 1 kg då varan jag köpt vägde 2 kg. Ringde till butiken som inte kunde korrigera detta. Efter tre veckor har varorna inte anlänt trots att man per telefon uppgivit att dessa skulle finnas i lager och levereras efter en dag. Skrivit men ej fått svar.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Ser fram emot det man köpt!
 • Perfekt
  En stor butik med ett fantastiskt stort utbud. Låga priser och bra service. Provlyssna på vad du vill, köp med dig det du behöver. Perfekt!
  10 mån sedan
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Bra o enkelt, om produkten håller "vad ni lovar" mycket bra!
 • Usel
  Varning! Varning! Varning! Handla inte från denna butik! Visst dom kanske är några hundralappar billigare, men i övrigt en helt värdelös butik. Kass service, återkopplar aldrig och mer eller mindre omöjliga att nå via telefon och svarar inte heller på mail.

  Väntar fortfarande på min vara som beställdes den 4:e april! När jag inte hade fått någon leverans efter 14 dagar mailade jag dom fyra gånger och undrade vad som händer med leveransen. Fick inte svar på något av dessa mail. Efter 10 telefonsamtal lyckades jag få tag i en hyfsat dryg kille i deras butik som mer eller mindre undrade varför jag ringer dom. Fick då besked om att varan är restad och ska komma in igen någon gång i maj och att dom då skickar den till mig. Fick då även en helt fantastiskt dum fråga om jag inte hade fått något mail om att den är restad och varför jag inte har kontaktat dom tidigare.
  Men hallå! Varför skulle jag i så fall ringa dom och undra vart min beställning har tagit vägen och när den kommer att levereras? Står ju dessutom lite käckt på deras hemsida att leveranstiden är 2-10 dagar. Det enda dom är snabba på är att ta betalt!
  11 mån sedan
 • Dålig
  Beställning
  ofullständig leverans endast 1 av 2 kollin
  besvärliga att nå på terlefon

  Ha ringt igen idag den 11 juni, efter många försök lovad leverans på nytt i slutet av veckan
 • Perfekt
  Välfylld butik med kunnig personal. Bra priser på utmärkta produkter. Alla produkter håller riktigt hög kvalitet och sjukt bra tryck tryck i bashögtalarna! Snabb frakt och riktigt välfylld butik! jag kommer handla vidare här!
  11 mån sedan
 • 2013-04-25 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Utmärkt
  Beställning
  Fungerade bra att beställa, tyvärr har inte leveranstiden innehållits.
  Har idag den 8 maj ännu inte fått leveransen!!
 • Perfekt
  Har handlat av Billebro vid ett flertal tillfällen genom åren och alltid varit nöjd kund. De är ruskigt trevliga att ha att göra med och de drar sig inte en sekund för att packa upp varor och låta en känna på dem i lugn och ro innan man bestämmer sig för att slå till eller inte. Otroligt värdefullt!
  Som jag ser det gör de allt för att kunden skall känna sig trygg och nöjd i sitt köp, så från mig kan det inte bli annat än max-betyg.

  Keep up the good work! :-)
  1 år sedan
 • Mycket bra
  Beställning
  Otroligt bra.
 • Perfekt
  Jag kom till Billebro för att köpa en Reloop Mixage egentligen... trots att jag inte var någon storkund på något sätt, så tog de sig god tid att hjälpa mig känna på flera olika DJ controllers, vilket slutade med att jag faktiskt uppgraderade mitt val till en Reloop Jockey III Master Edition istället. Lite dyrare än jag hade planerat men efter att ha känt på de två bredvid varandra så var det nog rätt val. Postorder i all ära, men ibland är det skönt att kunna känna på grejerna. Mycket nöjd så långt.
  1 år sedan
 • Usel
  Beställning Leverans
  Missnöjd! Mycket! Ingen hör av sig och ingen leverans av grejerna Man får jaga dom!!!

 • Perfekt
  Beställning
  bra
 • Usel
  Beställning
  Levererar inte det man beställt och lämnar ingen information om och när man ev tänkt leverera det man beställt och betalt.
 • Perfekt
  Köpte ett par Omega Pro 15XXL högtalarelement. Och de är helt sjukt feta. Maxade mitt Yamaha P4500 på 460w RMS med Deadmau5, utan minsta tecken på bristningar i pappen eller liknande. De har sjuk slaglängd...
  1 år sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Fick ett pkt tidigare Jag avser detta betyget
 • Ganska bra
  Verkar inte riktigt veta vad de säljer, men jag visste vad jag skulle ha och det fanns på plats i butiken. Rådfråga personalen gav inte så mycket. Att de inte har öppet köp på sina prylar sänker också betyget. I övrigt bra sortiment och rätt bra priser på många grejer.
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Beställning
  bra internet butik
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  alltid bra service
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Ultrasnabb frakt, inga bekymmer, dom har hållit vad dom lovat
 • Usel
  Beställning
  Helt värdelös. Det finns ingen som ringer upp eller på annat sätt informerar om att en vara är slut. Det finns aldrig någon på postorder. Jag har ringt 2 gånger och undrat var grejerna är och då till butiken, får till svar då att varan är slut i lager. Det slutade med att jag hävde köpet...
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Vänligt och proffsigt bemötande. Helnöjd kund.
 • Perfekt
  Det finns dom som klagar på Billebro, och tycker att dom är skit.

  Dom har INTE lyssnat på deras Högtalare kan jag ju säga.

  Jag köpte 2 st TNT 215A, (med nervösa musklick pga vad andra sagt), och tyckte dom var svinstarka med tanke på storleken.

  Nu har jag ändrat åsikt eftersom att dom blivit inspelade , dom är helsjuka.

  Fattar inte att dom kan prestrera som dom gör, pappret säger en sak

  högtalarna tarm-manglar en helt annan.

  De ska ha mycket beröm för det låga pris och höga kvalitet de ger, i mina ögon är deras varor i princip gratis, i syn sett till vad dom levererar åt kunden.

  Dom som snackar skit om Billebro AB, och deras varor borde få sej en spark i räva så dom flög till Amerika.

  Jag kommer i fortsättningen enbart att köpa ljud&ljus från dem.

  Nu kommer ni väl dravlandes med, "du är säkert anställd av Billebro.

  Men nej, Kent är inte min chef.

  Däremot är han en man, vars vision är att ge sjukt ljud, till en sjukt liten prislapp.

  Hur kan detta gå runt?

  Givetvis kan han ju inte ha 50 pers anställda i sitt 1000kvm stora lager.

  Så med andra ord är det en plocka och betala butik.

  Var glada att han och hans 2 anställda erbjuder er service överhuvudtaget.

  Mina TNT215A ger studiokvalitet i ljudet.

  omöjligt säger ni.

  Nej säger jag, jag var nämligen inne till Hifiklubben, och bad dom ta fram deras finaste studiohögtalare,
  mina högtalare spelade med en varmare och mer detaljerad ljudbild.

  MVH Johan
  1 år sedan
 • Dålig
  Beställning Leverans
  Inta så bra... Väntade en vecka på få reda på att min beställning inte hade skickats. Varför inte bara skicka ett sms på numret ni hade.