laserapan

Medlem sen 2007-11-07
30
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Dell UltraSharp U2515H 25" QHD IPS
Full Star 1
4
(47)
3 837 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Snygg design, bra färgåtergivning. Rejäl och bra skärmfot. MEN - 2 stycken döda pixlar och smuts bakom panelen. Ljusgenomsläpp i hörnen. Denna åker tillbaka. Förväntar mig högre kvalitet även vid denna prisnivå.

Antec Kühler H2O 620
Full Star 1
4
(52)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Enkel att installera, som det står på förpackningen, var den verkligen inte. Det saknades steg i instruktionerna, och alla delar var inte beskrivna. Har man chassi utan åtkomst till baksidan av moderkortet så måste man skruva loss moderkortet för att fästa dit en backplate. Efter det så märkte jag när jag väl satt dit vattenblocket att en av gängarna var dålig så att jag inte kunde skruva fast vattenblocket ordentligt. Utöver detta så låter CPU-kylaren betydligt mer än min originalkylare på grund av fläkten, och pumpen låter som att den brygger kaffe. Tänker kontakta Antec för ett utbyte på garanti, men även då blir det väl ett antal timmars extra arbete för att byta ut den. Enda fördelen är väl att den kyler bättre än en luftkylare. Men med ljudnivån är det inte värt det.

Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Har funkat bra att beställa från dom. Uppdaterad: Även bra kundservice vid retur.

Sony PlayStation 3 (PS3) Slim 12GB 2012
Full Star 1
3.5
(30)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Prisvärd. Liten och smidig. Tyst så länge inte fläktarna går igång, men startar dom så låter det tyvärr ganska illa. Ser dock inte så snygg ut - väldigt billigt plastig, och repas lätt, så man får gömma den i ett skåp. :) Går att stoppa i en 2.5" SATA-hårddisk om man köper en särskilt hårddiskvagga (köpte min på ebay). Man behöver inte skruva isär den för att installera hårddisken, utan räcker att ta bort en panel.

Celly Wallet Case for LG G2
Full Star 1
3.2
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Väldigt trevlig väska. Saknar dock funktion för att slå på/av skärmen vid stängning som LG:s QuickWindow-skal har. Hål på baksidan för kamera och knappar.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Väldigt, nästan oväntat, bra hantering av mitt kundserviceärende.

LG G2 D802 32GB
Full Star 1
4.4
(114)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

+ Bra skärm, tunna bezels + Knock on, man vill numera ha det på andra enheter man äger :) Funkar dock inte alls klockrent, vilket kan vara väldigt irriterande. Är nog snarare Knock-Knock-Knock-Knock on för att vara säker på att den går igång. :) + Bra hårdvara för pengarna + Bästa batteritiden på ett Android-flaggskepp jag ägt hittills. MEN - det är fortfarande så jag måste ladda den varje natt om jag använder den mycket, så spelar i praktiken ingen större roll egentligen. Man kan dock vara ganska säker på att den räcker en hel dag vilket är trevligt. - Väldigt fult gränssnitt/androidskal som inte känns särskilt genomtänkt designmässigt utan har i stället fokus på en massa för mig onödiga features. (smaksak) Måste nog byta till custom ROM framöver, även om det mesta går att bli av med med root. - Väldigt bloatad, massa skräp installerat som inte går att få bort utan root. - Väldigt plastig, ingen vidare kvalitetskänsla - Knapparna på baksidan, jag tycker fortfarande efter ett tags användning att det inte alls är en bra idé. - Inte särskilt imponerad av kameran Sammantaget: Relativt nöjd, men det blir nog inte en LG nästa gång. Föredrar en telefon med högre kvalitetskänsla och mer genomarbetat Android-skal designmässigt. Köpte denna mest för att den kändes mest prisvärd just nu.

Cooler Master Notepal Ergostand II
Full Star 1
1.5
(1)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Detta är skräp. Jag har gått igenom två såna här, på båda låter fläkten som en utombordsmotor, även på lägsta varvtal, så jag antar att det inte är ett fabrikationsfel utan en feature. Utöver det så är det massa irriterande jättestarkt blått ljus som gör att den inte går att använda i ett mörkt rum. De två flärparna man fäller upp för att hålla datorn på plats är dessutom ganska höga och i vägen när man försöker skriva på tangentbordet. Jag gjorde dessutom ett test för att se hur bra den kylde på maximal effekt (inte för att den går att använda i det läget pga ljudet från fläkten). Det skilde inte ens i en grad celsius vid full load i spel. Nej - köp inte denna. Skulle lämna tillbaka på ångerrätten om jag kunde, nu blev det istället 300 kr i sjön.

LG 55LM620T
Full Star 1
4.4
(26)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

+ Minimalt med backlight bleeding + Bra Smart-TV-funktionalitet + Passiv 3D är behagligare för ögonen än aktiv 3D + Mycket inställningsmöjligheter för bilden - Svärtan kunde vara bättre - Man märker av att det blir 1080i per öga i 3D-läget - Reflektiv bildyta, kan vara ett problem beroende på möblering (inte för mig) - Menyerna i Smart-TV-läget flyter inte på helt bra Rekommenderar att man stänger av diverse bildförbättringsåtgärder som är påslagna vid leverans för att få acceptabel bild. Bl.a. försvinner det som vissa här påpekar som "skuggigt" om man stänger av "TruMotion".

Samsung Galaxy S II GT-i9100 1GB RAM 16GB
Full Star 1
4.5
(412)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

En av dom bästa telefonerna just nu, men det betyder inte att den får bättre betyg än så här. då den har sina nackdelar. :)