Prisjakt

Peter

Medlem sen 2019-03-25
5
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Comviq webbutik
Dålig
(125)
Usel
en månad sedan
Världens längsta kö till kundtjänst. Värdelöst!
Menuett 350W Skotork
Full Star 1
3.3
(1)
349 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 månader sedan
Helt ok! Jag läste en massa recensioner innan jag bestämde mig för vilken skotork jag skulle köpa. Gällande denna klagar många på ljudet, temperaturen, luftflödet samt värmen på aggregatet. Här är ett sunt perspektiv: Luftflödet är det inget problem med. Ljudet är det inget problem med. Den är väldigt tyst. Värmen på aggregatet (dvs att apparaturen blir varm). Ja det blir den, men samtidigt måste man ju förstå att det sitter ett element inuti den. Och ska luften kunna värmas upp och samtidigt flödas ut genom rören krävs ju att det är varmt. Allt är liksom enligt mekaniska förutsättningar va. Vad kan då göras bättre? Jag skulle önska att det gick att stänga av slangar som inte används (dvs om man bara vill torka ett par skor). Av mekaniska skäl hade jag önskat att insuget satt på sidorna. Nu sitter det baktill. Det är inget större problem men av effektivitetsskäl hade jag satt insuget på sidorna. Vore najst om det hade varit bättre reglage för värme och timer. Ingen större problem men som sagt, det hade varit trevligt. Har bara haft den någon dag än så länge men är nöjd.
Fitnessbutiken
OK
(25)
Usel
ett år sedan*
Jag har tidigare handlar en hel del härifrån men kommer aldrig mer att göra det. Senast köpte jag ett par byxor samt en tröja, tröjan var för liten trots att storleken vanligtvis passar mig. När jag först tänker byta storlek ser jag att Fitnessbutiken tar en massa avgifter för att göra bytet. Jag blir irriterad och väljer att returnera varan. Då tar fitnessbutiken sammanlagt 90kr i frakt och avgifter. Och då har jag ändå varit en lojal kund och handlat för säkert 10-20 tusen genom tiderna. Den mest provocerande avgiften var 49kr i returavgift. Tvi! Fy fan för er era snikna jävlar. Btw, kom inte med en massa trams om dyra leveranser etc. Jag råkar arbeta inom retail branschen och vet vad ni har för ockerpåslag på alla kläder. Vidare vet jag också hur man prissätter plagg och hur kostnader distribueras på dem. Det här är bara sniket och riktigt jävla dålig stil. Hoppas ni går omkull. Ske se till att sänka ert betyg på andra sajter också.
*Redigerades ett år sedan
Fyndiq
Bra
(500+)
Usel
ett år sedan
Lyssna på alla som skriver här. Den här gången är det jag som har samma upplevelse som alla andra. 1) varan skickad inte i tid (ännu inte fått någon leveransbesked) 2) det går inte att komma i kontakt med någon BESTÄLL INTE HÄRIFRÅN!
Neato Robotics Botvac D7 Connected
Full Star 1
3.5
(72)
3 997 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
En rolig robot som är förhållandevis enkel att hantera. Gillar både appen samt att det går att dela upp lägenheten i zoner. Är dock besviken över följande saker: Den har problem med ryamatta och fastnar ibland. Den städar slarvigt (hade en tidig modell av iRomba före som städade bättre) Det är något bökigt att få zonerna att fungera. Om det finns något nytt objekt i vägen då roboten startar så kan den inte hantera det.
Fitbit Ionic
Full Star 1
3.1
(8)
2 490 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Varning köp ej! Batteriet är i princip trasigt efter ett och ett halvt år. Det var samma sak på föregående modell, skulle egentligen inte köpt en ny men fick denna i present. Mitt batteri räcker ungefär 3 timmar, och då har jag inte träningsläget på.